- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.514
Korkmayın yaa herkeste aynı olmaz sizde bulanmaz belkiGözüm korktu bende de göğüsler harici bir şey yoktu ama bugün çok feci gaz başladıabimin eşi yeni doğum yaptı eşi benim aynı zamanda en yakın arkadaşım doğuma zorla beni de içeri aldı gördüklerimin hala etkisindeyken ben gebe kaldım evet çok korkutucu bir sahneydi ama sonu güzel tabiiki
Benim son adet 2 aralıktı. Ben de lekelenme ile anladım hamile olduğumu. Neden düşğk ilacı yazdı onu anlamadım ben istemiyor musunjz1 damla kahverengi leke gördüm ic camasirimda endişelendim hemen nobetci kadin doguma gittim ben adama lekelenmem oldu diyorum adam nerelisin diyo boş boş konuştu neyse keseyim tekrar gördük bi düşük ilacı yazdı ama almıcam adama da güvenmedim salı günü randevum var simdi Beyaz ic camasiri giydim takip ediyorum insallah bisey olmaz dua edin
Benim 3 ocakta kan sonucum beta hcg 2790 çıktı keseyi göremedik haftaya cuma dedi doktor. Acele etmeyin benceKan sonucum çıktı 828 inşallah haftaya keseyi görürüz
Progeston yazdi dusmesin diyeBenim son adet 2 aralıktı. Ben de lekelenme ile anladım hamile olduğumu. Neden düşğk ilacı yazdı onu anlamadım ben istemiyor musunjz
Merhaba ben de 29 yaşındayım benim de bat 2 aralikti benim 2 gün gecikmeli değerim 11 di şu anda beklemedeyim benim keseyi görmeme daha Cook var sanırımMerhaba, benimde sat 2 Aralık. Eylülde doğum gözüküyor. 29 yaşındayım 2. Gebeliğim. 5 haftalık gebe olduğumu söyledi doktor. Ben gebelik testini 3. Hafta da yaptım pozitifti hemen gitmedim doktora 3 ocakta gittim beta hcg 2700 lü rakamlardı keseyi göremedik. Biraz ağırdan alıyorum bu süreci haftaya cuma gideceğim tekrar. Hiç bir bulantım kusmam yok aksine sürekli yemek istiyorum. Bu sefer çok kilo almam umarım gerçi sonradan verilebildiğini biliyorum ama yine de çok fazla yememek lazım
Ay hayırlı olsun bu arada yazmayı unutmuşumMerhaba, benimde sat 2 Aralık. Eylülde doğum gözüküyor. 29 yaşındayım 2. Gebeliğim. 5 haftalık gebe olduğumu söyledi doktor. Ben gebelik testini 3. Hafta da yaptım pozitifti hemen gitmedim doktora 3 ocakta gittim beta hcg 2700 lü rakamlardı keseyi göremedik. Biraz ağırdan alıyorum bu süreci haftaya cuma gideceğim tekrar. Hiç bir bulantım kusmam yok aksine sürekli yemek istiyorum. Bu sefer çok kilo almam umarım gerçi sonradan verilebildiğini biliyorum ama yine de çok fazla yememek lazım
Canım selam hayırlı olsun Allah'ım kucağına da almayı nasip etsinselam kızlar ..bende pazartesi kan verdim 187 çıktı çarşamba 694 çıktı nasil sizce değerim ..bide tsh 2.83 çıktı biraz fazla dedi doktor benim gibi olan var mı aranızda
Ve bu arada değerin gayet güzelselam kızlar ..bende pazartesi kan verdim 187 çıktı çarşamba 694 çıktı nasil sizce değerim ..bide tsh 2.83 çıktı biraz fazla dedi doktor benim gibi olan var mı aranızda
Cok güzel baya artmıs benım de tsh 3 e geliyor nerdeyse bişe demediler simdilik bakmadı bileselam kızlar ..bende pazartesi kan verdim 187 çıktı çarşamba 694 çıktı nasil sizce değerim ..bide tsh 2.83 çıktı biraz fazla dedi doktor benim gibi olan var mı aranızda
Hayirli olsun hosgeldin aramıza ben gördüm minigimin kesesini 25 aralik bat di 2 ocakta gördükMerhaba,
Keseyi gören var mı aranızda? benim sat 5 aralık geçen hafta perşembe lekelenmeden şüphelenip test yaptım silik çizgi çıktı cuma tekrar leklenmem oldu test yaptım tekrardan pozitifdi akşamına doktora gittiğimizde bchg 189 du, bu akşam için bi ihtimal keseyi görebiliriz dedi akşam doktora gidicem benim gibi sabırsızlıkla bekleyen var mı
Hayırlı olsunMerhaba,
Keseyi gören var mı aranızda? benim sat 5 aralık geçen hafta perşembe lekelenmeden şüphelenip test yaptım silik çizgi çıktı cuma tekrar leklenmem oldu test yaptım tekrardan pozitifdi akşamına doktora gittiğimizde bchg 189 du, bu akşam için bi ihtimal keseyi görebiliriz dedi akşam doktora gidicem benim gibi sabırsızlıkla bekleyen var mı
Hayırlı olsunkesebo kadar erken görünüyor mu ya benim bat 2 aralikti kese için 24 ocağa gel dedi doktorum ve inanılmaz sabirsizim
Bugün test verdim 2 gün önce 23 bugün 62 eğer böyle gıdım gıdım artarsa ben diğer ay anca görürüm herhalde hahahahAy yok o kdr beklemeye gerk yok belki kalp atısı da duyulur diye demiştir de . Ben 5+0 da gördüm sizde 1500 lü değerleri hesaplayın öyle gidin