- 20 Mayıs 2023
- 621
- 755
- 23
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #3.441
Benimde 5 .gün dondurulmuş tek emriyoBenm 5.gün 5bb blast 2 embriyo transferi oldu sizin kaçıncı gündü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 5 .gün dondurulmuş tek emriyoBenm 5.gün 5bb blast 2 embriyo transferi oldu sizin kaçıncı gündü
Bende paylaşıcam sizde bakın bakalım ne görüyorsunuzİnşallah gebesinizdir görmek istediğimiz gibi mi görüyoruz yoksa gercekten bi çizgi varmı düye paylaşmak istedim bende
Benm 5.gün 5bb blast 2 embriyo transferi oldu sizin kaçıncıBenimde dün ve bugün hayalet bir çizgi çıktı ama ben öylemi görmek istiyorum acaba diyorum kendime iyice beynim yandı sanırım. Benimde 6.gün transfer gününü saymıyorum
bakalımBende paylaşıcam sizde bakın bakalım ne görüyorsunuz
Tabi ekleyeyim hayırlı olsun şimdidenBeni de ekler misiniz transfer tarihim 18 eylül yaş 36
Benm 5.gün 5bb blast 2 embriyo transferi oldu sizin kaçıncı
bakalım
Ayy hadi inşallah var gibi sizinki daha belli hayırlı olsun inşallahİlk fotoda bariz belli ama kuruduktan sonra çekmediniz değil mi
Hayırlı olsun inşallah.
Sabah yapmıştım ilk idrar la yoktu uyudum uyandım varİlk fotoda bariz belli ama kuruduktan sonra çekmediniz değil mi
Hayırlı olsun inşallah.
Amin rabbim hepimize nasip eylesinAyy hadi inşallah var gibi sizinki daha belli hayırlı olsun inşallah
Amin güzel Allahm nasip eyleeeAmin rabbim hepimize nasip eylesin
İlk fotoda bariz belli ama kuruduktan sonra çekmediniz değil mi
Hayırlı olsun inşallah.
Sabah yapıyım diye bekliyorum herşeyden korkar oldum ya bir daha çıkmazsa diyeBaya belli erken gebelik yapsanız koyu cıkar bence
Kaçıncı gün embryosuyduSabah yapıyım diye bekliyorum herşeyden korkar oldum ya bir daha çıkmazsa diye
5. Gün dondurulmuş emriyoKaçıncı gün embryosuydu