• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

8 yıl iyi beklemişsiniz kendiliğinden olmasını maşallah 🥲
Evlenince hiç korunmadım aslında istiyordum ama hiç dikkat etmedim 2 yıl sonra baktım olmuyor 6 senedir ilaç tedavisi yok yumurtlama kisti yokmacunlar Mfk yöntemi en son aşılama o da olmayınca artık tüp bebek mecbur dedik 🙏❤️ İnşallah nasibim gelmiştir . 2 tane koyuldu bide şansım yüksektir inşallah

Evlenince hiç korunmadım aslında istiyordum ama hiç dikkat etmedim 2 yıl sonra baktım olmuyor 6 senedir ilaç tedavisi yok yumurtlama kisti yokmacunlar Mfk yöntemi en son aşılama o da olmayınca artık tüp bebek mecbur dedik 🙏❤️ İnşallah nasibim gelmiştir . 2 tane koyuldu bide şansım yüksektir inşallah
İnşallah canım🥰
İçini ferah tut ama sebepsizlerin tutuyo ilk denemelerde bak gör 🥰

Önemli olan genetiginin saglam olması demişlerdi içini ferah tut
Nasip birazda ben 5. Denememi yapıcam.
bundan önceki denemem 8 ay önceydi pgt li di 5aa cok güzel bi embriyoydu.
Rahime çizik atıldı histereskopi yapıldı,bagısıklık serumu verildi ama yinede tutmadı 🤷🏼‍♀️
Zamanı geldiyse olacak bizler bekliyoruz sadece

Rahime çizik atıldı histereskopi yapıldı,bagısıklık serumu verildi ama yinede tutmadı 🤷🏼‍♀️
Evet kesinlikle🙏 5bc tutan varmış nasip kesinlikle

Evet kesinlikle🙏 5bc tutan varmış nasip kesinlikle
Ben iki gebelik gecirdim biri boş gebelik oldu biri 3 aylıkken anomali sebebiyle sonlandırıldı.
Bu embriyolar 3bc idi diğer iki negatifim 5aa dı kaliteninde cok önemi yok benim tutanlar orta kalitedeydiler yani🥰
Bebeğimin anomali sebebi de tamamen şans herkesin başına gelebilecek şey bizi bulmuştu genetikte değil di sonu yine nasip🥲

Ne zaman transfer olucaksınız sebepsiz inf mi sizin

Back