- 16 Mart 2024
- 111
- 157
- 18
- 42
- Konu Sahibi mayala katar
- #2.541
Bu ek bir tedavi, isteyene yapıyorlar bizim hastanedeAnladım herkese yapıyorlar mı acaba bana bilgi verilmedi yarın bakalım bi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ek bir tedavi, isteyene yapıyorlar bizim hastanedeAnladım herkese yapıyorlar mı acaba bana bilgi verilmedi yarın bakalım bi
Şifa olsun inşallah…Bana intralipid yada Olivia diye birşey dedi sanirim. Çünkü benim hocam bende otoimmun hastalik var biliyorsunuz öncesinde de serum tedavisi oldum diyince tamam sana yapalim dedi de hangisini dedi hatırlıyorumama ilk tedavimde omegaven serum tedavisi görmüştüm. Bunda bakalim hangisini dicek
Amin inşallah hepimizin şifasını versin RabbimŞifa olsun inşallah…
Bende her opuda anestezi doktoruna biktiniz ama yine ben geldim diyorumAmin ya ben her opudan sonra hemşire beni yataktan kaldırırken bunu diyorum çok zor bir tedavi ama her seferinde tekrar gidiyorum aynı masaya yatmaya![]()
Ben infulenza olmuştum cnm ama doktor sorun olmaz demişti tedaviye kadar geçer demişti geçtide yani transfer oldum bi sorun olmadıKızlar Acilben regli oldum yarın muayene var ama ben 4 gündür baya hastayım grip gibi nisbeten iyileştim ama hala devam ediyor. Transfer iptal olur mu sonuçta 20 gün sonra olacak ortalama o zamana coktan iyileşmiş olurum. Başına böyle birşey gelen var mı ?
Sanırım bende infulienza oldum ama 4. Günüm dediğim gibi antiviral ilaç içtim birde. Yani doktorum pimpirikli biri geçen ay iptal oldu bu ayda iptal olsun istemiyorum ama sanki yine iptal edecek gibi geliyor . Bildirmedimde hasta olduğumu yüz yüze konuşalım diye . Duphaston bitti hemen aynı gün regli oldum keşke 15 i gibi olsaydım herkes bittikten 3-4 gün sonra olmuşBen infulenza olmuştum cnm ama doktor sorun olmaz demişti tedaviye kadar geçer demişti geçtide yani transfer oldum bi sorun olmadı
Canim adetin hayirli mi olsun diyeyim gözünaydin mi diyeyim bilemedimKızlar Acilben regli oldum yarın muayene var ama ben 4 gündür baya hastayım grip gibi nisbeten iyileştim ama hala devam ediyor. Transfer iptal olur mu sonuçta 20 gün sonra olacak ortalama o zamana coktan iyileşmiş olurum. Başına böyle birşey gelen var mı ?
Cok cabuk regli oldum hayırlı olur umarımCanim adetin hayirli mi olsun diyeyim gözünaydin mi diyeyim bilemedimcanim bende transferden öncede opudan öncede soğuk algınlığı geçirdim doktoruma sordum. Transfer öncesi alacağın ilaç tedavisinin bir zarari yok dedi. Transferden sonrasi sikinti. Yani transfere kadar ne kadar vitamin meyve varsa yüklen bence
![]()
Ben grip olmuştum , 1 haftada iyileştim transfer zamanına bir şeyim kalmamıştı . Parol fln içmeme de izin vermiştiKızlar Acilben regli oldum yarın muayene var ama ben 4 gündür baya hastayım grip gibi nisbeten iyileştim ama hala devam ediyor. Transfer iptal olur mu sonuçta 20 gün sonra olacak ortalama o zamana coktan iyileşmiş olurum. Başına böyle birşey gelen var mı ?
Canım sakın akıl vermek gibi algılama haddim değil benimde 1 düşük, 25 haftalık erken doğum ki 20 gün hastanede yattım ölüyordum birde negatif var son transferinde Allah'a emanet artık onu da bilemiyorum ama öğrendiğim tek şey uzulsemde parcalansam da olacak oluyor 25 haftalık kayiptn sonra 4 sene ara verdim zaten korkudan. Ama sonra bı his geldi olucak dedim ya kalan embriyolardan bana bı evlat çıkacak ameliyat oldum başladım yine. Geçen ay negatif aldım ama bırakmadım eski ben olsam 3 ay ara verirdim yengeç burcu olarak karalar baglardim inan hiç ağlamadım inaniyorum Çünkü Rabbim bu kadar eziyeti karşılıksız birakmicakBenim 2. Negatifim olduğu için her şeyi düşünür oldum![]()
Evet benimde Gönül hoca, ondan başkasına muayene bile olmak istemiyorum çok seviyorum bendeSizindemi Şişli Memorial hangi doktor acaba benim yücel bey 5 senedir doktorum çok severim ve güvenirim![]()
Ya ben onu yalnışlıkla yaptım ama düzeltemiyorumCanim tedavi sürecin hayırlı olsun Rabbim güzel sonuçlar almani nasip etsin inşallahşey sorcaktim hamilelik takvimi açmışsın 1 haftalik diyor nasil oluyor iki transfer mi yapılacak sana
Arveles ve antiviral hap içtim ben daha yarın başlayacak zaten hazırlık bugün reglimin ilk günü. Ama bu ilaçları kullandım diye yok da diyebilir ay hiç bilmiyorum ama insan yıpranıyor iptal oldukçaBen grip olmuştum , 1 haftada iyileştim transfer zamanına bir şeyim kalmamıştı . Parol fln içmeme de izin vermişti
Benim alerjim vardı dr transfer gününe kadar istediğin ilacı alabilirsin demişti, arveles tür ilacını transferini etkileyeceğini düşünmüyorum, zatenn bana transferden 4 gün önce bide monodoks antibiyotik kendileri verdilerArveles ve antiviral hap içtim ben daha yarın başlayacak zaten hazırlık bugün reglimin ilk günü. Ama bu ilaçları kullandım diye yok da diyebilir ay hiç bilmiyorum ama insan yıpranıyor iptal oldukça
Hayırlı olsun canımEvet az önce aradılar yarın 10.30 da olacakmış transfer idrara sıkışık ve tok karına olacak dediler idrara sıkışıkken zor olmaz mı işlemden sonra hemen idrara çıkmak zarar vermez mi acaba kızlar
Evet kesinlikle yaşam tarzı yediklerimiz içtiklerimiz.Sanki farklı yerlerden geliyoronunki nerden geliyormuş acaba bak var ya bu gereksiz şekilde insanın kendini sınava sokmasına vesile olur o görür tüp bebek de kaş kaldırmayı geçen doktorum instegram da soru cevapta yazmış her üç çiftin ikisi tüp bebek harici gebe kalamıyor yaşam tarzımız artık bunu zorunlu kılıyor diye
merhaba, bende yedisinde transfer oldum sonucumu bekliyorum dualaşalım bol bolSelamkızlar nasılsınız iyimisiniz inşallah
![]()
Maşallah canım bende de 30küsür toplanmıştıKızlar opudan şimdi çıktım 46 tane yumurtamı toplamışlar aşırı ağrım var 3 ağrı kesici yapmışlar ama fayda etmedi şimdi narkotik ağrı kesici ve serum yaptılar. Alttan çok iğnelenmişimgeri kalan yumurtalarımı söndürecekler 5 gün iğne kullanıcam göbekten
Transfer sonrası bende de ara ara bacak ağrısı oldu acaba dedim çokmu oturdum kasılma yaptıKızlar benim bugün adet olacakmış gibi hissediyorum çok hafif kasıklarım agiriyor bacağım agiriyor bunlar normal mi yoksa ben mi kafayı yemek üzereyim