• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Amin amin 🙏 hepimiz sevinelim 🙏 en erken öğrenen 7. Günde öğrenen var tabi ben her gün test yaptım çatlatma iğne etkisi 10. Gün bugün o kayboldu bu sabah . 2 3 güne belli olur diye düşünüyorum inşallah tutunmuştur
inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz.Ben rahim hazırlama sürecindeyim inşallah her şey yolunda gider transfer olabilirim.ben kendi kendime test yapmayacağım dedim ama sizin gibi dayanamayabilirim sanırım :)

inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz.Ben rahim hazırlama sürecindeyim inşallah her şey yolunda gider transfer olabilirim.ben kendi kendime test yapmayacağım dedim ama sizin gibi dayanamayabilirim sanırım :)
Bende öyle dedim yapmam dedim ama o çıkan iğne etkisindeki çizgi bile mutlu ediyor 😀 yapmamak elde değil insna merak ediyordum vakit geçsin diye oyalıyor arada testi görüp gerçeğini se nasip et allahım diyorum

inşallah hayırlısıyla.Coraspin 1 aydır kullanıyorum 5 faktör kan pıhtılaşması var dedi doktorum.prednol,estrofem,prenatal life (vitamin ) kullanıyorum.estrofemi kaç tane kullanıyorsunuz.benim günlük 4 adet dedi doktorum
Ben gece yatarken 3 tane içiyorum estrofem bende pıhtılaşma cikmadi estrofemle başladım coraspine bide vitamin var başka yok

merhaba ben de bülent hoca da başladım dün itibari ile.
Embriyoyu genetiğe siz mi göndermek istediniz zorunlu mu tutuyorlar?
Dilerim sorunsuz ve guzelce sonuclanir oncelikle 🍀
Bende bülent hocaya gitmeyi dusunuyorum ekimde, sureci biraz anlatir misiniz nasil ilerliyor ? Sizin gebe kalmaya ne engeldi ?
Tesekkurler :)

Back