• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bu şekilde belirti yok
Adet olacak gibi oluyorum bazen
Bazen güp güp ediyor gibi sanki affedersin karnım bozulmuş tuvalet ihtiyacım yaklaşıyor gibi 😂 anlatmasıda zor
Bazen aniden bir ağrı giriyor saniyelik ama başka belirtilerim yok
Bel ağrım şükür kesildi sırtım ağrıyor ama bunu belirtiden saymıyorum çünkü evde oturarak çalıştığım için ters oturduğum için genelde oluyordu
Guruldama bende de var 😂

Kızlar Acil 🥹 ben regli oldum yarın muayene var ama ben 4 gündür baya hastayım grip gibi nisbeten iyileştim ama hala devam ediyor. Transfer iptal olur mu sonuçta 20 gün sonra olacak ortalama o zamana coktan iyileşmiş olurum. Başına böyle birşey gelen var mı ?
Canım benim bundan önceki transferim de öyle oldu kan aldılar teat verdim transferi yaptılar ama yani grip ilacı falan içmeyince uyuyarak geçirdim süreyi inşallah hemen gribin geçer 🤩 doğal reçetelere yönel

Kızlar yaa 13 Şubatta opu oldum. 24 şubatta hasta oldum. İkinci reglime yaklaşık 10 gün var. Ama şimdi kahverengi leke geldi. Bu kadar erken olunabiliyor mu?

Maşallah canım bende de 30küsür toplanmıştı
Çok toplandığı için ağrı kesici serum vermişlerdi, yanımdaki bayan hemen ayılıp gitmişti evine 😅 az toplanmıştı onda
Sonrası kullanmam için antibiyotik ağrı kesici ve probiyotik yazmıştı bana
Çok berbat bir ağrı kıvranıyorum evde şuan 🤦🏻‍♀️ bana oxotide diye bir iğne verdi daha içerde yumurtalar var birsürü 🤯

Teşekkür ederim canım🤍 evet ilk kez oldum ilk tedavim canım ve son olur inşallah. Normalde benim acı eşiğim çok yüksektir ama bu çok fena bişeymiş dedem gibi kambur yürüyorum 🤦🏻‍♀️
Amin canım inşallah güzel kaliteli embriyoların oluşurda tekrar Opu sorunuyla karşılaşmazsın inşallah doğru çok sıkıntılı birde sende çok toplanmış onun da etkisi var dilerim yarın güzel haberler alınca ağrıları da unutursun inşallah 🤲🥰

Amin canım inşallah güzel kaliteli embriyoların oluşurda tekrar Opu sorunuyla karşılaşmazsın inşallah doğru çok sıkıntılı birde sende çok toplanmış onun da etkisi var dilerim yarın güzel haberler alınca ağrıları da unutursun inşallah 🤲🥰
Ay inşallah kuzum ya valla çok heyecanlıyım yarını iple çekiyorum 🙏🏻🥰🍀

Yoldayım kuzum eve gidiyorum şimdi ay inşallah balım ya ruhen çok yoruldum inşallah değer çektiğim acılara. Ya bide bişey sorcam balım benim rahim yumurtalık kasık neyse ne de iğnelendim normalden daha fazla. Ama benim popom da acıyor popom ne alaka ki afedersin sanki bıçak üstüne oturmuşum da keser gibi bi acı yani önlü arkalı full acı neden böyle oldu ki
Öncelikle geçmiş olsuunn. Ben de sizin gibi böyle bir ağrı yaşayacağımı düşünmüyordum. Bilmemek daha iyi ama galiba daha çok stres olurdum herhalde 😂 benden de 20 tane yumurta toplanmıştı. Sizin çok çok fazla. Bu ağrılar normal. Ve afedersiniz benim de popom aciyordu kramp gibi bıçak saplanmasi gibi ağrı gelip gidiyordu. O yüzden çok normal hiç korkmayin iki üç gün ağrınız olacak bol bol dinlenin inşallah ❤️

Hayırlı olsun canım dilerim su gibi geçsin inşallah güzel haberlerini bekliyorum inşallah 🤲🥰 bende adetlerimi bekliyorum yeniden Opu olacağım inşallah Allah’ın izniyle dilerim bu sefer çok güzel geçer Amin 🤲🥹 Şafak 12 🙈😁
En cok emek veren hakedenlerden biri de sensin bence.. Allah emeklerini bosa cikarmasin canim 💞🙏🏻

Öncelikle geçmiş olsuunn. Ben de sizin gibi böyle bir ağrı yaşayacağımı düşünmüyordum. Bilmemek daha iyi ama galiba daha çok stres olurdum herhalde 😂 benden de 20 tane yumurta toplanmıştı. Sizin çok çok fazla. Bu ağrılar normal. Ve afedersiniz benim de popom aciyordu kramp gibi bıçak saplanmasi gibi ağrı gelip gidiyordu. O yüzden çok normal hiç korkmayin iki üç gün ağrınız olacak bol bol dinlenin inşallah ❤️
Teşekkür ederim canım 🤍 ay aynen öyle birden giriyor sancı tövbe yarabbim iğneyi yanlışlıkla popoma mı batırdılar diye korktum 🫣😂

Teşekkür ederim canım 🤍 ay aynen öyle birden giriyor sancı tövbe yarabbim iğneyi yanlışlıkla popoma mı batırdılar diye korktum 🫣😂
Hahaha yok yok benim de öyle oldu çok yumurta toplananlarda ağrı biraz daha fazla oluyormuş. Sizin de maşallah çok toplanmks korkmayın Allah'ın izniyle birkac güne bir seyciginiz kalmazz 😍

Hayırlı olsun canım dilerim su gibi geçsin inşallah güzel haberlerini bekliyorum inşallah 🤲🥰 bende adetlerimi bekliyorum yeniden Opu olacağım inşallah Allah’ın izniyle dilerim bu sefer çok güzel geçer Amin 🤲🥹 Şafak 12 🙈😁
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tez zamanda evladiniza kavuşursunuz🫶🏻 tüm bu süreçteki hasretle bekleyen annelere çok dua ediyorum Rabb'im kucaginizi hayırlısıyla boş bırakmasın inşallah 🌷

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tez zamanda evladiniza kavuşursunuz🫶🏻 tüm bu süreçteki hasretle bekleyen annelere çok dua ediyorum Rabb'im kucaginizi hayırlısıyla boş bırakmasın inşallah 🌷
Amin Ecmain inşallah Allah razı olsun güzel dilekleriniz ve dualarınız için gerçekten böyle mesajlarınızı okuyunca çok duygulanıyorum 🥹Rabbim hepimizin kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah 🤲🥲❤️
En cok emek veren hakedenlerden biri de sensin bence.. Allah emeklerini bosa cikarmasin canim 💞🙏🏻
Amin canım benim çok teşekkür 😍 ederim Allah razı olsun Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın sizlerinde hayırlısıyla pozitif güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah 🤲🥰🌸

Arkadaşlar merhaba sayfanızın enerjisine bayıldımmm🌸 bende bir sorun çıkmazsa bu pazar transfere gideceğim yarın son kontrol yapılacak bakalım heyecanlıyım bir yandan da olmayacak endişesi var bu stresi nasıl yönetebiliriz bilmiyorum inşallah hepimizin pozitif sonuç alacağı ay olur bu ay 😄🌸🌸

Arkadaşlar merhaba sayfanızın enerjisine bayıldımmm🌸 bende bir sorun çıkmazsa bu pazar transfere gideceğim yarın son kontrol yapılacak bakalım heyecanlıyım bir yandan da olmayacak endişesi var bu stresi nasıl yönetebiliriz bilmiyorum inşallah hepimizin pozitif sonuç alacağı ay olur bu ay 😄🌸🌸
Bu süreç çok zor ben şimdiden umutsuluğa düşmeye başladım daha 3.günümdeyim 🙄inş bol bol pozitif haberler alırız hepimiz

Back
X