• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Günaydın canım kadınlar 💓 aslında yapmaya hiç cesaretim yoktu ama bi anda kalktım ve yaptım fazla su içmeden idrar seyrelmeden deneyim dedim ama bilmiyorum çok net de çıkmadı sizlerin de yorumunu almak istiyorum. Bugün transfer sonrası 6. Günüm. Öğlen yapılmıştı transfer.
Gözünn aydin canimm güzel haberlerin devam etsin insallah 🥰🤲🏻❤️🥹

Kızlar değerim az artmış . Malesef 🥹 doktorumla görüşmek için bekliyoruz ama biliyorum olumsuz . Değer az artınca ne oluyordu kimyasal mı ?
Evet sanırım kimyasal oluyor. İlaçları bırakınca da düşüyor kendi kendine üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun inşalllah bi sonrakinde aratmadan sağlıkla Bebişiniz size tutunur. 🙏🏻

Günaydın canım kadınlar 💓 aslında yapmaya hiç cesaretim yoktu ama bi anda kalktım ve yaptım fazla su içmeden idrar seyrelmeden deneyim dedim ama bilmiyorum çok net de çıkmadı sizlerin de yorumunu almak istiyorum. Bugün transfer sonrası 6. Günüm. Öğlen yapılmıştı transfer.
Belli oluyor çizgi devamıda çok güzel olur inşallah 🙏 bende bugün tekrar yapacagım 8. Günüm bugün

Belli oluyor çizgi devamıda çok güzel olur inşallah 🙏 bende bugün tekrar yapacagım 8. Günüm bugün
İnşallah 🙏🏻umarım test çakma değildir de yanıltmıyordur.🙏🏻 predictorun içi değişmiş sanırım burda arkadaşta eczacı da bunu verdi aynı hassasiyet dedi inşallah kötü bir sürpriz yapmaz 🙏🏻

Kızlar değerim az artmış . Malesef 🥹 doktorumla görüşmek için bekliyoruz ama biliyorum olumsuz . Değer az artınca ne oluyordu kimyasal mı ?
Ben bir seferinde kürtaj olmuştum 😞 olumsuzsa kendiliğinden sıfırlanması daha kolay oluyor tabi ama bazı durumlarda kürtaj gerekebiliyor . Rabbim daha zor sınavlar yaşatmasın tez vakitte yüzünüzü güldürsün inşallah

İnşallah 🙏🏻umarım test çakma değildir de yanıltmıyordur.🙏🏻 predictorun içi değişmiş sanırım burda arkadaşta eczacı da bunu verdi aynı hassasiyet dedi inşallah kötü bir sürpriz yapmaz 🙏🏻
İnşallah canım 🙏Dün akşam awox marka getirmiş kız kardeşim hiç güvenemedim 20 dk sonra silik çizgi çıktı o yüzden tekrarlayacağım bende

İnşallah canım 🙏Dün akşam awox marka getirmiş kız kardeşim hiç güvenemedim 20 dk sonra silik çizgi çıktı o yüzden tekrarlayacağım bende
Mm Bence en iyisi predictor diğerlerini hiç bilmiyorum. Ama işte anlayamadım marka değişiklik mi ne yapmış dış kabında. Alabilirseniz predictor alın sizde

Sizin normal benim 16 dan ıkı tane 5.güne gelmesi anormal gerçekten 😟 ve testlerimde yapıldığında bir sıkıntı görünmüyor gayet sağlıklıyim testlere göre
Merhaba, 2020 yılında benimde 16 yumurtadan 2 tanesi 5.gune geldi. Bende kizdim nasil olur filan diye. Bizim de sebepsiz infertilite her şey çok iyi çıktı.
2020 de biri transfer oldu çok şükür 2,5 yasinda kızım var o transferden. 8 eylülde de diğeri transfer edildi, 4.gunde idrarda pozitifi gördüm.
Demem o ki oluyor böyle şeyler. Doğumdan 1 sene sonra doğal olur mu diye denedik hep hiç olmadı. Ama 2.pozitifi gördüm tup bebekle çok şükür.

Hayırlı olsun canım çıkmış ne güzel 😂☺️ senin hiç belirtin yoktu demi benimde bugün transferle birlikte 3.gunum dun kasik agrim ve gaz vardı bugünde gaz sıkışması yasiyorum karnim cok gergin ve şiş onun dışında biseyim yok inşallah güzel haberler hep böyle devam eder😂🤲🏻

Hayırlı olsun canım çıkmış ne güzel 😂☺️ senin hiç belirtin yoktu demi benimde bugün transferle birlikte 3.gunum dun kasik agrim ve gaz vardı bugünde gaz sıkışması yasiyorum karnim cok gergin ve şiş onun dışında biseyim yok inşallah güzel haberler hep böyle devam eder😂🤲🏻
Evet hiç belirtim yoktu 🥰 inşallah güzelce devam eder 😌
Yani meme hassasiyeti yok kesinlikle sadece benim bel ağrım genelde hep olur boyum uzun olduğu için. Bide çok yatmaktan hareketsizlikten ondan olduğunu düşünüyorum ondan başka da öyle bir belirtim yok. 🙏🏻

Evet hiç belirtim yoktu 🥰 inşallah güzelce devam eder 😌
Yani meme hassasiyeti yok kesinlikle sadece benim bel ağrım genelde hep olur boyum uzun olduğu için. Bide çok yatmaktan hareketsizlikten ondan olduğunu düşünüyorum ondan başka da öyle bir belirtim yok. 🙏🏻
Aynen cok yatmaktan oluyor bel ağrısı canım demekki belirtisizde pozitif olabiliyormus😂😂 çok sevindim adina darısı bizlere inşallah 🤲🏻❤️

Oooo
mis gibi çizgi görüyorum ❤️🙏koyulaşarak devam etsin inşallah ❤️

Ama kızlar sizden bı bilgi almak istiyorum ben 3 ün dede doktor değiştirdim hicbiride sormadı ki ya bu tutmayanlar neden tutmadı acaba deyip altını araştırmadi.Simdi dinlenme vakti evet ama sizinde önerinizle bana önere bileceginiz en iyi doktorlarin ismini söylerseniz sevinirim bana yardımcı olursanız 🙏😘
Eger istanbulda iseniz gop tüp bebek murat keskin beyi oneririm asla para için yada baska bişey için tedavi yapmıyolar bazı ünlü merkezler herseyden para alıyor bu konuda maddiyatta cok onemli bılıyosunuz manevi anlamdada ben aglayarak gıttıgım murat beyden gülerek cıktım hemsıreler olsun murat bey olsun hep pozitif ve guler yuzlu tavsıye ederim 😊bızım bı yakınımız pozitifle ayrıldı bebegı oldu banada o tavsıye ettı bende sımdı orada transfer oldum beklıyorum suan ❤️🤲🏻

Back