Kıbrıscım o zaman sen ye o parayı böylece verecek bir para da kalmaz araba iste ev iste canın ne istiyorsa alAmin canım bende sorguluyorum halbuki bunları kesin bi şekilde evlilikten önce eşimle konuşmuştum yani o zamanda para veriyordu diye ben ayrıldım hemde 3 kere , bana dedi evlendikten sonra vermem ama veriyor hemde çok kazandıkça çok veriyor yani eve bi miktar para aklında var getirmesi gerektiği geri kalan ne çıkarsa onlara gönderiyor anladığım kadarıyla
Ben iki harcama çok yapınca söylenmeye başlıyor eşim bide kredi kartı verdi bana bu kadar limitin var diyor yani vermiyor para maalesef , düğünden bi kaç gün önce gidelim Mersin’i gezeriz dedim bütün sülalesi gittiğimiz gün geldiler , biz c.tesi gece 12 de yetiştik onlar pazar sabah 10 da mersine geldiler , 2+1 apart otel tutuk hepimiz beraber kaldık , hani yardımları da dokunmuyor , çocuğu tutsunlar bi biz dışarıya çıkalım nereye gitsek beraber gidiyorduk beraber geliyorduk , kızıma tulum alıcam ben alıyorum bi bakıyorum annesi bırakmış yerine ya dedim seneye giyer alıcam bence giymez diyorO zaman sen fuzuli harcama yap eşinin gönderecek parası kalmasın. Sömür sömürebildiğin kadar. Baksana sömürenler daha kıymetli sende onlardan ol
İşte bana para vermiyor bi kredi kartı vermiş o senin limitin diyorKıbrıscım o zaman sen ye o parayı böylece verecek bir para da kalmaz araba iste ev iste canın ne istiyorsa al
Çok sinirlendim ya...İşte bana para vermiyor bi kredi kartı vermiş o senin limitin diyor
valla öyle canım bende bilmiyorum artık napıcam , konuluyorum olmuyor sinirleniyorum olmuyor yani ne yapsam kapılar kapalı , çok yüzsüzlerÇok sinirlendim ya...
İhtiyaçlara harcadığını söyleyip gizli birikim yapabilir misin az az canımBen iki harcama çok yapınca söylenmeye başlıyor eşim bide kredi kartı verdi bana bu kadar limitin var diyor yani vermiyor para maalesef , düğünden bi kaç gün önce gidelim Mersin’i gezeriz dedim bütün sülalesi gittiğimiz gün geldiler , biz c.tesi gece 12 de yetiştik onlar pazar sabah 10 da mersine geldiler , 2+1 apart otel tutuk hepimiz beraber kaldık , hani yardımları da dokunmuyor , çocuğu tutsunlar bi biz dışarıya çıkalım nereye gitsek beraber gidiyorduk beraber geliyorduk , kızıma tulum alıcam ben alıyorum bi bakıyorum annesi bırakmış yerine ya dedim seneye giyer alıcam bence giymez diyorya dedim ama annesi olarak bence giyer , giymez dolapta kalır
Her ay hesap hareketlerini kontrol etsenAmin canım bende sorguluyorum halbuki bunları kesin bi şekilde evlilikten önce eşimle konuşmuştum yani o zamanda para veriyordu diye ben ayrıldım hemde 3 kere , bana dedi evlendikten sonra vermem ama veriyor hemde çok kazandıkça çok veriyor yani eve bi miktar para aklında var getirmesi gerektiği geri kalan ne çıkarsa onlara gönderiyor anladığım kadarıyla
Hadi bakalım bilgilendir biziOoooo güle güle kullanın iyi yapmışsınkeşke yakın otursaydık bir tur verirdin
Doktora gittim eve geçince listeyi atayım size anlatayım hiç öyle tadım bir kaşık iki kaşık olayına girmedi doktorum bilgilendiricem sizi de
Ayy etse ne olcak adam yaptım diyor. Onlara yapıyor onlar ailesi, bunlar el!Her ay hesap hareketlerini kontrol etsen
Canım çalışıp kendi paramı ayrı biriktirmeyi düşünüyorum ya Allah’ın izniyle bi an önce işe başlicam , böyle maalesef olmaz çünkü kredi kartıİhtiyaçlara harcadığını söyleyip gizli birikim yapabilir misin az az canım
Ediyorum canım artık kendi hesabından yapmıyor ki arkadaşlarına veriyor onlar gönderiyorHer ay hesap hareketlerini kontrol etsen
Evimiz var ama küçük , sürekli büyütelim diyorum burası küçük diyorum , ah canım ya nasıl bi aileler anlamıyorum ki , ben IPhone 15 alsam benimki 13pro max , benimkini öbür kardeşine verecekkibrisss valla çıldırdım okurken senin şu kocanı ya.. Allahım sen bu adama akıl ver.. bu öğrendiklerinden sonra hemen gidip kendine ıphone 15 pro max almalısın ya bunun başka yolu yok.. almıyorum derse de küfür edemiyorum ama bu yaptıklarından sonra nasıl almıyorum dersin filan de ne bileyim.. Allahım evlatlarımızı böyle adamlardan ve böyle ailelerden korusun ne diyimç.
Eviniz var mı sizin? Yoksa aldır.
Kredi eksiye düşüyorsa düşür ödesin esin mecbur öder .ailesi ona çok mu masraf yapmış zamanında acaba onun minneti mi var kiCanım çalışıp kendi paramı ayrı biriktirmeyi düşünüyorum ya Allah’ın izniyle bi an önce işe başlicam , böyle maalesef olmaz çünkü kredi kartı
AmanCanım eşimin ailesinin bitmek bilmeyen istekleri benim canıma tak etti , çözüm bulamıyorumeşim kardeşine Iphon 13pro max almış , babası gilin arabası yoktu araba almış , oraya gidince öğrendim , yani tek başına almasa bile paranın %80 eşimin verdiğine eminim , kendine ne alıyorsa pahalı marka giymeden onlara veriyor
Bende aynısını yapıyorumKızlar bebeğinizin yüzüne hangi kremi kullanıyorsunuz? Ben vücuduna mustela kullanıyorum ama yüzüne de kalan kremi yediriyorum alnına yanağınaArtık özel bir krem almak istiyorum. Ne önerirsiniz?
Ben weleda kullaniyorum temiz icerikliKızlar bebeğinizin yüzüne hangi kremi kullanıyorsunuz? Ben vücuduna mustela kullanıyorum ama yüzüne de kalan kremi yediriyorum alnına yanağınaArtık özel bir krem almak istiyorum. Ne önerirsiniz?
Mustelanın yüz kremiKızlar bebeğinizin yüzüne hangi kremi kullanıyorsunuz? Ben vücuduna mustela kullanıyorum ama yüzüne de kalan kremi yediriyorum alnına yanağınaArtık özel bir krem almak istiyorum. Ne önerirsiniz?