2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Korkmayın yaa herkeste aynı olmaz sizde bulanmaz belki

Benim son adet 2 aralıktı. Ben de lekelenme ile anladım hamile olduğumu. Neden düşğk ilacı yazdı onu anlamadım ben istemiyor musunjz

Merhaba, benimde sat 2 Aralık. Eylülde doğum gözüküyor. 29 yaşındayım 2. Gebeliğim. 5 haftalık gebe olduğumu söyledi doktor. Ben gebelik testini 3. Hafta da yaptım pozitifti hemen gitmedim doktora 3 ocakta gittim beta hcg 2700 lü rakamlardı keseyi göremedik. Biraz ağırdan alıyorum bu süreci haftaya cuma gideceğim tekrar. Hiç bir bulantım kusmam yok aksine sürekli yemek istiyorum. Bu sefer çok kilo almam umarım gerçi sonradan verilebildiğini biliyorum ama yine de çok fazla yememek lazım

Merhaba ben de 29 yaşındayım benim de bat 2 aralikti benim 2 gün gecikmeli değerim 11 di şu anda beklemedeyim benim keseyi görmeme daha Cook var sanırım

Ay hayırlı olsun bu arada yazmayı unutmuşum Allah'ım sağlıklı sıhhatli kucağıniza almayı nasip etsin

selam kızlar ..bende pazartesi kan verdim 187 çıktı çarşamba 694 çıktı nasil sizce değerim ..bide tsh 2.83 çıktı biraz fazla dedi doktor benim gibi olan var mı aranızda

selam kızlar ..bende pazartesi kan verdim 187 çıktı çarşamba 694 çıktı nasil sizce değerim ..bide tsh 2.83 çıktı biraz fazla dedi doktor benim gibi olan var mı aranızda
Canım selam hayırlı olsun Allah'ım kucağına da almayı nasip etsin benim de TSH 2.74 ama doktorum bir de amh testi alalım o da yüksek çıkarsa o zaman endiselenmek gerekir dedi amh normal çıktı bir de amh yaşadığım şehirde 1 haftada çıkıyor sonuç çıkana kadar öldüm öldüm dirildim. Senin içini şöyle rahatlatabilirim tsh değeri o ayki yumurtlamanı gösteren bir değer ama amh değeri yumurtalık rezervini gösteren bir değer doktorum dedi ki Eğer amh değerim yüksek çıksaydı Çok acil bir şekilde çocuk sahibi olmam gerektiği yoksa çocuğum olamayacağı anlamına gelir ama amh normal TSH yüksekse bu önemli birşey değil o ay streslenmissindir havadan etkilenmissindir az yumurtlamissindir demek dedi. senden amh istediler mi ? Bence içini rahat tut canım ben de bu testi yaptirdiktan sonra gebe kaldığımı öğrendim bence fazla değil

Teşekkür ederim canım bilgilendirdigin için.. amh tedaviye başlamadan yapılmıştı normal çıkmıştı aslında sonra pcos dediler. 2. asilamami 19 aralık ta yaptırdım çok şükür onun vesilesiyle hamile kaldım. pazartesi kese için gidecem bakalım o zmn belki biseyler söylerler..

Bak ne güzel amh normalmiş maşallah Pcos da tshi açıklıyor zaten, için rahat olsun gelişmeleri buraya da yaz

Cok güzel baya artmıs benım de tsh 3 e geliyor nerdeyse bişe demediler simdilik bakmadı bile

Merhaba,
Keseyi gören var mı aranızda? benim sat 5 aralık geçen hafta perşembe lekelenmeden şüphelenip test yaptım silik çizgi çıktı cuma tekrar leklenmem oldu test yaptım tekrardan pozitifdi akşamına doktora gittiğimizde bchg 189 du, bu akşam için bi ihtimal keseyi görebiliriz dedi akşam doktora gidicem benim gibi sabırsızlıkla bekleyen var mı

Hayirli olsun hosgeldin aramıza ben gördüm minigimin kesesini 25 aralik bat di 2 ocakta gördük

Hayırlı olsun kesebo kadar erken görünüyor mu ya benim bat 2 aralikti kese için 24 ocağa gel dedi doktorum ve inanılmaz sabirsizim

Ay yok o kdr beklemeye gerk yok belki kalp atısı da duyulur diye demiştir de . Ben 5+0 da gördüm sizde 1500 lü değerleri hesaplayın öyle gidin
Hayırlı olsun kesebo kadar erken görünüyor mu ya benim bat 2 aralikti kese için 24 ocağa gel dedi doktorum ve inanılmaz sabirsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…