2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Sende o vermeden annene ver kendi kardeşine ver.. sen al boşver ev de al bu evi beğendim alalım de.. sen harcamadıkça bu harcayacak onu borca sokmaktan başka yolun yok :,(
Her yolu denedim olmadı bana veren paradan kısıyor , bide kredi kartı bendeki ne harcasam görüyor ve annemde zaten kabul etmiyor onlara harcamamı , 10 tl bile olsa veriyor bişey aldığımda , bi tek ev kaldı , eve de anca bu evi satarız borçlanırız , bide evi denicem

Benimkine hala fark etmiyor sanki ama beni görünce mutlu oluyor ama arkamdan ağlamıyor

Kızlar bebek kamerası kullanan var mı? Kendi monitörü olanlardan mı alınmalı sizce bebek uyurken hem izleyip hem telefonda vakit geçiremem sanırım ne yapsam acaba
Ben kullanıyorum
Bundan

Canım bende özledim ya evet ya her yolu denedim olmadı bi tek ev kaldı , belki ev aldırıp borca sokarım başka çare yok gibi valla bıktım istekleri bitmiyor verdikçe istiyorlar yani bitmez , şöyle ki daha kardeşini okutuyoruz bitmedi daha bide üstüne abisinin oğluna 10 yaşında diyor 7 sene sonra ben seni okutucam gel Kıbrıs üniversitesine , yani sen anla burdan durumu

Kızlar bebek kamerası kullanan var mı? Kendi monitörü olanlardan mı alınmalı sizce bebek uyurken hem izleyip hem telefonda vakit geçiremem sanırım ne yapsam acaba
Bende xiomi c400 var.. telden bakıyorum.. bebeğimi izlerken de tam uykuya daldıysa başka şeylere bakıyorum arada dönüp bakıyorum.. yada eşimin telden bakıyorUz

Ne güzel liste vermiş ya dolu doluu.. bisküvi içinde bal diyor bal bebişlerde yasak olmalı ona bi şaşırdım ama vardır bildiği herhalde

Aaaa öyle birşey yapılabildiğini bilmiyordum, bakarım mutlaka. Çok teşekkürler.

Canım senin aldığın mama sandalyesine takılan tıpa gibi oyuncaklar neydi bulamıyorum linki

Aaaa öyle birşey yapılabildiğini bilmiyordum, bakarım mutlaka. Çok teşekkürler.
Ben doğumhaneyi bile gezmiştim :) ne olacak bir tanıdığın doğum yapmış ziyarete gidiyor da olabilirsin benim doğumda şansıma gidip gezdiğim oda denk gelmişti hatta 618 sağlıkla kucağınıza alın inş.

Pendik’te mi oturuyorsun

Hmm .. tek bi cinnete bakar aslında her şey ama bunun içinde her şeyi göze alman gerekiyor . Aile sömürüyor eşin bunu görmüyor , ailesi olduğu içinde zor görmesi .. görmesi için onlardan bir şey olması gerek o ailede bu musluğu kesecek kolay kolay bir şey yapmaz .
Annesi ile konuşsanız diyeceğim ama kulağına giderse onlar benim ailem modu olacak daha kötü olur ..
ki kaldı ki ben sanırım çoktan yakmıştım her şeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…