2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Amin canım bende sorguluyorum halbuki bunları kesin bi şekilde evlilikten önce eşimle konuşmuştum yani o zamanda para veriyordu diye ben ayrıldım hemde 3 kere , bana dedi evlendikten sonra vermem ama veriyor hemde çok kazandıkça çok veriyor yani eve bi miktar para aklında var getirmesi gerektiği geri kalan ne çıkarsa onlara gönderiyor anladığım kadarıyla
Çekilecek gibi değil Allah sabır versin gerçekten.Ben karttan bir şeyler alıp 3 taksit yaptırıyorum.taksit bitince yeni bir şey daha alıyorum yoksa bizimkinin de vereceği yok.ama sen limitini beğenmiyorsun sanırım ne alcaksın kız bu kadar 😅 hem karttan takip ederse etsin çok da önemli değil ki beğendim aldım diyip salla.kızıyor mu?
Ne güzel liste vermiş ya dolu doluu.. bisküvi içinde bal diyor bal bebişlerde yasak olmalı ona bi şaşırdım ama vardır bildiği herhalde
Bal pekmez piştiğinde tehlikeli oluyor diye duymuştum ben de şaşırdım.ama geri kalanlar güzelmiş kaydettim

2.5 tog tulum terletmeye başladı 🫣artık sadece atletle giydiricem.önceki defactonunkiydi içine bile bir şeyler giydiriyordum inceydi.bu trendyoldan aldığım baya iyiymiş ✔️ lcw de bedenler kalmamış onları da merak ediyorum 😬

2.5 tog tulum terletmeye başladı 🫣artık sadece atletle giydiricem.önceki defactonunkiydi içine bile bir şeyler giydiriyordum inceydi.bu trendyoldan aldığım baya iyiymiş ✔️ lcw de bedenler kalmamış onları da merak ediyorum 😬
Bizimki 1.6 tog LCW nin . İnce bir pijama ile giydiriyorum terlemiyo sıcacık içi ..

Canım bende özledim ya 😍😍 evet ya her yolu denedim olmadı bi tek ev kaldı , belki ev aldırıp borca sokarım başka çare yok gibi valla bıktım 😞😞 istekleri bitmiyor verdikçe istiyorlar yani bitmez , şöyle ki daha kardeşini okutuyoruz bitmedi daha bide üstüne abisinin oğluna 10 yaşında diyor 7 sene sonra ben seni okutucam gel Kıbrıs üniversitesine , yani sen anla burdan durumu 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Her gün yeni ev diye başınınye ilanlara bak göster bak favori ilanlarıma bunları beğendim istiyorum de
Bian önce sizin evi satlığa çıkarın anlasın kafaya koyduğunu

Çekilecek gibi değil Allah sabır versin gerçekten.Ben karttan bir şeyler alıp 3 taksit yaptırıyorum.taksit bitince yeni bir şey daha alıyorum yoksa bizimkinin de vereceği yok.ama sen limitini beğenmiyorsun sanırım ne alcaksın kız bu kadar 😅 hem karttan takip ederse etsin çok da önemli değil ki beğendim aldım diyip salla.kızıyor mu?

Bal pekmez piştiğinde tehlikeli oluyor diye duymuştum ben de şaşırdım.ama geri kalanlar güzelmiş kaydettim
Yok canım bal kesinlikle yasak. Bağırsaklarına zarar verebiliyor.. bakteri var balın içinde bize zarar vermiyor ama bebeklerin bağırsakları grlişmedi ya daha

Bir kaç kullanan arkadaş tavsiyesi ile aldım. 1 tog.. çok ince değil.. ama en küçük 1 yaş

Yok kızmıyor ama limit hemen bitiyor bebeğe de benim karttan harcıyoruz faturaları da benim karttan ödüyor 😐😐😐🤣🤣🤣 yani pek fazla bana kalmıyor bide birikim yapamıyorum yada extra bi zorlama yapamıyorum ki diyim ben harciyim onlara para gitmesin 😵‍💫😵‍💫

Amin canım bende sorguluyorum halbuki bunları kesin bi şekilde evlilikten önce eşimle konuşmuştum yani o zamanda para veriyordu diye ben ayrıldım hemde 3 kere , bana dedi evlendikten sonra vermem ama veriyor hemde çok kazandıkça çok veriyor yani eve bi miktar para aklında var getirmesi gerektiği geri kalan ne çıkarsa onlara gönderiyor anladığım kadarıyla
Canım eşinin iyi bir huyu var mı

Kızlar bir BLW sayfası altındaki bir kaç yorum.. ben sanırım karışık gideceğim :s şu uzun yorumda kaşıkla beslenimeyle ilgili de bilgi var.. bilginize septembrmom septembrmom

Eklentiler

• Screenshot_20240210-123453_Instagram.jpg
    Screenshot_20240210-123453_Instagram.jpg
    162,6 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20240210-123446_Instagram.jpg
    Screenshot_20240210-123446_Instagram.jpg
    109,6 KB · Görüntüleme: 63
X