- Konu Sahibi mayala katar
- #2.561
Evet o da çok tatlı bir kadın bende yücel hocadan başka bı tek gönül hanıma muayene olmuştum 1 kere 5 senedirEvet benimde Gönül hoca, ondan başkasına muayene bile olmak istemiyorum çok seviyorum bende![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet o da çok tatlı bir kadın bende yücel hocadan başka bı tek gönül hanıma muayene olmuştum 1 kere 5 senedirEvet benimde Gönül hoca, ondan başkasına muayene bile olmak istemiyorum çok seviyorum bende![]()
Ben yücel beyinde adını çok duydum ama muayene hiç olmadım ama onada çok başarılı diyorlar, sizin neden 5 sene sürdü acaba?Evet o da çok tatlı bir kadın bende yücel hocadan başka bı tek gönül hanıma muayene olmuştum 1 kere 5 senedirzaten oranın en eski doktorları o ikisi diğerleri hep yeni gelmiş
![]()
Yani benim gebelik oluştu biri düştü diğeri erken doğum yücel hoca farketti daha rahim filminde servikal yetmezlik olduğunu 10. Haftada mutlaka dikiş attır dedi attırdım ama bebek hareketlenince dikiş tutmadı erken doğdu yaşamadı.surec kötüydü ustune birde babamı kaybettim aniden sapasaglamken sonra da yapmak istemedim bidaha öyle geçti 4 sene. Donmuş Embriyolarım vardı birden geldi tekrar konuştuk yücel beyle karından atalım dedi serklajli oldum ameliyat yine döndüm sahalara. Yani pes etmek yok bakalım sonu ne olurBen yücel beyinde adını çok duydum ama muayene hiç olmadım ama onada çok başarılı diyorlar, sizin neden 5 sene sürdü acaba?
Çok geçmiş olsunYani benim gebelik oluştu biri düştü diğeri erken doğum yücel hoca farketti daha rahim filminde servikal yetmezlik olduğunu 10. Haftada mutlaka dikiş attır dedi attırdım ama bebek hareketlenince dikiş tutmadı erken doğdu yaşamadı.surec kötüydü ustune birde babamı kaybettim aniden sapasaglamken sonra da yapmak istemedim bidaha öyle geçti 4 sene. Donmuş Embriyolarım vardı birden geldi tekrar konuştuk yücel beyle karından atalım dedi serklajli oldum ameliyat yine döndüm sahalara. Yani pes etmek yok bakalım sonu ne olurbenim süreç bu yüzden uzadı yani nasip boyleymis.
Bende bu şekilde belirti yokSende hiç belirti var mı? Bende koku hassasiyeti ve mide bulantısı var iki gündür, artık ilaçlardan mı, yoksa psikolojik mi bilmiyorum…
Ben geçen ay oldum negatif oldu ara vermedik bu ay tekrar transfer oldum cumartesi kan vericem idrar testinde çift çizgi gördüm ama asıl önemli olan kan bakalım artıkÇok geçmiş olsunçok zor bir süreç atlatmışsınız, babanızında mekanı cennet olsun. Benimde ilkimin kalbi durdu ocak sonu kürtaj oldum, kalan donmuşları ngs yollamıştım iyi geldi çok şükür, sizin ne zaman regl ne zaman başlayacaksınız hazırlıklara transfer için
Yok yok uğraşmazsın inşaallah canım, şimdi daha yeni operasyon geçirdin, geçer 1-2 güne en fazlaAy inşallah bide popoyla uğraşmam yateşekkür ederim balım
![]()
Anladım canım bende öyle yapayım bari 9da hastanede olacağım orda içerim suyuHayırlı olsun canımben hastaneye yaklaşık bir saat önce gittim tuvalete girdim sonra işlemlerimi yaptık dosyamı hazırladılar
Sonrasında 1litre su içtim aç veya tok fark etmiyordu
Ve bu bir litre yeterli oldu. Transfer sonrası odaya aldıklarında yarım saat dinlendirdiler son 10dakikası zorlandım.
Çok sıkışırsanız sakın kalkmayın haber edin sürgü yoluyla hallederiz biz dediler ama ben idrarımı tutmayı tercih ettim onlarıda uğraştırmamak için![]()
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsunçok zor bir süreç atlatmışsınız, babanızında mekanı cennet olsun. Benimde ilkimin kalbi durdu ocak sonu kürtaj oldum, kalan donmuşları ngs yollamıştım iyi geldi çok şükür, sizin ne zaman regl ne zaman başlayacaksınız hazırlıklara transfer için
Anne adaylarımız maceradan maceraya koşuyor, zorlu parkurları başarıyla alıyorlardı ve hepsi de sonunda bebeklerine kavuştuuuuuuYa canım kızlar ne zorlu süreçler yahu idrara kadar sıkıntılıama hepsi anı kaldı bize bakalım
bu sefer ne maceralar bekliyor olacak bizleri
![]()
Ya bende de acayip gaz oldu ben anlamadım bide baldirlarimin iç tarafı ağrıdı bı garip, belimin çizgisi de koptu resmen ağrıdan ilk 3 gunBende bu şekilde belirti yok
Adet olacak gibi oluyorum bazen
Bazen güp güp ediyor gibi sanki affedersin karnım bozulmuş tuvalet ihtiyacım yaklaşıyor gibianlatmasıda zor
Bazen aniden bir ağrı giriyor saniyelik ama başka belirtilerim yok
Bel ağrım şükür kesildi sırtım ağrıyor ama bunu belirtiden saymıyorum çünkü evde oturarak çalıştığım için ters oturduğum için genelde oluyordu
Merhaba canım hoşgeldinmerhaba, bende yedisinde transfer oldum sonucumu bekliyorum dualaşalım bol bol![]()
Ah ha gözünaydın canım sağlıkla tutunurlar sana inşaallahDr aradı canım şimdidonmuş embriyolarımı çözdürüp ngs yollamıştım hepsi sağlıklı gelmiş çok şükür
pazartesi regl olacam, çarşamba hazırlıklarla başlanır İnşAllah
Herkeste ayrı ayrı oluyormuş.Ya bende de acayip gaz oldu ben anlamadım bide baldirlarimin iç tarafı ağrıdı bı garip, belimin çizgisi de koptu resmen ağrıdan ilk 3 gun![]()
Canım geçmiş olsun, o zamana kadar toparlarsın inşaallah..Kızlar Acilben regli oldum yarın muayene var ama ben 4 gündür baya hastayım grip gibi nisbeten iyileştim ama hala devam ediyor. Transfer iptal olur mu sonuçta 20 gün sonra olacak ortalama o zamana coktan iyileşmiş olurum. Başına böyle birşey gelen var mı ?
Amin sagol canım benim bende girdiğimde herkesin okumaya çalışıyorummayala katar Canım gözümüz aydın
inşallah ileriki süreçlerinde sorunsuz devam eder
Anca mesaisomrası tüm yazılanları okuyup dönüyorum![]()
Amin amin inşallah canım yaAnne adaylarımız maceradan maceraya koşuyor, zorlu parkurları başarıyla alıyorlardı ve hepsi de sonunda bebeklerine kavuştuuuuuu![]()
Canım hoşgeldinnnmerhaba, bende yedisinde transfer oldum sonucumu bekliyorum dualaşalım bol bol![]()
Maşallah neler yaşamışsınız , yılmıyorum ama genetik testin pahalılığı düşündürüyorCanım sakın akıl vermek gibi algılama haddim değil benimde 1 düşük, 25 haftalık erken doğum ki 20 gün hastanede yattım ölüyordum birde negatif var son transferinde Allah'a emanet artık onu da bilemiyorum ama öğrendiğim tek şey uzulsemde parcalansam da olacak oluyor 25 haftalık kayiptn sonra 4 sene ara verdim zaten korkudan. Ama sonra bı his geldi olucak dedim ya kalan embriyolardan bana bı evlat çıkacak ameliyat oldum başladım yine. Geçen ay negatif aldım ama bırakmadım eski ben olsam 3 ay ara verirdim yengeç burcu olarak karalar baglardim inan hiç ağlamadım inaniyorum Çünkü Rabbim bu kadar eziyeti karşılıksız birakmicaksen de inan
pes etme yol çok zor evet ama inanıyorum sonu güzel
![]()