2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Evimiz var ama küçük , sürekli büyütelim diyorum burası küçük diyorum , ah canım ya nasıl bi aileler anlamıyorum ki , ben IPhone 15 alsam benimki 13pro max , benimkini öbür kardeşine verecek
Sende o vermeden annene ver kendi kardeşine ver.. sen al boşver ev de al bu evi beğendim alalım de.. sen harcamadıkça bu harcayacak onu borca sokmaktan başka yolun yok :,(

Ya aslında prego markanında var globber muadili o da güzel gibi globberdan farklı olarak oturma yeri arkaya dönebiliyor, tentesi daha büyük globbera göre ve fiyatı da nerdeyse yarı yarıya. Acaba bunu mu alsam 🤣🤣

Bak bu da güzelmiş tentesi falanda iyi, globber e koymuşlar yalandan bi tente o kadar para veriliyor bari adam akıllı güneşlik yapsaydınız 🤦🏻‍♀️🤣

Kızz akülü arabayı boşver bak fizyoterapist olarak diyorum bunuu fiziksel aktivite sıfır 😄
Al globber bisiklet de oluyor akülü araba çok isterse AVM de kullanabilir beni dinle kuzum 😍😄
Ben ikna oldum kiiii sadece bu yaz için erken mi diye düşünüyorum 🤭

Kizlaaaaaar
Kızım bana bağımlı olmaya başladı iyiden iyiye
Normalde ben veya başka biri onun için farketmiyorken şuan dibinden ayrilmiyim istiyor bu hafta
Babasının kucağında bile bas bas bagiriyor benim olduğum odaya gelince susuyor.
Sizde durumlar nedir bu konuda?

Kızlar bebek kamerası kullanan var mı? Kendi monitörü olanlardan mı alınmalı sizce bebek uyurken hem izleyip hem telefonda vakit geçiremem sanırım ne yapsam acaba

Kizlaaaaaar
Kızım bana bağımlı olmaya başladı iyiden iyiye
Normalde ben veya başka biri onun için farketmiyorken şuan dibinden ayrilmiyim istiyor bu hafta
Babasının kucağında bile bas bas bagiriyor benim olduğum odaya gelince susuyor.
Sizde durumlar nedir bu konuda?
Bizde memlekete geldik bizimki farklı bi ortam görünce ağlama krizine giriyor ys annemlerde de kv mde de durum aynı, babamın kucağındayken ağladı eşşek halası korkudan sevemedi ve böyle olunca çok huzursuz oluyor bende ve babasında bile durmuyor

Bizde memlekete geldik bizimki farklı bi ortam görünce ağlama krizine giriyor ys annemlerde de kv mde de durum aynı, babamın kucağındayken ağladı eşşek halası korkudan sevemedi ve böyle olunca çok huzursuz oluyor bende ve babasında bile durmuyor
Ben de Ankara'ya gittiğim ilk gün öyle oluyor kalabalıgi görünce ve benim Kortizol seviyem çok artıyor. Yılbaşını unutmuyorum mesela çocuk tüm gece çığlık attı durdu. Sonraki günler alışıyor ama😍

kibrisss kibrisss canım hoşgeldin valla özledik yaaa 😘😘 sen geldin de ben bu ara pek aktif olamayacağım malum deplasmandayım😂 ( kv dede)

Yani yüce rabbim sana sabır versin diyecem de neden böylelerini çekesin? Tam çıldırmalık senin durum yaa, tamam durumu vardır ailesininde ihtiyacı vardır yardım eder ama seninikiler tam sömürgen, onlara balya balya para sana gelince limitli kart valla cıngar cıkarttırdım. Kızların dediği gibi sen eşini borca sokmalısın ki kendi borcundan başkalarına yetemesin yok öyle bıktım falan demek her gün başının etini ye istediğini aldır, en son dayanamayıp alır ama seninde kök söktürmen lazım o güzel naifliğini bi kenara bırak şimdilik 😘😘

Ben de Ankara'ya gittiğim ilk gün öyle oluyor kalabalıgi görünce ve benim Kortizol seviyem çok artıyor. Yılbaşını unutmuyorum mesela çocuk tüm gece çığlık attı durdu. Sonraki günler alışıyor ama😍
2 hafta burdayım inşallah alışır çünkü bebek benim değilmiş gibi davranmak istiyorum 2 hafta boyunca hajaja

8. Aydan sonra kahvaltı olcak şimdi yok. Muz kilosu fazla olduğu için yok. İlk yoğurt ve bir adet meyve ilk iki gün suyu sonra posası öğlen çorba önce suyu bir hafta sonra haşlanıp püre şeklinde 2 hafta sonra tarhana yada mercimek eklenecek bir ay sonra da içine et yağsız kuzu mümkünse. 2 ay sonra kahvaltı ve akşam yemeği duruma göre bisküvi veremicez gibi duruyor yine kilosundan dedi.

Eklentiler

• IMG_1915.jpeg
    IMG_1915.jpeg
    102,9 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_1914.jpeg
    IMG_1914.jpeg
    116,2 KB · Görüntüleme: 65
Kredi eksiye düşüyorsa düşür ödesin esin mecbur öder .ailesi ona çok mu masraf yapmış zamanında acaba onun minneti mi var ki
Yok canım eksi olmuyor , yok ya benim eşim 16 yaşından beri çalışıyor biz evlendikten sonra topladık ikimiz ne aldıysak aldık yani sevgiliyken sıfır bile değildi eksideydi🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Aman 🤦‍♀️ gerçekten yeminle bende bıktım . Hadi eşiniz alıyor demiyorlarda ya bu adamın bi ailesi var , almamazlıkta yapmıyorlar .
Bende eşimin kardeşine olan bağımlılığından bıktım cidden 😟. Kardeşimde kardeşim . Yok borcu var yok şöyle yok uykusuz kalmış .. bi ton şeyler . Geçen dayanamadım borcu varsa ben mi vereceğim ala ala herkesin borcu kendine . Yüz bulsa verecek . Uykusuzsa git salla ninni söyle dedim geçen 🤣 evli 40 yaşındaki kadına ..
valla sizde isteyin bir şeyler yok yeni koltuk takımı yok dyson yok o yok bu alsın borca sokun. Başka türlü kesemezsiniz önünü ..
Kesemiyorum zaten , onu da denedim o zaman da bana veren paradan kesiyor onlara verilen paradan değil , kendine marka bi kaç elbise almıştı onları bile paraya gittik geldiğimizde yoktu almışlar kaşla göz arasında halbuki onları gerçekten eşim hiç giymemişti etiketleri üstündeydi , yahu dedim demiyorlar mı senin kendine yakışıyor kendin giy diye

X