• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Embriyolog sizi aradığında sorsaydınız keşke ,ben sormamıştım ,sonra embriyolarımı taşımak zorunda kaldım doktorum başka hasteneye geçince ,taşıma esnasında belge veriyorlar hepsi yazıyor orada
Beni kimse aramadı doktorum ilgilendi benimde hiç aklıma gelmedi sormak 5 tane gönderdik 2 sağlıklı geldi denildi elimde sadece rapor var Belkide yazıyordur anlamadığım için bilmiyor olabilirim

İki gün önce 42 ydi . Dr um çok fazla bi düşüş olmamış bazen böyle dalgalanmalar olup sonradan yükselme olabiliyor ama kimyasal da olabilir dedi ilaçlara devam etmemi söyledi persembe tekrar test verip görüşeceğiz tabi ama hiç umudum yok
Hayirlisi olsun canim insallah saglikli bi sekilde artar ya ❤️🤲🏻

Aynı doktorla mı sürece devam edeceksiniz
Benim aynı doktorla devam etmem mümkün değil bildiğim kadarıyla. Hastane tüp bebek kliniğinde tedavi Görüyordum muhtemelen ilk randevudan sonra kadın dogum kısmına yönlendireceklerdir.
Bende şuanda bilmiyorum ne yapacağım ama bir doktor araştırıp ona göre geçerli olduğu hastane de tamamlayıcı dogum sigortalarını araştırırım diye düşünüyorum. 😌

Benim aynı doktorla devam etmem mümkün değil bildiğim kadarıyla. Hastane tüp bebek kliniğinde tedavi Görüyordum muhtemelen ilk randevudan sonra kadın dogum kısmına yönlendireceklerdir.
Bende şuanda bilmiyorum ne yapacağım ama bir doktor araştırıp ona göre geçerli olduğu hastane de tamamlayıcı dogum sigortalarını araştırırım diye düşünüyorum. 😌
Bende kendi doktorumla devam etmeyeceğim muayene ücretleri ve yol durumundan dolayı nerede ikamet ediyorsunuz

Maalesef olumsuz sonuçlandı canim
Hadi ya inşaAllah en kısa zamanda Rabbim bir bebiş nasip etsin. Bende yeni transfer oldum 5. günüm benim olması bir mucize rektum kanseriydim. Rahmimde bi türlü kalınlaşmadı. 5 mm denedik doktorda %20 şans verdi. Olmazsa da bi daha deneyecek gücüm yok sanırım..

Hadi ya inşaAllah en kısa zamanda Rabbim bir bebiş nasip etsin. Bende yeni transfer oldum 5. günüm benim olması bir mucize rektum kanseriydim. Rahmimde bi türlü kalınlaşmadı. 5 mm denedik doktorda %20 şans verdi. Olmazsa da bi daha deneyecek gücüm yok sanırım..
Rabbim ol derse hersey olur canim🤲🏻🥹❤️
Dua etmekten baska elden hic bisi gelmiyor Rabbim kolaylikla nasip etsin insallah,
yeni hamile bi anne adayi olarak cani gönülden diliyorum..

Geçmiş olsun Rabbim şifa versin canım. Allah'tan ümit kesilmez sakın stres yapma kendine. Güzel şeyler düşün, bebişini kucağına aldığını düşün 😍 bidaha gücüm yok deme canım, pes etmek yok.olana kadar deneyeceğiz..

Belirti olmayınca olmadı gibi hissediyorum. Bir de neredeyse herkes de bi lekelenme bişey oluyo ya insan düşünmeden duramıyor

Belirti olmayınca olmadı gibi hissediyorum. Bir de neredeyse herkes de bi lekelenme bişey oluyo ya insan düşünmeden duramıyor
Merhaba kaçıncı gününüz bende cumartesi transfer oldum herhangi bir belirti yok 3. Gün embriyosuydu inşallah tutunur bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli 🤲

Maalesef olumsuz sonuçlandı canim
Üzülme demek hattimize degil neler cekiyoruz biz biliyoruz Rabbim dogru zamanda nasip eylesin canim inanki ben cok üzüldüm. Ama bazen yasaman gerekiyor bida bizim imtihanimiz demekki benim 4.cu denememde aldim pozitif haberimi Darisi insallah en kisa zamanda sana olsun🥹❤️🤲🏻
Düsücegiz elbette ama yine sapa saglam ayaga kalkip devam etmeliyiz.. sakin unutmaa

Back