2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Ay ne güzel benim 3 ündeydi bir şey hissetmiyorum
Benim ilk evladım da tüp bebek 5. Gün embriyosu idi . Benzer zamanlarda böyle bir sancım olmuştu . Ama belki de o değildir sebebi psikolojik bile olabilir . Herkesin yapısı farklı hamileyken bile kimi 9 ay kusar kiminin hiç midesi bulanmaz . O yüzden belirti oldu mu olmadı mı düşünme . Allah (c.c) sağlıkla sıhhatle nasip etsin . Tüp bebekten önce doğal yolla hamileliğim olmuştu onda da sancılarım olurdu Herşey yolunda giderken 10. Haftada kalbi durdu . Sağlıkla olsun tek dileğim o yüzden .

Merhaba inşallah güzel haberlerle döneriz hangi ilaçlara başladınız ben cuma başladım estrofem ve coraspiinşa

Merhaba inşallah güzel haberlerle döneriz hangi ilaçlara başladınız ben cuma başladım estrofem ve coraspin
inşallah hayırlısıyla.Coraspin 1 aydır kullanıyorum 5 faktör kan pıhtılaşması var dedi doktorum.prednol,estrofem,prenatal life (vitamin ) kullanıyorum.estrofemi kaç tane kullanıyorsunuz.benim günlük 4 adet dedi doktorum

inşallah sağlıcakla tutunur embriyolarınız.benimde pazartesi aşağı yukarı belli olacak transfer günüm.3.gün çift transfer olacak.
Amin amin hepimiz sevinelim en erken öğrenen 7. Günde öğrenen var tabi ben her gün test yaptım çatlatma iğne etkisi 10. Gün bugün o kayboldu bu sabah . 2 3 güne belli olur diye düşünüyorum inşallah tutunmuştur

Merhabalar. 6. Günden selamlar. Gögunslerinden rahatsız olan varmı. Çok ağrı sancı var hem kasıklarımda hem gognslerimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…