İki de bir telefona bakacaksın acaba aradı mı diyeKızlar ben bugün annem ve gelinimizle lohusa filmini izlemeye gidicemEşim bebişe bakacak avm.de gezdircek arada yanımıza gelcek beni görsün gerekirse emzircem sinemaya gitmeye heycanlanıyorum vay halimize
Canım yoğurt inek sütünden yapılıyor ve zaten bebeklerin buna alerji olma iht. Var. Benim doktor o yüzden sebzelerden sonraya yoğurt yazdı.Kızlar bebeğim yoğurt yedirdiğim 3. gün kanlı kaka yaptı. Dün bağırsak ultrasonu(temiz) ve gaita testi sonucu yoğurt alerjisi dendi.
Benim sütümden ve sma optipro mamadan alerji olmayan kızım yoğurtla bu durumu nasıl yaşadı doktor da garip buldu. Şimdi kakası düzelince sebze ve meyve ile ilerleyeceğim. Umarım başka bir besinle sorunu olmaz. Benim ve eşimin ailesinde besin alerjisi durumu yok. Şaşkınım...
Geldik başlayacak ve kapıdan zor ayrıldımİki de bir telefona bakacaksın acaba aradı mı diyekeyifli izlemeler
Ben sürekli süt ürünü tüketen biriyim ve mama içinde de var neden yoğurtla oldu işte bu anlamsız geldi daha önce çıkması gerekmez miydi? Zamanla düzelir inşallahCanım yoğurt inek sütünden yapılıyor ve zaten bebeklerin buna alerji olma iht. Var. Benim doktor o yüzden sebzelerden sonraya yoğurt yazdı.
Onu biliyorum canısı.sadece bal pekmez gibi şeylerin piştikten sonra kansorejen olduğunu duymuştum onu dedimYok canım bal kesinlikle yasak. Bağırsaklarına zarar verebiliyor.. bakteri var balın içinde bize zarar vermiyor ama bebeklerin bağırsakları grlişmedi ya daha
O zaman senin işin baya zor. Dediğin gibi bizlerin de çalışması lazım ama bu bebeler elimizi kolumuzu bağlıyor.ben anasınıfına kadar yanında durmayı düşünüyorum sonra çalışma hayatına başlarımYok kızmıyor ama limit hemen bitiyor bebeğe de benim karttan harcıyoruz faturaları da benim karttan ödüyoryani pek fazla bana kalmıyor bide birikim yapamıyorum yada extra bi zorlama yapamıyorum ki diyim ben harciyim onlara para gitmesin
Mukuslu kaka da mı olmuyordu? Benim mukuslu kaka ve kan oluyor yoğurdu en son 8.ayda başlarım sanırım.inşallah düzelir zamanla sıkma canını.diyet verdi mi doktor?Ben sürekli süt ürünü tüketen biriyim ve mama içinde de var neden yoğurtla oldu işte bu anlamsız geldi daha önce çıkması gerekmez miydi? Zamanla düzelir inşallah
Hayır olmuyordu. İlk kez mukuslu ve kanlı oldu o da alerjiymiş. Ben sütümü artık veremiyorum 1 aydır mamaya döndük. Probiyotik damla verdi günde 5 damla. Düzelir inşallah bunada şükür diyorum ama aklımı kurcalıyor işte.Mukuslu kaka da mı olmuyordu? Benim mukuslu kaka ve kan oluyor yoğurdu en son 8.ayda başlarım sanırım.inşallah düzelir zamanla sıkma canını.diyet verdi mi doktor?
VarCanım eşinin iyi bir huyu var mı
Huysuzluk ağlama vs var mıydıKızlar bebeğim yoğurt yedirdiğim 3. gün kanlı kaka yaptı. Dün bağırsak ultrasonu(temiz) ve gaita testi sonucu yoğurt alerjisi dendi.
Benim sütümden ve sma optipro mamadan alerji olmayan kızım yoğurtla bu durumu nasıl yaşadı doktor da garip buldu. Şimdi kakası düzelince sebze ve meyve ile ilerleyeceğim. Umarım başka bir besinle sorunu olmaz. Benim ve eşimin ailesinde besin alerjisi durumu yok. Şaşkınım...
İyi eğlencelerKızlar ben bugün annem ve gelinimizle lohusa filmini izlemeye gidicemEşim bebişe bakacak avm.de gezdircek arada yanımıza gelcek beni görsün gerekirse emzircem sinemaya gitmeye heycanlanıyorum vay halimize
Ben en kısa zamanda başlicamOnu biliyorum canısı.sadece bal pekmez gibi şeylerin piştikten sonra kansorejen olduğunu duymuştum onu dedim
O zaman senin işin baya zor. Dediğin gibi bizlerin de çalışması lazım ama bu bebeler elimizi kolumuzu bağlıyor.ben anasınıfına kadar yanında durmayı düşünüyorum sonra çalışma hayatına başlarım
Ya bende annemlerdeyim yapsam mı böyle bişeyKızlar ben bugün annem ve gelinimizle lohusa filmini izlemeye gidicemEşim bebişe bakacak avm.de gezdircek arada yanımıza gelcek beni görsün gerekirse emzircem sinemaya gitmeye heycanlanıyorum vay halimize
Gerçekten şu dönemde her şey çok fazla abartılıyor ya , geleneksel yöntemlerle gidicem benKızlar bir BLW sayfası altındaki bir kaç yorum.. ben sanırım karışık gideceğim :s şu uzun yorumda kaşıkla beslenimeyle ilgili de bilgi var.. bilginizeseptembrmom
Sıvı yapınca da anlaşılmıyor çok.bence de buna da şükür.şifa olsun damlalarHayır olmuyordu. İlk kez mukuslu ve kanlı oldu o da alerjiymiş. Ben sütümü artık veremiyorum 1 aydır mamaya döndük. Probiyotik damla verdi günde 5 damla. Düzelir inşallah bunada şükür diyorum ama aklımı kurcalıyor işte.
Her şey gönlünce olsunBen en kısa zamanda başlicam
Ben de ama hamilelik, doğum ve lohusalık sürecini es geçmek istiyorumÜçüncüyü yapsammı diye düşünüyorum
Evet bir yandan da yedirmek önüne de oyalansin diye bir iki parça bişey koymak en güzeli o zaman. Ya ben zaten dün küçücük havuc ve kabak başladım koydum önüne, bir nohut kadar yemedi. Hep böyle ise eğer ben sabırlı olamamKızlar bir BLW sayfası altındaki bir kaç yorum.. ben sanırım karışık gideceğim :s şu uzun yorumda kaşıkla beslenimeyle ilgili de bilgi var.. bilginizeseptembrmom