• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Bu transferim negatif olacak gibi heralde ,ilaçlı rahim hazırlığı yapılmışt donmuş 5. Gün transferi ..2.3. Transfer yaptıranlar hangi yöntemle olumlu sonuç aldınız? Ben estrofem ,ecopirin,progestan fitil,progestan dex, bide kalçadan vurulan progestan iğnesini kullanıyorum , doğal siklus deneyen oldu mu ? Ya da başka bişey ?
Ben doğal siklus olarak ilerledim. Kanamam olmasaydı progestan dex de kullanmayacaktım. Sonradan kullanmaya başladım.
Sizde hem kalçadan hemde göbekten progestan dex ikisi bir neden verildi onu anlayamadım ikisinden birini tercih ederler genelde diye biliyorum. İkisi de aynı amaçlı çünkü.

5. Gün dondurulmuş emriyo
Merhaba ben yeni üye oldum nasıl yorum yazılıyor bulamadım burdan yazıyorum kusura bakmayın.ben cuma günü opu oldum mesaneme kan gitmiş bu yüzden bikaç gün ağrı çektim sonda takıldı modum çok düştü.yarın transfer olacak ve çok korkuyorum.acıtan bi işlem mi

Merhaba ben yeni üye oldum nasıl yorum yazılıyor bulamadım burdan yazıyorum kusura bakmayın.ben cuma günü opu oldum mesaneme kan gitmiş bu yüzden bikaç gün ağrı çektim sonda takıldı modum çok düştü.yarın transfer olacak ve çok korkuyorum.acıtan bi işlem mi
Geçmiş olsun öncelikle. Mesanenize kan gitme durumunuz düzeldi mi bir sorununuz olmadan transfer yapıyorlardır inşallah ağrınız sızınız yoktur umarım.
Transfer acılı birşey değil. İdrara sıkışık oluyorsunuz uyanık bir halde muayene eder gibi embriyoyu size transfer ediyorlar.

Bu transferim negatif olacak gibi heralde ,ilaçlı rahim hazırlığı yapılmışt donmuş 5. Gün transferi ..2.3. Transfer yaptıranlar hangi yöntemle olumlu sonuç aldınız? Ben estrofem ,ecopirin,progestan fitil,progestan dex, bide kalçadan vurulan progestan iğnesini kullanıyorum , doğal siklus deneyen oldu mu ? Ya da başka bişey ?
Ben günde 8 tane estrofem bi folbiol folik asit bi coraspin geceleri bir adet dekort günde iki defa oksapar göbekten hergün de progestan iğne ve progestan fitil alıyorum

Ben doğal siklus olarak ilerledim. Kanamam olmasaydı progestan dex de kullanmayacaktım. Sonradan kullanmaya başladım.
Sizde hem kalçadan hemde göbekten progestan dex ikisi bir neden verildi onu anlayamadım ikisinden birini tercih ederler genelde diye biliyorum. İkisi de aynı amaçlı çünkü.
Progestan değerini azcık düşük gördüm onun için verdim demişti , ama çok ümitliydi *75 şans verdi ,embriyo kalitem 5ba ydı , doktorumun başka hastası ile konuştum ,o da aynı benim gibymiş kalitesi olsun, transfer süreci olsun ,ondan da çok ümitliymiş doktorum kız negatif almış , 2. Transferde doğal transfer yaptırmış ilaç kullanmadan pozitif almış , benim şimdi bi tane embriyom kaldı onun da kalitesi düşük 5. Gün 2ba ,, ne yapacağımı hiç bilmiyorum kafam çok karışık

Ben günde 8 tane estrofem bi folbiol folik asit bi coraspin geceleri bir adet dekort günde iki defa oksapar göbekten hergün de progestan iğne ve progestan fitil alıyorum
Bende göbekten iğne prolutex kalçadan progestan birde fitil oda progestan estrofem Duphaston. Rabbim yardımcımız olsun kullandığımız her ilaç şifa olsun bizlere🥰

Progestan değerini azcık düşük gördüm onun için verdim demişti , ama çok ümitliydi *75 şans verdi ,embriyo kalitem 5ba ydı , doktorumun başka hastası ile konuştum ,o da aynı benim gibymiş kalitesi olsun, transfer süreci olsun ,ondan da çok ümitliymiş doktorum kız negatif almış , 2. Transferde doğal transfer yaptırmış ilaç kullanmadan pozitif almış , benim şimdi bi tane embriyom kaldı onun da kalitesi düşük 5. Gün 2ba ,, ne yapacağımı hiç bilmiyorum kafam çok karışık
Emriyoların kalitesini nerden görüyorsunuz doktorunuzmu söylüyor yoksa elinizde belgemi var

transfer bu uzun yolculuğun en kolay işlemi inanın bende çok korkarak gittim inanın hiç bişey hissetmedim simir testi verdiyseniz onun aynısı korkulacak hiç bişey yok 🥰hayırlı olsun şimdiden rabbim hepimizin kucağını doldursun

Mm yani bilmiyorum transfer sürecine hazırlık durumu negatif görmeye sebep mi. Ama sadece doğal siklus yöntemin düşük riskini azalttığını söylemişti doktorum.
Yani blast olduğu sürece embriyonun şansı bence hep var. Ki sizin şuan öyle. İnşallah gönlünüze göre olur. Bu negatif olmaz inşallah. Sanırım daha kan vermediniz çünkü. 🙏🏻🌸

Mm yani bilmiyorum transfer sürecine hazırlık durumu negatif görmeye sebep mi. Ama sadece doğal siklus yöntemin düşük riskini azalttığını söylemişti doktorum.
Yani blast olduğu sürece embriyonun şansı bence hep var. Ki sizin şuan öyle. İnşallah gönlünüze göre olur. Bu negatif olmaz inşallah. Sanırım daha kan vermediniz çünkü. 🙏🏻🌸
Henüz kan vermedm ama bugün 7. Günümde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ,ümidim hala var olsa da bi tık inancım düştü ,çoğu kişi erken gebelikte en azından silik çizgiyi görmüş , doktorum 9. Gün kan istedi çıkmazsa 11. Gün yap dedi bende beklicem bakalım ama hiçbir belirtim yok , 4-5. Günde kasıklarım hep ağrımıştı , 6. Günde bi uyandım tüm belirtiler gitmiş :( negatifi görünce ister istemez çok bozuldum ,bu 2. Tüp bebeğimdi ,ilkinde embriyolarım 5. Güne gidememişti ,dualarınızı bekliyorum inşallah pozitif çıkarım ,Allahım çok yorucu çok yıpratıcı bir süreç herkesin gönlüne göre versin kolaylıkla🤲🏻

Ben genetik tanıya gönderdim 2 tane sağlıklı geldi elimde belge var ama göremedim
Embriyolog sizi aradığında sorsaydınız keşke ,ben sormamıştım ,sonra embriyolarımı taşımak zorunda kaldım doktorum başka hasteneye geçince ,taşıma esnasında belge veriyorlar hepsi yazıyor orada

Henüz kan vermedm ama bugün 7. Günümde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ,ümidim hala var olsa da bi tık inancım düştü ,çoğu kişi erken gebelikte en azından silik çizgiyi görmüş , doktorum 9. Gün kan istedi çıkmazsa 11. Gün yap dedi bende beklicem bakalım ama hiçbir belirtim yok , 4-5. Günde kasıklarım hep ağrımıştı , 6. Günde bi uyandım tüm belirtiler gitmiş :KK43: negatifi görünce ister istemez çok bozuldum ,bu 2. Tüp bebeğimdi ,ilkinde embriyolarım 5. Güne gidememişti ,dualarınızı bekliyorum inşallah pozitif çıkarım ,Allahım çok yorucu çok yıpratıcı bir süreç herkesin gönlüne göre versin kolaylıkla🤲🏻
Belirti aramayın benim belirtim yoktu. Halen de yok anca arada bir bi kasık ağrısı giriyorsa o.
İnşallah pozitif çıkar. 7. Gün negatif diye negatif olacağını düşünmeyin. inşallah pozitif olsun 🙏🏻🌸

Bizim de ilk denememiz 5 yıllık evliyiz 16 eylülde yumurta toplama yapıldı 7 yumurta toplandı bugun 3. Gün 3 yumurta kalmış iyi kalitede dedi doktorumuzu duruma göre 4. Gün embriyosu ile transfer yapabiliriz dediler 4. Gün embriyosu hakkında bilgisi olan var mı acaba

Back