- 5 Haziran 2021
- 111
- 35
- 48
- 34
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
Siz hangi hastanedesiniz kaç embriyonuz var? Ne ilaç kullandınız inşallah transfer olursunuz bu ayBenim yarın kontrolum var eğer uygunsa 5-6 gün sonra transfer olacam
İnşallahKızlar az evvel otururken birden rahmime bir sancı girdi . Sanki kesiyorlar öyle bir sancı 30 saniye kadar sürdü . İnşallah tutunma habercisidir .
Hangi hocaya gidiyorsunuz neler kullandınız memnunsunuz inşallahŞişli Memorial da yaptırıyorum ben.
Ay ne güzel benim 3 ündeydi bir şey hissetmiyorumKızlar az evvel otururken birden rahmime bir sancı girdi . Sanki kesiyorlar öyle bir sancı 30 saniye kadar sürdü . İnşallah tutunma habercisidir .
Hissetmeyebilirsin canm kendini dinleme herkes bişeyler hissetmiyorAy ne güzel benim 3 ündeydi bir şey hissetmiyorum
Benim ilk evladım da tüp bebek 5. Gün embriyosu idi . Benzer zamanlarda böyle bir sancım olmuştu . Ama belki de o değildir sebebi psikolojik bile olabilir . Herkesin yapısı farklı hamileyken bile kimi 9 ay kusar kiminin hiç midesi bulanmaz . O yüzden belirti oldu mu olmadı mı düşünme . Allah (c.c) sağlıkla sıhhatle nasip etsin . Tüp bebekten önce doğal yolla hamileliğim olmuştu onda da sancılarım olurdu Herşey yolunda giderken 10. Haftada kalbi durdu . Sağlıkla olsun tek dileğim o yüzden .Ay ne güzel benim 3 ündeydi bir şey hissetmiyorum
Buşşş naptın ben çıktım transferdenYaaa çok sevindiminşallah tutar Allah'ımmm bize de nasip etsin inşallah
Allah çok sevindirsin hepimiziii booolll yumurtan olur inşallahKizlar benim cuma gunu yumurta toplamam olacak hayirlisyla
Yaaa çok sevindimŞimdi hastaneden aradılar yarın 12 buçukta transferim gerçekleşecek. Çok duygulandım
benimde aynı saatteymişşş
Bende çıktım canımmBuşşş naptın ben çıktım transferden
Bende 1 Eylül de 3. Gün embriyo çift olarak tranfer oldumBenimde 5.gün taze transfer bende merak ediyorum bu belirtileri :)
Merhaba inşallah güzel haberlerle döneriz hangi ilaçlara başladınız ben cuma başladım estrofem ve coraspiinşa
inşallah hayırlısıyla.Coraspin 1 aydır kullanıyorum 5 faktör kan pıhtılaşması var dedi doktorum.prednol,estrofem,prenatal life (vitamin ) kullanıyorum.estrofemi kaç tane kullanıyorsunuz.benim günlük 4 adet dedi doktorumMerhaba inşallah güzel haberlerle döneriz hangi ilaçlara başladınız ben cuma başladım estrofem ve coraspin
inşallah sağlıcakla tutunur embriyolarınız.benimde pazartesi aşağı yukarı belli olacak transfer günüm.3.gün çift transfer olacak.Bende 1 Eylül de 3. Gün embriyo çift olarak tranfer oldumÇok taze transfer olan yok galiba ya o kadar merak ediyorum ki
Amin amininşallah sağlıcakla tutunur embriyolarınız.benimde pazartesi aşağı yukarı belli olacak transfer günüm.3.gün çift transfer olacak.
Merhaba benim 2. Transfer olacak. Kistimde mevcut.Merhabalar, 2. Transferini olacak olup çikolata kisti olan var mı aramızda ?
Ben varım ilki kimyasal olmuştu şimdide sonucumu bekliyorum :)Merhabalar, 2. Transferini olacak olup çikolata kisti olan var mı aramızda ?
Ben varım doktorum biranda herşey normal gidince taze etmek istedi 5. Gün embriyosu sonucu bende cok merak ediyorum :)Bende 1 Eylül de 3. Gün embriyo çift olarak tranfer oldumÇok taze transfer olan yok galiba ya o kadar merak ediyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?