Her yolu denedim olmadı bana veren paradan kısıyor , bide kredi kartı bendeki ne harcasam görüyor ve annemde zaten kabul etmiyor onlara harcamamı , 10 tl bile olsa veriyor bişey aldığımda , bi tek ev kaldı , eve de anca bu evi satarız borçlanırız , bide evi denicemSende o vermeden annene ver kendi kardeşine ver.. sen al boşver ev de al bu evi beğendim alalım de.. sen harcamadıkça bu harcayacak onu borca sokmaktan başka yolun yok :,(
Benimkine hala fark etmiyor sanki ama beni görünce mutlu oluyor ama arkamdan ağlamıyorKizlaaaaaar
Kızım bana bağımlı olmaya başladı iyiden iyiye
Normalde ben veya başka biri onun için farketmiyorken şuan dibinden ayrilmiyim istiyor bu hafta
Babasının kucağında bile bas bas bagiriyor benim olduğum odaya gelince susuyor.
Sizde durumlar nedir bu konuda?
Ben kullanıyorumKızlar bebek kamerası kullanan var mı? Kendi monitörü olanlardan mı alınmalı sizce bebek uyurken hem izleyip hem telefonda vakit geçiremem sanırım ne yapsam acaba
Canım bende özledim yakibrisss canım hoşgeldin valla özledik yaaa sen geldin de ben bu ara pek aktif olamayacağım malum deplasmandayım ( kv dede)
Yani yüce rabbim sana sabır versin diyecem de neden böylelerini çekesin? Tam çıldırmalık senin durum yaa, tamam durumu vardır ailesininde ihtiyacı vardır yardım eder ama seninikiler tam sömürgen, onlara balya balya para sana gelince limitli kart valla cıngar cıkarttırdım. Kızların dediği gibi sen eşini borca sokmalısın ki kendi borcundan başkalarına yetemesin yok öyle bıktım falan demek her gün başının etini ye istediğini aldır, en son dayanamayıp alır ama seninde kök söktürmen lazım o güzel naifliğini bi kenara bırak şimdilik
Bende xiomi c400 var.. telden bakıyorum.. bebeğimi izlerken de tam uykuya daldıysa başka şeylere bakıyorum arada dönüp bakıyorum.. yada eşimin telden bakıyorUzKızlar bebek kamerası kullanan var mı? Kendi monitörü olanlardan mı alınmalı sizce bebek uyurken hem izleyip hem telefonda vakit geçiremem sanırım ne yapsam acaba
Ne güzel liste vermiş ya dolu doluu.. bisküvi içinde bal diyor bal bebişlerde yasak olmalı ona bi şaşırdım ama vardır bildiği herhalde8. Aydan sonra kahvaltı olcak şimdi yok. Muz kilosu fazla olduğu için yok. İlk yoğurt ve bir adet meyve ilk iki gün suyu sonra posası öğlen çorba önce suyu bir hafta sonra haşlanıp püre şeklinde 2 hafta sonra tarhana yada mercimek eklenecek bir ay sonra da içine et yağsız kuzu mümkünse. 2 ay sonra kahvaltı ve akşam yemeği duruma göre bisküvi veremicez gibi duruyor yine kilosundan dedi.
Ekranı ikiye bölerek kullanıyorum ben bazenKızlar bebek kamerası kullanan var mı? Kendi monitörü olanlardan mı alınmalı sizce bebek uyurken hem izleyip hem telefonda vakit geçiremem sanırım ne yapsam acaba
Birde ekran yok ama her yerden izlenebiliyor olması güzel eşim işteyken filan izliyor bİziBende xiomi c400 var.. telden bakıyorum.. bebeğimi izlerken de tam uykuya daldıysa başka şeylere bakıyorum arada dönüp bakıyorum.. yada eşimin telden bakıyorUz
O bir yaşından sonra.Ne güzel liste vermiş ya dolu doluu.. bisküvi içinde bal diyor bal bebişlerde yasak olmalı ona bi şaşırdım ama vardır bildiği herhalde
HeeO bir yaşından sonra.
2 ay sonra kontrole gidicez sorarımHeepeki yasak meyveler ne zamana kadar yasakmış
Aaaa öyle birşey yapılabildiğini bilmiyordum, bakarım mutlaka. Çok teşekkürler.Ben medikal park pendik hastanesinde doğurdum. Odaların hepsi tek tipti. Sadece 2 tane kral odası mı ne vardı. Fiyat sormadık. Ama diğer odalar gayet çok genişti. Hastaneye gidince doğum katına çıkıp gezebilirsiniz. Bilgi de verirler. Ben önceden gidip gezmiştim
Canım senin aldığın mama sandalyesine takılan tıpa gibi oyuncaklar neydi bulamıyorum linki8. Aydan sonra kahvaltı olcak şimdi yok. Muz kilosu fazla olduğu için yok. İlk yoğurt ve bir adet meyve ilk iki gün suyu sonra posası öğlen çorba önce suyu bir hafta sonra haşlanıp püre şeklinde 2 hafta sonra tarhana yada mercimek eklenecek bir ay sonra da içine et yağsız kuzu mümkünse. 2 ay sonra kahvaltı ve akşam yemeği duruma göre bisküvi veremicez gibi duruyor yine kilosundan dedi.
Ben doğumhaneyi bile gezmiştim :) ne olacak bir tanıdığın doğum yapmış ziyarete gidiyor da olabilirsinAaaa öyle birşey yapılabildiğini bilmiyordum, bakarım mutlaka. Çok teşekkürler.
Vakum molekül ye geçiyor. Bunu diyorsun sanırım. Ben 120 ye almıştım. Rastgele attım sana fiyat araştır senCanım senin aldığın mama sandalyesine takılan tıpa gibi oyuncaklar neydi bulamıyorum linki
https://www.hepsiburada.com/okfis-v...yusal-egitici-oyuncak-squigz-pm-HBC00002NC9O8Canım senin aldığın mama sandalyesine takılan tıpa gibi oyuncaklar neydi bulamıyorum linki
Pendik’te mi oturuyorsunBen medikal park pendik hastanesinde doğurdum. Odaların hepsi tek tipti. Sadece 2 tane kral odası mı ne vardı. Fiyat sormadık. Ama diğer odalar gayet çok genişti. Hastaneye gidince doğum katına çıkıp gezebilirsiniz. Bilgi de verirler. Ben önceden gidip gezmiştim
Tuzla canım sen))Pendik’te mi oturuyorsun
Hmm .. tek bi cinnete bakar aslında her şey ama bunun içinde her şeyi göze alman gerekiyor . Aile sömürüyor eşin bunu görmüyor , ailesi olduğu içinde zor görmesi .. görmesi için onlardan bir şey olması gerek o ailede bu musluğu kesecek kolay kolay bir şey yapmaz .Kesemiyorum zaten , onu da denedim o zaman da bana veren paradan kesiyor onlara verilen paradan değil , kendine marka bi kaç elbise almıştı onları bile paraya gittik geldiğimizde yoktu almışlar kaşla göz arasında halbuki onları gerçekten eşim hiç giymemişti etiketleri üstündeydi , yahu dedim demiyorlar mı senin kendine yakışıyor kendin giy diye