Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶
- Konu Sahibi espressoc
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kese için ne zamana verdi? Değeriniz baya yüksekmiş gayet iyiTransferden sonra 12. Günde hem beta hemde progesteron bakıldı beta 1516 çikti progeston 11.32
- 7 Mart 2023
- 29
- 33
- 8
- 30
15 Ocak'ta kese görmek için çağırdı doktorumKese için ne zamana verdi? Değeriniz baya yüksekmiş gayet iyi
- 5 Ocak 2025
- 16
- 27
- 3
- 27
Evet 7 tane dondurmuslar 5 iyi kalite 2 orta kalite dedi geriden gelende varmış sanırım yarında bakacağız dediler tekrardan.Aradılar mı canım kaç kalmış
Pazartesi Dr randevum var tam detaylı söylemedi kalitesini sayı olarak vs o zaman soracağım
Ben de 17 ocakta gideceğim, bir an önce görmek istiyorum15 Ocak'ta kese görmek için çağırdı doktorum
Transfer hariç kaçıncı günü oluyor kese görmeniz?Ben de 17 ocakta gideceğim, bir an önce görmek istiyorum
Sağlıklı mutlu gebelik geçirir doya doya görürsün inşallah cnmBen de 17 ocakta gideceğim, bir an önce görmek istiyorum
Maşallah cnm sağlıkla gidersin kalp atışını bile duyarsın inşallah. Bi de transfer harici kaçıncı gün oluyor kese tarihi?15 Ocak'ta kese görmek için çağırdı doktorum
- 7 Mart 2023
- 29
- 33
- 8
- 30
15 Ocak'ta kese görmek için çağırdı doktoru
Evet çok heyecanlıBen de 17 ocakta gideceğim, bir an önce görmek istiyorum
- 7 Mart 2023
- 29
- 33
- 8
- 30
İnşallah amin . Transferi 26 Aralık'ta oldumMaşallah cnm sağlıkla gidersin kalp atışını bile duyarsın inşallah. Bi de transfer harici kaçıncı gün oluyor kese tarihi?
- 9 Ağustos 2019
- 27
- 28
- 88
Merhaba 1 adet embriyom oluşmuştu genetik teste gönderdik maalesef sonuç yüksek sakatlık çıktı.Eşimden ve benden genetik test istedi her ikimizinde temiz çıktı.Dr 2.deneme icin farklı sonuç bekleme dedi.2. raporum cikti.ekstra folik asit ve bromelain verdi 1 ay kullandim.suan reglim yarin 2.denemeye başlamak icin gidicem.ama modum cok düşük. 2. hüsrana hazır değilim. Ara mi versem bilemiyorumSmnrhm canım merhaba nasılsın ? Tedavi ne durumda en son doktorla görüsecektinz neye karar verdiniz ?
- 28 Kasım 2024
- 117
- 68
- 13
- 23
Et kiz bana et totemimiz 4 tane2 tane oldum 2 side ikiz olsun die dolandım durdum neyse aman kadına beddua falan etmedim kendıme ettiğim duanın aynından ettim
Canım her zaman sonuç kötü çıkmaz merak etme. Ve ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman başla. En önemlisi psikoloji. Bide sakatlık değil engel canım sakat biraz kabaca olmuşMerhaba 1 adet embriyom oluşmuştu genetik teste gönderdik maalesef sonuç yüksek sakatlık çıktı.Eşimden ve benden genetik test istedi her ikimizinde temiz çıktı.Dr 2.deneme icin farklı sonuç bekleme dedi.2. raporum cikti.ekstra folik asit ve bromelain verdi 1 ay kullandim.suan reglim yarin 2.denemeye başlamak icin gidicem.ama modum cok düşük. 2. hüsrana hazır değilim. Ara mi versem bilemiyorum
Maşallah canım çok güzel bir ayı inşallah kucağına da alırsın transferin ne zamanEvet 7 tane dondurmuslar 5 iyi kalite 2 orta kalite dedi geriden gelende varmış sanırım yarında bakacağız dediler tekrardan.
Pazartesi Dr randevum var tam detaylı söylemedi kalitesini sayı olarak vs o zaman soracağım
Hayırlısı olsun canım önce sağlığımız sonra bebişlerimizSelam arkadaşlar, ben bu ay transfer olacaktım, bugün doktora gittim ve kistler vardı. Bir sonraki aya ertelendi. Nasipten ötesi yok ne diyeyim :))
- 9 Ağustos 2019
- 27
- 28
- 88
Dr umun kullandığı kelime bu maalesef. Bir yandan da yaş gidiyor 36 yaşındayım. Arada kaldim çok. 2.deneme de başarısız olursa 3.icin eşim tekrar tese olacak.oncesi ilac tedavisi.tekrar uzun bir sürec bekliyor biziCanım her zaman sonuç kötü çıkmaz merak etme. Ve ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman başla. En önemlisi psikoloji. Bide sakatlık değil engel canım sakat biraz kabaca olmuş
Allah kolaylaştırsın inşallahDr umun kullandığı kelime bu maalesef. Bir yandan da yaş gidiyor 36 yaşındayım. Arada kaldim çok. 2.deneme de başarısız olursa 3.icin eşim tekrar tese olacak.oncesi ilac tedavisi.tekrar uzun bir sürec bekliyor bizi
- 9 Ağustos 2019
- 27
- 28
- 88
Amin çok teşekkür ederim Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Gebelik sürecindeki arkadaslarim sağlıkla kucağıniza alin inşallah darısı başımızaAllah kolaylaştırsın inşallah
Amin inşallahAmin çok teşekkür ederim Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Gebelik sürecindeki arkadaslarim sağlıkla kucağıniza alin inşallah darısı başımıza
- 23 Ocak 2024
- 486
- 311
- 18