- 17 Mayıs 2022
- 957
- 409
- 33
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
Hayır zorunlu tutmuyolar sans daha yüksek oldugu icin önerdiler bnde kabl ettim herkes göndermiyomerhaba ben de bülent hoca da başladım dün itibari ile.
Embriyoyu genetiğe siz mi göndermek istediniz zorunlu mu tutuyorlar?
nasıl rahat ediyorsanız onu yapmışsınız iyi olmuş inş güZel sonuclar alırız :) sizin neden tüp bebek olmuştuValla geçmiyor ben iş başı yaptım diğer türlü evde çok zor geçti 3 gün
Sebebsiz bizim bir sorun bulunamadı . 8 yıldır ilk denememnasıl rahat ediyorsanız onu yapmışsınız iyi olmuş inş güZel sonuclar alırız :) sizin neden tüp bebek olmuştı
8 yıl iyi beklemişsiniz kendiliğinden olmasını maşallahSebebsiz bizim bir sorun bulunamadı . 8 yıldır ilk denemem
Evlenince hiç korunmadım aslında istiyordum ama hiç dikkat etmedim 2 yıl sonra baktım olmuyor 6 senedir ilaç tedavisi yok yumurtlama kisti yokmacunlar Mfk yöntemi en son aşılama o da olmayınca artık tüp bebek mecbur dedik8 yıl iyi beklemişsiniz kendiliğinden olmasını maşallah
Aminn canimn guzel guzel yavrucaklarimiz olsun ekstra yaptiginiz brseyvar mi yeme icme filanBenimde cuma günü olacak Allah yardımcıkiz olsun kaliteli güzel embriyolarimiz.olur inşallah
Dondurulmuş embryo 4 tane orta ve düşük kaliteler1 tane dondurulmuş embriyo, kalite 5aa yada 5ab diye hatırlıyorum canım.Senin ?
İnşallah canımEvlenince hiç korunmadım aslında istiyordum ama hiç dikkat etmedim 2 yıl sonra baktım olmuyor 6 senedir ilaç tedavisi yok yumurtlama kisti yokmacunlar Mfk yöntemi en son aşılama o da olmayınca artık tüp bebek mecbur dedikİnşallah nasibim gelmiştir . 2 tane koyuldu bide şansım yüksektir inşallah
AmiiiinBu yola girmek bile nasip işi. Zor gibi gözükürdü zaten de gerçekden zor. Rabbim emeğimizin karşılığını versin bizi de sevindirsin
Önemli olan genetiginin saglam olması demişlerdi içini ferah tutDondurulmuş embryo 4 tane orta ve düşük kaliteler
Evet öyle gözüküyorİnşallah canım
İçini ferah tut ama sebepsizlerin tutuyo ilk denemelerde bak gör
AminnnEvet öyle gözüküyorİnşallah rabbim herkese nasip etsin bu yolda uğraşan herkese sevinç gözyaşı döktürsün
Nasip birazda ben 5. Denememi yapıcam.Önemli olan genetiginin saglam olması demişlerdi içini ferah tut
Evet kesinlikleNasip birazda ben 5. Denememi yapıcam.
bundan önceki denemem 8 ay önceydi pgt li di 5aa cok güzel bi embriyoydu.
Rahime çizik atıldı histereskopi yapıldı,bagısıklık serumu verildi ama yinede tutmadı
Zamanı geldiyse olacak bizler bekliyoruz sadece
Ben iki gebelik gecirdim biri boş gebelik oldu biri 3 aylıkken anomali sebebiyle sonlandırıldı.Evet kesinlikle5bc tutan varmış nasip kesinlikle
Ne zaman transfer olucaksınız sebepsiz inf mi sizinNasip birazda ben 5. Denememi yapıcam.
bundan önceki denemem 8 ay önceydi pgt li di 5aa cok güzel bi embriyoydu.
Rahime çizik atıldı histereskopi yapıldı,bagısıklık serumu verildi ama yinede tutmadı
Zamanı geldiyse olacak bizler bekliyoruz sadece
Benim transferim daha belli değil 11 inde kontrolüm var şuan estrofem kullanıyorum.Ne zaman transfer olucaksınız sebepsiz inf mi sizin
İnşallah bu sefer hayırlısıyla mutlu haberi alacaksınızBenim transferim daha belli değil 11 inde kontrolüm var şuan estrofem kullanıyorum.
Sebepsiz değil ne yazıkki azospermi hastası eşim sperm cıkışı yok tese ile bulundu ve onlarla 5 yıldır tüp bebek denemeleri yapıyoruz
İnşallah isteyen dileyen bu uğurda uğraşan herkese nasip olsunİnşallah bu sefer hayırlısıyla mutlu haberi alacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?