2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Kızlar ben bugün annem ve gelinimizle lohusa filmini izlemeye gidicem Eşim bebişe bakacak avm.de gezdircek arada yanımıza gelcek beni görsün gerekirse emzircem sinemaya gitmeye heycanlanıyorum vay halimize
İki de bir telefona bakacaksın acaba aradı mı diye keyifli izlemeler

Kızlar bebeğim yoğurt yedirdiğim 3. gün kanlı kaka yaptı. Dün bağırsak ultrasonu(temiz) ve gaita testi sonucu yoğurt alerjisi dendi.
Benim sütümden ve sma optipro mamadan alerji olmayan kızım yoğurtla bu durumu nasıl yaşadı doktor da garip buldu. Şimdi kakası düzelince sebze ve meyve ile ilerleyeceğim. Umarım başka bir besinle sorunu olmaz. Benim ve eşimin ailesinde besin alerjisi durumu yok. Şaşkınım...

Canım yoğurt inek sütünden yapılıyor ve zaten bebeklerin buna alerji olma iht. Var. Benim doktor o yüzden sebzelerden sonraya yoğurt yazdı.

Canım yoğurt inek sütünden yapılıyor ve zaten bebeklerin buna alerji olma iht. Var. Benim doktor o yüzden sebzelerden sonraya yoğurt yazdı.
Ben sürekli süt ürünü tüketen biriyim ve mama içinde de var neden yoğurtla oldu işte bu anlamsız geldi daha önce çıkması gerekmez miydi? Zamanla düzelir inşallah

Yok canım bal kesinlikle yasak. Bağırsaklarına zarar verebiliyor.. bakteri var balın içinde bize zarar vermiyor ama bebeklerin bağırsakları grlişmedi ya daha
Onu biliyorum canısı.sadece bal pekmez gibi şeylerin piştikten sonra kansorejen olduğunu duymuştum onu dedim
O zaman senin işin baya zor. Dediğin gibi bizlerin de çalışması lazım ama bu bebeler elimizi kolumuzu bağlıyor.ben anasınıfına kadar yanında durmayı düşünüyorum sonra çalışma hayatına başlarım

Ben sürekli süt ürünü tüketen biriyim ve mama içinde de var neden yoğurtla oldu işte bu anlamsız geldi daha önce çıkması gerekmez miydi? Zamanla düzelir inşallah
Mukuslu kaka da mı olmuyordu? Benim mukuslu kaka ve kan oluyor yoğurdu en son 8.ayda başlarım sanırım.inşallah düzelir zamanla sıkma canını.diyet verdi mi doktor?

Mukuslu kaka da mı olmuyordu? Benim mukuslu kaka ve kan oluyor yoğurdu en son 8.ayda başlarım sanırım.inşallah düzelir zamanla sıkma canını.diyet verdi mi doktor?
Hayır olmuyordu. İlk kez mukuslu ve kanlı oldu o da alerjiymiş. Ben sütümü artık veremiyorum 1 aydır mamaya döndük. Probiyotik damla verdi günde 5 damla. Düzelir inşallah bunada şükür diyorum ama aklımı kurcalıyor işte.

Canım eşinin iyi bir huyu var mı
Var onlarda olmasa çokkktan ayrılmıştım , yani genelde isteklerime hayır demez yüzümü asarsam hemen o işi yapar , aileme karşı saygılı , babamın bi işi vardı 2 ay onun için koşturdu , yani biliyorum ki benim aileminde ihtiyacı olsa onlara vartdiği kadar değil ama yardım eder yani öyle tahmin ediyorum

Huysuzluk ağlama vs var mıydı

Ben en kısa zamanda başlicam

Kızlar bir BLW sayfası altındaki bir kaç yorum.. ben sanırım karışık gideceğim :s şu uzun yorumda kaşıkla beslenimeyle ilgili de bilgi var.. bilginize septembrmom
Gerçekten şu dönemde her şey çok fazla abartılıyor ya , geleneksel yöntemlerle gidicem ben

Sıvı yapınca da anlaşılmıyor çok.bence de buna da şükür.şifa olsun damlalar
Ben en kısa zamanda başlicam
Her şey gönlünce olsun

Yarı blw yarı klasik uygulayan bir akrabam var kızımla yaşıt baya tombik bir oğluşu var. ben de bu tarz gidicem.kızım zorla yedirdiğim için yemekten soğudu bu işin geri dönüşü de yok maalesef nasıl başlanıyorsa öyle gidiyor.oğlumda zorlamıcam belki iştahı olur

Kızlar bir BLW sayfası altındaki bir kaç yorum.. ben sanırım karışık gideceğim :s şu uzun yorumda kaşıkla beslenimeyle ilgili de bilgi var.. bilginize septembrmom
Evet bir yandan da yedirmek önüne de oyalansin diye bir iki parça bişey koymak en güzeli o zaman. Ya ben zaten dün küçücük havuc ve kabak başladım koydum önüne, bir nohut kadar yemedi. Hep böyle ise eğer ben sabırlı olamam bebeğimin doyduğundan da emin olmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…