- 1 Nisan 2022
- 2.818
- 1.649
- 38
Bende 23 numara almayı düşünüyorum bakalım . Büyük gelsin Seneye giyerBot farklı ayakkabı 20-21 giyiyor bot 22 numara almışız şimdi baktım. Tam oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 23 numara almayı düşünüyorum bakalım . Büyük gelsin Seneye giyerBot farklı ayakkabı 20-21 giyiyor bot 22 numara almışız şimdi baktım. Tam oluyor
Geçen sene büyük aldığım şeyler bu sene olmadı yavrum geçen kış boşuna katlamışım kolunu bacağını kıyafetinin bende panduf aldım vicco bilmiyorum nasıl olacak 21 numara aldım mağazada denedim tam oldu vicconun kalıpları zaten bi garip biri birine uymuyor uspa almıştım sneakers tarzında bot falan Hiç almadım dışarı hiç çıkamıyoruz diye :/ kızıma unisex bot alayım büyüyünce oğlum giyer dedim çünkü o kadar pahalı ki her şey ama gidip pembeleri görünce yine dayanamadımBende 23 numara almayı düşünüyorum bakalım . Büyük gelsin Seneye giyer
Ben bot tarzı aldım ilk ayakkabı vicco mağazada denedik tam numarası cuk oldu kız yeni yürüyecek yumuşak ayakkabılar alın ayağı ona göre şekillenecek dedi . Ay dedim 23 numara alayım bu sene kalın çoraplar giyer en kötü seneye de normal çorapla giyer . Kar yağdığı da yok zaten bizim buralara bakalım .. 23 no aldım 6ayda ayakları 1 numara büyüyorlarmış şimdi 20 7 ay sonra(yaza)21 hadi en kötü 22 olsa işte kışa yada kışın başı mevsimlik 23 iyi gelir diye düşündüm fazla fazla hesapladım erkek ayağı çünkü malumGeçen sene büyük aldığım şeyler bu sene olmadı yavrum geçen kış boşuna katlamışım kolunu bacağını kıyafetinin bende panduf aldım vicco bilmiyorum nasıl olacak 21 numara aldım mağazada denedim tam oldu vicconun kalıpları zaten bi garip biri birine uymuyor uspa almıştım sneakers tarzında bot falan Hiç almadım dışarı hiç çıkamıyoruz diye :/ kızıma unisex bot alayım büyüyünce oğlum giyer dedim çünkü o kadar pahalı ki her şey ama gidip pembeleri görünce yine dayanamadım
İlk adım ayakkabısı yazlık almıştım
Ben büyük ayakkabı giydiremiyorum yürüyemiyor düşüyor sürekli ya , seneye de giyer diye diye çocuum kıyafetlerin içinde kayboluyor bi deBen bot tarzı aldım ilk ayakkabı vicco mağazada denedik tam numarası cuk oldu kız yeni yürüyecek yumuşak ayakkabılar alın ayağı ona göre şekillenecek dedi . Ay dedim 23 numara alayım bu sene kalın çoraplar giyer en kötü seneye de normal çorapla giyer . Kar yağdığı da yok zaten bizim buralara bakalım .. 23 no aldım 6ayda ayakları 1 numara büyüyorlarmış şimdi 20 7 ay sonra(yaza)21 hadi en kötü 22 olsa işte kışa yada kışın başı mevsimlik 23 iyi gelir diye düşündüm fazla fazla hesapladım erkek ayağı çünkü malum
aman ciddi pahalı şeyler 1 yıl giyecek sonrası yok o zaman da yazık oluyor Cidden bakalım ben neler yaşayacağımBen büyük ayakkabı giydiremiyorum yürüyemiyor düşüyor sürekli ya , seneye de giyer diye diye çocuum kıyafetlerin içinde kayboluyor bi de
Valla zaten battık, bu ne yaa her yıl çocuğa baştan aşağı kıyafet mi alacağız neyseki kardeşi abisinin kıyafetlerden nasiplenecek ordan yırttıkaman ciddi pahalı şeyler 1 yıl giyecek sonrası yok o zaman da yazık oluyor Cidden bakalım ben neler yaşayacağım
Mağazada denedim 21 tam oldu ince çorapla internetten daha uyguna geldi kuponla model farklıydı küçük geldi iade edicem mecbur, dışarı içinde var zaten dışarı çıktığımız mı var çıksakta arabasında zaten yaz için iyi bişey alırım artık sağlıkla büyüsünler yeter ki terlikte yeterBen bot tarzı aldım ilk ayakkabı vicco mağazada denedik tam numarası cuk oldu kız yeni yürüyecek yumuşak ayakkabılar alın ayağı ona göre şekillenecek dedi . Ay dedim 23 numara alayım bu sene kalın çoraplar giyer en kötü seneye de normal çorapla giyer . Kar yağdığı da yok zaten bizim buralara bakalım .. 23 no aldım 6ayda ayakları 1 numara büyüyorlarmış şimdi 20 7 ay sonra(yaza)21 hadi en kötü 22 olsa işte kışa yada kışın başı mevsimlik 23 iyi gelir diye düşündüm fazla fazla hesapladım erkek ayağı çünkü malum
Bende sevmiyorum büyük şeyleri hele kızım aşırı zayıf ona bir yaşta küçük daha iyi oluyo kuzuma oğluma 2 3 yaş alıyorum kollarını katlıyorum büyük oluyo geçen sene 3 aylıkken 9 12 aldım kışında giyer diye saf gibi bari 12 18 alsaymışım o zaman büyük şimdi küçük :) geçen g0n lcwya gittim arkadaş bu nasıl fiyatlar şok oldum sinirden hiç bişey almadım kuzenim çocuğunun küçülenlerini vermişti onlarla idare ederiz bu kışın dayanışma yaşatırBen büyük ayakkabı giydiremiyorum yürüyemiyor düşüyor sürekli ya , seneye de giyer diye diye çocuum kıyafetlerin içinde kayboluyor bi de
Belki yediği birşey yapıyordur ,birde bot almak için erken değil mi normal ayakkabısi vardır zaten 1 yaşında botu giyip nereye gidecekKızlar ya benim oğlan geceleri çok os*ruyor . Sizinde öyle mi ? Gündüz ayaklarında çorap patik var . Hatta biz yürümeye başladık bu yüzden çorap ve yumuşak ayakkabı var altı kaygan olanlardan . Bi de evdeyiz diye normal eşofmanı var .. neyi eksik ?
Yapmaması daha kötü rahat bırak çocuğu bende panduf aldım küçük geldi şimdi havlu çorap giydiriyorum ev çok sıcak zaten kızıma aldım panduf misafirlikte giysin diye bi yere gittiğimizde yok ya oğlumada ilk adım ayakkabısı aldım floda bi alana bi bedava var outlet varsa yakınında bak harşka şeyler var seçmekte çok zorlandım. Ben ki illa vicco alcam dedim nasip olmadı oğluma polaris mi ne aldım artık şansına bi bot bi ayakkabı aldım seneye zaten küçük gelecek bi yere de çıkmıyoruz ya boşuna pahalı Bişey almaya gerek yok dedimKızlar ya benim oğlan geceleri çok os*ruyor . Sizinde öyle mi ? Gündüz ayaklarında çorap patik var . Hatta biz yürümeye başladık bu yüzden çorap ve yumuşak ayakkabı var altı kaygan olanlardan . Bi de evdeyiz diye normal eşofmanı var .. neyi eksik ?
Yürümeye başladık durmuyo evde büyük aldım zaten parka falan gittik bugün çift kalın çorapla iyi oldu . Yağmurda falan yürür .. sanmam ya her akşam aynı şeyi yiyor ama öyle hep yediği şeyler .Belki yediği birşey yapıyordur ,birde bot almak için erken değil mi normal ayakkabısi vardır zaten 1 yaşında botu giyip nereye gidecek
Alışmış maalesef ya da ayrılık kaygısı yaşıyor korkuyorBenim oğlanda gece beşikte uyumak istemiyor illa beraber yatmak istiyor uyumadan bekliyor bizi ne yapacağımı şaşırdım bir haftadır böyle
İyi yapmışsın bende büyük aldım giyiyo şükür yağmurda falan da çıkarırım :) ..Yapmaması daha kötü rahat bırak çocuğu bende panduf aldım küçük geldi şimdi havlu çorap giydiriyorum ev çok sıcak zaten kızıma aldım panduf misafirlikte giysin diye bi yere gittiğimizde yok ya oğlumada ilk adım ayakkabısı aldım floda bi alana bi bedava var outlet varsa yakınında bak harşka şeyler var seçmekte çok zorlandım. Ben ki illa vicco alcam dedim nasip olmadı oğluma polaris mi ne aldım artık şansına bi bot bi ayakkabı aldım seneye zaten küçük gelecek bi yere de çıkmıyoruz ya boşuna pahalı Bişey almaya gerek yok dedim
Bizimkide aynı kediye miyavv yerine mee, inek bööö, köpek höv höv, horoza üüüüü sadece ilk heceler maması bitince beee diyo bakalım İnşaAllah tez vakitte bıcır bıcır konuşurlarMerhaba arkadaşlar, sizin bebişler konuşuyor mu? Bizimki homurdanıyor, dedede... diyor, başka yok. Bir kelime çıkartmış değil şimdilik.
Senden benden başka kimse kalmamış buralarda :)İyi yapmışsın bende büyük aldım giyiyo şükür yağmurda falan da çıkarırım :) ..
ya sanırım altına çorap ve eşofman giydirdim sürekli açık olan parkelere oturuyor üşütüyo herhalde Toto’dan .. bende külotlu çorap ve eşofman giydiriyorum . Ayağına da altına ince ve havlu çorap giydiriyorum yetiyo . Evi sıcak yapamıyorum bizimki sıcakta uyumuyo .
Baba dede meme mama bay bay hav hav diyor , yemek gördü mü memmee mama diyor en çok kullandığımız kelimeMerhaba arkadaşlar, sizin bebişler konuşuyor mu? Bizimki homurdanıyor, dedede... diyor, başka yok. Bir kelime çıkartmış değil şimdilik.
Hee yok bizde de dedede bizde diyor hatta her şeye mama diyor meme diyor bir de bir şey olduğu zaman oy diyor diyelim ki zor bir şey oldu ya düşecek ya elinden oyuncak düştü uyy diyor o kadar . Ama mesela anne nerede baba nerede dediğimiz zaman bakıyo anne ile babaya . Kimin terli ise onu getiriyor . Lamba nerede diyorum gösteriyor . Her bebek farklıdır ya çok düşünmeyin bence . Alıştırmalar yapıyoruz oğlum anne an ne diyoruz falan dinliyor .. yani konuşacaklar da zamanları var bence o zaman da gelecek merak etmeyin . Şu anın tanıdı çıkarın . Acele etmeyin ..Merhaba arkadaşlar, sizin bebişler konuşuyor mu? Bizimki homurdanıyor, dedede... diyor, başka yok. Bir kelime çıkartmış değil şimdilik.