2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

8 yıl iyi beklemişsiniz kendiliğinden olmasını maşallah
Evlenince hiç korunmadım aslında istiyordum ama hiç dikkat etmedim 2 yıl sonra baktım olmuyor 6 senedir ilaç tedavisi yok yumurtlama kisti yokmacunlar Mfk yöntemi en son aşılama o da olmayınca artık tüp bebek mecbur dedik İnşallah nasibim gelmiştir . 2 tane koyuldu bide şansım yüksektir inşallah

İnşallah canım
İçini ferah tut ama sebepsizlerin tutuyo ilk denemelerde bak gör

Önemli olan genetiginin saglam olması demişlerdi içini ferah tut
Nasip birazda ben 5. Denememi yapıcam.
bundan önceki denemem 8 ay önceydi pgt li di 5aa cok güzel bi embriyoydu.
Rahime çizik atıldı histereskopi yapıldı,bagısıklık serumu verildi ama yinede tutmadı
Zamanı geldiyse olacak bizler bekliyoruz sadece

Evet kesinlikle 5bc tutan varmış nasip kesinlikle

Evet kesinlikle 5bc tutan varmış nasip kesinlikle
Ben iki gebelik gecirdim biri boş gebelik oldu biri 3 aylıkken anomali sebebiyle sonlandırıldı.
Bu embriyolar 3bc idi diğer iki negatifim 5aa dı kaliteninde cok önemi yok benim tutanlar orta kalitedeydiler yani
Bebeğimin anomali sebebi de tamamen şans herkesin başına gelebilecek şey bizi bulmuştu genetikte değil di sonu yine nasip

Ne zaman transfer olucaksınız sebepsiz inf mi sizin

Ne zaman transfer olucaksınız sebepsiz inf mi sizin
Benim transferim daha belli değil 11 inde kontrolüm var şuan estrofem kullanıyorum.
Sebepsiz değil ne yazıkki azospermi hastası eşim sperm cıkışı yok tese ile bulundu ve onlarla 5 yıldır tüp bebek denemeleri yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…