- 9 Mayıs 2022
- 3.892
- 3.517
- 63
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
Merhaba kullanılan progesteron ilaçları da etkiliyorMerhabalar. 6. Günden selamlar. Gögunslerinden rahatsız olan varmı. Çok ağrı sancı var hem kasıklarımda hem gognslerimde.
DogruMerhaba kullanılan progesteron ilaçları da etkiliyor
Ne zaman transfer oldunuzBen varım doktorum biranda herşey normal gidince taze etmek istedi 5. Gün embriyosu sonucu bende cok merak ediyorum :)
4 eylülde oldum zaman hiç geçmiyorNe zaman transfer oldunuz
inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz.Ben rahim hazırlama sürecindeyim inşallah her şey yolunda gider transfer olabilirim.ben kendi kendime test yapmayacağım dedim ama sizin gibi dayanamayabilirim sanırım :)Amin aminhepimiz sevinelim en erken öğrenen 7. Günde öğrenen var tabi ben her gün test yaptım çatlatma iğne etkisi 10. Gün bugün o kayboldu bu sabah . 2 3 güne belli olur diye düşünüyorum inşallah tutunmuştur
Valla geçmiyor ben iş başı yaptım diğer türlü evde çok zor geçti 3 gün4 eylülde oldum zaman hiç geçmiyor
Bende öyle dedim yapmam dedim ama o çıkan iğne etkisindeki çizgi bile mutlu ediyorinşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz.Ben rahim hazırlama sürecindeyim inşallah her şey yolunda gider transfer olabilirim.ben kendi kendime test yapmayacağım dedim ama sizin gibi dayanamayabilirim sanırım :)
Estrofem sabah 2 aksam 2 kullanıyorum şuan ins canım, 1 genetık embıryo transfer edilcek acıbadem bülent tıraşSiz hangi hastanedesiniz kaç embriyonuz var? Ne ilaç kullandınız inşallah transfer olursunuz bu ay
Ben gece yatarken 3 tane içiyorum estrofem bende pıhtılaşma cikmadi estrofemle başladım coraspine bide vitamin var başka yokinşallah hayırlısıyla.Coraspin 1 aydır kullanıyorum 5 faktör kan pıhtılaşması var dedi doktorum.prednol,estrofem,prenatal life (vitamin ) kullanıyorum.estrofemi kaç tane kullanıyorsunuz.benim günlük 4 adet dedi doktorum
Ben estrofem gece yatarken 3 tane içiyorum 1 tane pgtden embriyomu bekliyorum transfer icinEstrofem sabah 2 aksam 2 kullanıyorum şuan ins canım, 1 genetık embıryo transfer edilcek acıbadem bülent tıraş
Ne zaman olcak transferinizBen estrofem gece yatarken 3 tane içiyorum 1 tane pgtden embriyomu bekliyorum transfer icin
Kolaylıkla geçsin bol bol embriyo olsun inşallahKizlar benim cuma gunu yumurta toplamam olacak hayirlisyla
merhaba ben de bülent hoca da başladım dün itibari ile.Estrofem sabah 2 aksam 2 kullanıyorum şuan ins canım, 1 genetık embıryo transfer edilcek acıbadem bülent tıraş
Yaaa çok sevindiminşallah tutar Allah'ımmm bize de nasip etsin inşallah
Bende çıktım canımmş
Kaç tane embriyo oldu kaliteler nasıl dondurulmuşmuYaaa çok sevindiminşallah tutar Allah'ımmm bize de nasip etsin inşallah
Bende çıktım canımm
Aminnn canimmm benim bol bol kaliteli yumurtsmiz olsun bol degerli pozitifimiz olsuAllah çok sevindirsin hepimiziii booolll yumurtan olur inşallah
Aminnnnn canim hepimizin olsunKolaylıkla geçsin bol bol embriyo olsun inşallah
1 tane dondurulmuş embriyo, kalite 5aa yada 5ab diye hatırlıyorum canım.Kaç tane embriyo oldu kaliteler nasıl dondurulmuşmu?
Dilerim sorunsuz ve guzelce sonuclanir onceliklemerhaba ben de bülent hoca da başladım dün itibari ile.
Embriyoyu genetiğe siz mi göndermek istediniz zorunlu mu tutuyorlar?
Benimde cuma günü olacak Allah yardımcıkiz olsun kaliteli güzel embriyolarimiz.olur inşallahKizlar benim cuma gunu yumurta toplamam olacak hayirlisyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?