• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet o da çok tatlı bir kadın bende yücel hocadan başka bı tek gönül hanıma muayene olmuştum 1 kere 5 senedir ☺️ zaten oranın en eski doktorları o ikisi diğerleri hep yeni gelmiş ☺️
Ben yücel beyinde adını çok duydum ama muayene hiç olmadım ama onada çok başarılı diyorlar, sizin neden 5 sene sürdü acaba?

Ben yücel beyinde adını çok duydum ama muayene hiç olmadım ama onada çok başarılı diyorlar, sizin neden 5 sene sürdü acaba?
Yani benim gebelik oluştu biri düştü diğeri erken doğum yücel hoca farketti daha rahim filminde servikal yetmezlik olduğunu 10. Haftada mutlaka dikiş attır dedi attırdım ama bebek hareketlenince dikiş tutmadı erken doğdu yaşamadı.surec kötüydü ustune birde babamı kaybettim aniden sapasaglamken sonra da yapmak istemedim bidaha öyle geçti 4 sene. Donmuş Embriyolarım vardı birden geldi tekrar konuştuk yücel beyle karından atalım dedi serklajli oldum ameliyat yine döndüm sahalara. Yani pes etmek yok bakalım sonu ne olur☺️ benim süreç bu yüzden uzadı yani nasip boyleymis.

Yani benim gebelik oluştu biri düştü diğeri erken doğum yücel hoca farketti daha rahim filminde servikal yetmezlik olduğunu 10. Haftada mutlaka dikiş attır dedi attırdım ama bebek hareketlenince dikiş tutmadı erken doğdu yaşamadı.surec kötüydü ustune birde babamı kaybettim aniden sapasaglamken sonra da yapmak istemedim bidaha öyle geçti 4 sene. Donmuş Embriyolarım vardı birden geldi tekrar konuştuk yücel beyle karından atalım dedi serklajli oldum ameliyat yine döndüm sahalara. Yani pes etmek yok bakalım sonu ne olur☺️ benim süreç bu yüzden uzadı yani nasip boyleymis.
Çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 çok zor bir süreç atlatmışsınız, babanızında mekanı cennet olsun. Benimde ilkimin kalbi durdu ocak sonu kürtaj oldum, kalan donmuşları ngs yollamıştım iyi geldi çok şükür, sizin ne zaman regl ne zaman başlayacaksınız hazırlıklara transfer için

Sende hiç belirti var mı? Bende koku hassasiyeti ve mide bulantısı var iki gündür, artık ilaçlardan mı, yoksa psikolojik mi bilmiyorum…
Bende bu şekilde belirti yok
Adet olacak gibi oluyorum bazen
Bazen güp güp ediyor gibi sanki affedersin karnım bozulmuş tuvalet ihtiyacım yaklaşıyor gibi 😂 anlatmasıda zor
Bazen aniden bir ağrı giriyor saniyelik ama başka belirtilerim yok
Bel ağrım şükür kesildi sırtım ağrıyor ama bunu belirtiden saymıyorum çünkü evde oturarak çalıştığım için ters oturduğum için genelde oluyordu

Çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 çok zor bir süreç atlatmışsınız, babanızında mekanı cennet olsun. Benimde ilkimin kalbi durdu ocak sonu kürtaj oldum, kalan donmuşları ngs yollamıştım iyi geldi çok şükür, sizin ne zaman regl ne zaman başlayacaksınız hazırlıklara transfer için
Ben geçen ay oldum negatif oldu ara vermedik bu ay tekrar transfer oldum cumartesi kan vericem idrar testinde çift çizgi gördüm ama asıl önemli olan kan bakalım artık 🥰

Hayırlı olsun canım 😍 ben hastaneye yaklaşık bir saat önce gittim tuvalete girdim sonra işlemlerimi yaptık dosyamı hazırladılar
Sonrasında 1litre su içtim aç veya tok fark etmiyordu
Ve bu bir litre yeterli oldu. Transfer sonrası odaya aldıklarında yarım saat dinlendirdiler son 10dakikası zorlandım.
Çok sıkışırsanız sakın kalkmayın haber edin sürgü yoluyla hallederiz biz dediler ama ben idrarımı tutmayı tercih ettim onlarıda uğraştırmamak için 😂
Anladım canım bende öyle yapayım bari 9da hastanede olacağım orda içerim suyu

Çok teşekkür ederim 🙏 amin 🙏 hepimizin sıkıntısı türlü türlü işte umarım hepimiz alırız bu çektiğimiz sıkıntıların karşılığını 🙏

Ya canım kızlar ne zorlu süreçler yahu idrara kadar sıkıntılı 🤭😂 ama hepsi anı kaldı bize bakalım 🤔 bu sefer ne maceralar bekliyor olacak bizleri 🤷‍♀️🫣
Anne adaylarımız maceradan maceraya koşuyor, zorlu parkurları başarıyla alıyorlardı ve hepsi de sonunda bebeklerine kavuştuuuuuu 😀🥰🤲🏻💕

Bende bu şekilde belirti yok
Adet olacak gibi oluyorum bazen
Bazen güp güp ediyor gibi sanki affedersin karnım bozulmuş tuvalet ihtiyacım yaklaşıyor gibi 😂 anlatmasıda zor
Bazen aniden bir ağrı giriyor saniyelik ama başka belirtilerim yok
Bel ağrım şükür kesildi sırtım ağrıyor ama bunu belirtiden saymıyorum çünkü evde oturarak çalıştığım için ters oturduğum için genelde oluyordu
Ya bende de acayip gaz oldu ben anlamadım bide baldirlarimin iç tarafı ağrıdı bı garip, belimin çizgisi de koptu resmen ağrıdan ilk 3 gun 😔

Kızlar Acil 🥹 ben regli oldum yarın muayene var ama ben 4 gündür baya hastayım grip gibi nisbeten iyileştim ama hala devam ediyor. Transfer iptal olur mu sonuçta 20 gün sonra olacak ortalama o zamana coktan iyileşmiş olurum. Başına böyle birşey gelen var mı ?
Canım geçmiş olsun, o zamana kadar toparlarsın inşaallah.. 🌸 Bende taşınma telaşı yüzünden biraz yoruldum, üşüttüm korktum iptal olur diye ama sorun olmadı.

Canım sakın akıl vermek gibi algılama haddim değil benimde 1 düşük, 25 haftalık erken doğum ki 20 gün hastanede yattım ölüyordum birde negatif var son transferinde Allah'a emanet artık onu da bilemiyorum ama öğrendiğim tek şey uzulsemde parcalansam da olacak oluyor 25 haftalık kayiptn sonra 4 sene ara verdim zaten korkudan. Ama sonra bı his geldi olucak dedim ya kalan embriyolardan bana bı evlat çıkacak ameliyat oldum başladım yine. Geçen ay negatif aldım ama bırakmadım eski ben olsam 3 ay ara verirdim yengeç burcu olarak karalar baglardim inan hiç ağlamadım inaniyorum Çünkü Rabbim bu kadar eziyeti karşılıksız birakmicak🙏 sen de inan 🙏 pes etme yol çok zor evet ama inanıyorum sonu güzel🥰🤍
Maşallah neler yaşamışsınız , yılmıyorum ama genetik testin pahalılığı düşündürüyor

Back
X