2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bugün test verdim 2 gün önce 23 bugün 62 eğer böyle gıdım gıdım artarsa ben diğer ay anca görürüm herhalde hahahah 😅
2 günde 2 katına cıkıyor öyle hesaplarsak
62 cuma pazar 120 salı 240 perş 480 cmts 960 pzt 2000 i geçer pzt gidebilirsiniz🤓

Benim 3 ocakta kan sonucum beta hcg 2790 çıktı keseyi göremedik haftaya cuma dedi doktor. Acele etmeyin bence
canım haklısın haftaya derken perşembe dedi ki zaten o zaman değer 6 binleri bile geçer diye düşünüyorum daha bir hafta var. birazda insan merak ediyor onun için acele ediyor. sen bugün mü gideceksin

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 15-09-2023

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Bizim neden tablomuz yok ya bizimde tablomuz olsun :KK43:

Merhaba kızlar bugün tekrar kan vermiştim. Çarşamba 81 olan değer bugün 207 olmuş ebemle görüştüm yükseliş gayet iyi tekrar kan vermene gerek yok dedi ama benim içim rahat etmiyor pazartesi veya salı tekrar versem diyorum. Alt karnımda ara ara ağrılarım oluyor benim de. Bazen de sağ tarafta çekilme gibi bi his oluyo değişik.

tablo yaparsanız benide ekleyiiin nolursunuuz

Kızlar selam . Daha yenı betam 15 dun ogrendım. Dunden berı goguslerım şişti doldu. Ucları acıyordu ama bukadar sısme falan yoktu. sızlıyorlar. Ve kırmızı kırmızı kılcal damarlarım cıktı hep ortaya. Internete yazıyorum yesıl damar cıkan resımler var hep. benım hem yesıl damarlarım hemde kırmızı kırmızı kılcal damarlarım cıktı. Boyle olanınız var mı ?

Kızlar selam . Daha yenı betam 15 dun ogrendım. Dunden berı goguslerım şişti doldu. Ucları acıyordu ama bukadar sısme falan yoktu. sızlıyorlar. Ve kırmızı kırmızı kılcal damarlarım cıktı hep ortaya. Internete yazıyorum yesıl damar cıkan resımler var hep. benım hem yesıl damarlarım hemde kırmızı kırmızı kılcal damarlarım cıktı. Boyle olanınız var mı ?
Selam hayırlı olsun 🌷 ben varım 🤚 ama ben hem çok beyaz tenliyim hem derim çok ince hem de göğüslerimde üzüm sarmalı şeklinde kistlerim var benim öyle olması için sebebim çok hani 🤭 seninki de muhtemelen deri kalınlığın ile alakalıdır 😊

Kızlar merhaba son adet 2 aralık dün aksam hcg 1800 dü. Bugun çok şükür keseyi gördüm 4+6 günlük Allah m sizede görmeyi nasip etsin inşallah amin 🙏
IMG_20230106_174935.jpg

X