• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Ben bugün sezeryan korkumu attım çok şükür biraz biraz birsuru doktor dinledim falan elhamdulıllah stres yok stres yok sen nasılsın ne durumdasın
Sezeryandan hiç korkma bebişlerini kucağına almaya odaklan Allah’ın izniyle sağ salim alacaksın da 🥰 bende iyiyim günleri geçirmeye çalışıyorum adetimi bekliyorum 2 gün kaldı ♥️

Amiiiiiiinnnnnm .O merkezlere göre değişiklik gösteriyor. Bnm gittiğim yer 25 yaşındayken yaptı çift transferi. Ama bazı kurumlar 30 ya da 35 yaş sınırı koyuyor ya da öncesinde negatif denemeleri olanlara tanınıyor bu hak
Bende 27 yaşındayım 9 yıllık evliyim 1 kızım var 8 yaşında ondan sonra 2 düşüğüm var arada bana teklif etmezler gibi düşünüyordum ama en azından hazırlıklı olayım teşekkür ederim

Bugün 5. Gün bir tane 4AA kalite blastosist, bir tane Early Blastosist ( Erken Blastosist) bu arada bununla ilgili forumda pek bir şey göremedim. Bilgisi olan var mı? İki tane de 4CC kavite embriyom dondurulmuş.

Bugün 5. Gün bir tane 4AA kalite blastosist, bir tane Early Blastosist ( Erken Blastosist) bu arada bununla ilgili forumda pek bir şey göremedim. Bilgisi olan var mı? İki tane de 4CC kavite embriyom dondurulmuş.
Bende devamlı araştırıyorum benide bugün arayacaklar 5. Günümüz 4AA 5AA bunlarin gayet kaliteli olduğu söyleniyor sayı kısmı bloktasistin çapı ilk harf embriyonun kalitesi sonraki harfse plasentanın kalitesi demekmiş bence 4 AA güzel kaliteli dondurulmus için bişey diyemeyeceğim ama 4CC kalitesiz yada orta kalite diyebilir ama hiç panik yapmayın 20 tanede olsa sonuçta bize lazım olan bir tane hayırlısıyla sağlıkla süreciniz ilerler inşallah 🙏

Back