• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana intralipid yada Olivia diye birşey dedi sanirim. Çünkü benim hocam bende otoimmun hastalik var biliyorsunuz öncesinde de serum tedavisi oldum diyince tamam sana yapalim dedi de hangisini dedi hatırlıyorum 😪 ama ilk tedavimde omegaven serum tedavisi görmüştüm. Bunda bakalim hangisini dicek
Şifa olsun inşallah…

Kızlar Acil 🥹 ben regli oldum yarın muayene var ama ben 4 gündür baya hastayım grip gibi nisbeten iyileştim ama hala devam ediyor. Transfer iptal olur mu sonuçta 20 gün sonra olacak ortalama o zamana coktan iyileşmiş olurum. Başına böyle birşey gelen var mı ?

Kızlar Acil 🥹 ben regli oldum yarın muayene var ama ben 4 gündür baya hastayım grip gibi nisbeten iyileştim ama hala devam ediyor. Transfer iptal olur mu sonuçta 20 gün sonra olacak ortalama o zamana coktan iyileşmiş olurum. Başına böyle birşey gelen var mı ?
Ben infulenza olmuştum cnm ama doktor sorun olmaz demişti tedaviye kadar geçer demişti geçtide yani transfer oldum bi sorun olmadı

Ben infulenza olmuştum cnm ama doktor sorun olmaz demişti tedaviye kadar geçer demişti geçtide yani transfer oldum bi sorun olmadı
Sanırım bende infulienza oldum ama 4. Günüm dediğim gibi antiviral ilaç içtim birde. Yani doktorum pimpirikli biri geçen ay iptal oldu bu ayda iptal olsun istemiyorum ama sanki yine iptal edecek gibi geliyor . Bildirmedimde hasta olduğumu yüz yüze konuşalım diye . Duphaston bitti hemen aynı gün regli oldum keşke 15 i gibi olsaydım herkes bittikten 3-4 gün sonra olmuş 🥺

Canim adetin hayirli mi olsun diyeyim gözünaydin mi diyeyim bilemedim 🤭🤭 canim bende transferden öncede opudan öncede soğuk algınlığı geçirdim doktoruma sordum. Transfer öncesi alacağın ilaç tedavisinin bir zarari yok dedi. Transferden sonrasi sikinti. Yani transfere kadar ne kadar vitamin meyve varsa yüklen bence 😅😅

Canim adetin hayirli mi olsun diyeyim gözünaydin mi diyeyim bilemedim 🤭🤭 canim bende transferden öncede opudan öncede soğuk algınlığı geçirdim doktoruma sordum. Transfer öncesi alacağın ilaç tedavisinin bir zarari yok dedi. Transferden sonrasi sikinti. Yani transfere kadar ne kadar vitamin meyve varsa yüklen bence 😅😅
Cok cabuk regli oldum hayırlı olur umarım 😅 15 i gibi bekliyordum sürpriz yaptı . Ben bi kaç ilaç kullandım bundan kaynaklı iptal edebilir mi bilemiyorum antiviral ilaç kullanıyorum hatta bugün gidip bi serum mu taktırsam diye düşünüyorum 🥹 yarın muayeneye kadar iyice iyileşmek için . Doktorum aşırı detyacı benim saçımı boyatmama bile izin vermemişti

Ben grip olmuştum , 1 haftada iyileştim transfer zamanına bir şeyim kalmamıştı . Parol fln içmeme de izin vermişti

Benim 2. Negatifim olduğu için her şeyi düşünür oldum 🥲
Canım sakın akıl vermek gibi algılama haddim değil benimde 1 düşük, 25 haftalık erken doğum ki 20 gün hastanede yattım ölüyordum birde negatif var son transferinde Allah'a emanet artık onu da bilemiyorum ama öğrendiğim tek şey uzulsemde parcalansam da olacak oluyor 25 haftalık kayiptn sonra 4 sene ara verdim zaten korkudan. Ama sonra bı his geldi olucak dedim ya kalan embriyolardan bana bı evlat çıkacak ameliyat oldum başladım yine. Geçen ay negatif aldım ama bırakmadım eski ben olsam 3 ay ara verirdim yengeç burcu olarak karalar baglardim inan hiç ağlamadım inaniyorum Çünkü Rabbim bu kadar eziyeti karşılıksız birakmicak🙏 sen de inan 🙏 pes etme yol çok zor evet ama inanıyorum sonu güzel🥰🤍

Ben grip olmuştum , 1 haftada iyileştim transfer zamanına bir şeyim kalmamıştı . Parol fln içmeme de izin vermişti
Arveles ve antiviral hap içtim ben daha yarın başlayacak zaten hazırlık bugün reglimin ilk günü. Ama bu ilaçları kullandım diye yok da diyebilir ay hiç bilmiyorum ama insan yıpranıyor iptal oldukça

Arveles ve antiviral hap içtim ben daha yarın başlayacak zaten hazırlık bugün reglimin ilk günü. Ama bu ilaçları kullandım diye yok da diyebilir ay hiç bilmiyorum ama insan yıpranıyor iptal oldukça
Benim alerjim vardı dr transfer gününe kadar istediğin ilacı alabilirsin demişti, arveles tür ilacını transferini etkileyeceğini düşünmüyorum, zatenn bana transferden 4 gün önce bide monodoks antibiyotik kendileri verdiler

Evet az önce aradılar yarın 10.30 da olacakmış transfer idrara sıkışık ve tok karına olacak dediler idrara sıkışıkken zor olmaz mı işlemden sonra hemen idrara çıkmak zarar vermez mi acaba kızlar
Hayırlı olsun canım 😍 ben hastaneye yaklaşık bir saat önce gittim tuvalete girdim sonra işlemlerimi yaptık dosyamı hazırladılar
Sonrasında 1litre su içtim aç veya tok fark etmiyordu
Ve bu bir litre yeterli oldu. Transfer sonrası odaya aldıklarında yarım saat dinlendirdiler son 10dakikası zorlandım.
Çok sıkışırsanız sakın kalkmayın haber edin sürgü yoluyla hallederiz biz dediler ama ben idrarımı tutmayı tercih ettim onlarıda uğraştırmamak için 😂

Sanki farklı yerlerden geliyor 😁onunki nerden geliyormuş acaba bak var ya bu gereksiz şekilde insanın kendini sınava sokmasına vesile olur o görür tüp bebek de kaş kaldırmayı geçen doktorum instegram da soru cevapta yazmış her üç çiftin ikisi tüp bebek harici gebe kalamıyor yaşam tarzımız artık bunu zorunlu kılıyor diye
Evet kesinlikle yaşam tarzı yediklerimiz içtiklerimiz.
Kendi bahçende tarlanda ürettiklerinde bile o kadar ilaç var ki güya organik

Kızlar opudan şimdi çıktım 46 tane yumurtamı toplamışlar aşırı ağrım var 3 ağrı kesici yapmışlar ama fayda etmedi şimdi narkotik ağrı kesici ve serum yaptılar. Alttan çok iğnelenmişim 🥲 geri kalan yumurtalarımı söndürecekler 5 gün iğne kullanıcam göbekten
Maşallah canım bende de 30küsür toplanmıştı
Çok toplandığı için ağrı kesici serum vermişlerdi, yanımdaki bayan hemen ayılıp gitmişti evine 😅 az toplanmıştı onda
Sonrası kullanmam için antibiyotik ağrı kesici ve probiyotik yazmıştı bana

Kızlar benim bugün adet olacakmış gibi hissediyorum çok hafif kasıklarım agiriyor bacağım agiriyor bunlar normal mi yoksa ben mi kafayı yemek üzereyim
Transfer sonrası bende de ara ara bacak ağrısı oldu acaba dedim çokmu oturdum kasılma yaptı 😂 ama önceleri de oturuyordum bir sorun oluyordu

Back
X