• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Sizinle çok benzer gidiyoruz ya beni baş ağrısı beni 3 gündür mahvediyor. Bir de bugün baya kahverengi kanamaya dönük akıntım geldi. Sivilce vs de çıktı tüm regl belirtilerim var yani . Bunlar hep ben regl olduğumda olurdu. Kanı bekliyorum direnip ama umudum da kalmadı pek . Yarın kalbim nasıl kaldıracak sonuca bakmayı bilmiyrom . Benim de 4. Denemem çünkü 😔
Benim kanama devam etmedi sadece o gece geldi.
Regl ağrılarımda yok çok şükür yarın erkenden test vereceğim güzel düşün sende güzel olsun inşallah 🫶 hiç test yapmadın dimi?

Canım senin nasıl gidiyor kaçıncı günündesin beta öğrendin mi?
Ben Salı baktırdım en son yani dün oluyor 😂
Onun artışını iyi gördüler başka baktırmaya ihtiyaç duymadılar. Ultrason tarihi verdiler işte. Ama ben cuma bi aile hekiminde vermeyi düşünüyorum. P şekilde şimdilşk 🥰

Yok ben transferden sonra sadece beta kontrolü için kan verdim bunun dışında doktora hiç gitmedim yarın ilk kez gidicem inşallah. Ben uygulamaya gebelik haftamı transfer günüme göre girmiştim eğer son reglime göre hesaplardam bende bir hafta ileri bir tarihi görüyorum çünkü transferim rahim kalınlığım istenilen ölçüde olmadığından bir hafta ertelenmişti o farkta ordan gelmiş oluyor 😊 bakalım hayırlısı inşallah kese falan görürüz çok çok heycan yaptım ya Allahım güldürsün yüzümüzü inşallah 🤲🏻
Hadi insallah yarin güzel haberlerle gel canim benim Eabbim kalbine göre versin kavus melegine❤️🥹🤲🏻

Değerim 34 e düşmüş . Zaten adet olacak gibiyim . 55-77-64 -34 ..
Tekrar dondurulmus embriyolarin varmi canim ? Hic durma devam tabiki bu yolda cok yipraniyoruz tabiki hattinden fazla yoruluyoruz ama sonucu herseye deger Elhamdullillah🤲🏻🥹 Devam canim Rabbim nasip ettirmeyecegi bi seyi hayal dahi ettirmezmis Sabir canim Zamani ve vakti var demekki.. inan cok üzüldüm

Ben Salı baktırdım en son yani dün oluyor 😂
Onun artışını iyi gördüler başka baktırmaya ihtiyaç duymadılar. Ultrason tarihi verdiler işte. Ama ben cuma bi aile hekiminde vermeyi düşünüyorum. P şekilde şimdilşk 🥰
Sağlıkla ilerlesin inşallah

Back