Sende o vermeden annene ver kendi kardeşine ver.. sen al boşver ev de al bu evi beğendim alalım de.. sen harcamadıkça bu harcayacak onu borca sokmaktan başka yolun yok :,(Evimiz var ama küçük , sürekli büyütelim diyorum burası küçük diyorum , ah canım ya nasıl bi aileler anlamıyorum ki , ben IPhone 15 alsam benimki 13pro max , benimkini öbür kardeşine verecek
Bak bu da güzelmiş tentesi falanda iyi, globber e koymuşlar yalandan bi tente o kadar para veriliyor bari adam akıllı güneşlik yapsaydınızYa aslında prego markanında var globber muadili o da güzel gibi globberdan farklı olarak oturma yeri arkaya dönebiliyor, tentesi daha büyük globbera göre ve fiyatı da nerdeyse yarı yarıya. Acaba bunu mu alsam
Prego Happy Dino Ebeveyn Kontrollü 360° Dönebilen Koltuklu Eva Teker Üç Teker Bisiklet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Prego Happy Dino Ebeveyn Kontrollü 360° Dönebilen Koltuklu Eva Teker Üç Teker Bisiklet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben ikna oldum kiiii sadece bu yaz için erken mi diye düşünüyorumKızz akülü arabayı boşver bak fizyoterapist olarak diyorum bunuu fiziksel aktivite sıfır
Al globber bisiklet de oluyor akülü araba çok isterse AVM de kullanabilir beni dinle kuzum
Ben bioderma kullanıyorum memnunumKızlar bebeğinizin yüzüne hangi kremi kullanıyorsunuz? Ben vücuduna mustela kullanıyorum ama yüzüne de kalan kremi yediriyorum alnına yanağınaArtık özel bir krem almak istiyorum. Ne önerirsiniz?
Weewel kullanıyorum, kendi monitörü var memnunum.Kızlar bebek kamerası kullanan var mı? Kendi monitörü olanlardan mı alınmalı sizce bebek uyurken hem izleyip hem telefonda vakit geçiremem sanırım ne yapsam acaba
Uzaktan izleyebiliyor muyuz program falan var mı acaba bende weeweli beğendim diğerlerine göre pahalı ama monitörü olması çok iyiWeewel kullanıyorum, kendi monitörü var memnunum.
Musteka cicaplast kullanıyorum canım memnunumKızlar bebeğinizin yüzüne hangi kremi kullanıyorsunuz? Ben vücuduna mustela kullanıyorum ama yüzüne de kalan kremi yediriyorum alnına yanağınaArtık özel bir krem almak istiyorum. Ne önerirsiniz?
Bizde memlekete geldik bizimki farklı bi ortam görünce ağlama krizine giriyor ys annemlerde de kv mde de durum aynı, babamın kucağındayken ağladı eşşek halası korkudan sevemedi ve böyle olunca çok huzursuz oluyor bende ve babasında bile durmuyorKizlaaaaaar
Kızım bana bağımlı olmaya başladı iyiden iyiye
Normalde ben veya başka biri onun için farketmiyorken şuan dibinden ayrilmiyim istiyor bu hafta
Babasının kucağında bile bas bas bagiriyor benim olduğum odaya gelince susuyor.
Sizde durumlar nedir bu konuda?
Evin içinde izleyebiliyorum sadece. Bebek kamerası prize bağlı olmalı çalışmasi için. Bebeği izledigimiz monitör ise bağımsız, nereye gidersem taşıyordum.Uzaktan izleyebiliyor muyuz program falan var mı acaba bende weeweli beğendim diğerlerine göre pahalı ama monitörü olması çok iyi
Ben de Ankara'ya gittiğim ilk gün öyle oluyor kalabalıgi görünce ve benim Kortizol seviyem çok artıyor. Yılbaşını unutmuyorum mesela çocuk tüm gece çığlık attı durdu. Sonraki günler alışıyor amaBizde memlekete geldik bizimki farklı bi ortam görünce ağlama krizine giriyor ys annemlerde de kv mde de durum aynı, babamın kucağındayken ağladı eşşek halası korkudan sevemedi ve böyle olunca çok huzursuz oluyor bende ve babasında bile durmuyor
2 hafta burdayım inşallah alışır çünkü bebek benim değilmiş gibi davranmak istiyorum 2 hafta boyunca hajajaBen de Ankara'ya gittiğim ilk gün öyle oluyor kalabalıgi görünce ve benim Kortizol seviyem çok artıyor. Yılbaşını unutmuyorum mesela çocuk tüm gece çığlık attı durdu. Sonraki günler alışıyor ama
Motorola LUX64 FHD Wifi Connect 4.3 İnç Lcd Bebek KamerasıKızlar bebek kamerası kullanan var mı? Kendi monitörü olanlardan mı alınmalı sizce bebek uyurken hem izleyip hem telefonda vakit geçiremem sanırım ne yapsam acaba
Yok canım eksi olmuyor , yok ya benim eşim 16 yaşından beri çalışıyor biz evlendikten sonra topladık ikimiz ne aldıysak aldık yani sevgiliyken sıfır bile değildi eksideydiKredi eksiye düşüyorsa düşür ödesin esin mecbur öder .ailesi ona çok mu masraf yapmış zamanında acaba onun minneti mi var ki
Ben o bioderma autodermi kullanıyorumKızlar bebeğinizin yüzüne hangi kremi kullanıyorsunuz? Ben vücuduna mustela kullanıyorum ama yüzüne de kalan kremi yediriyorum alnına yanağınaArtık özel bir krem almak istiyorum. Ne önerirsiniz?
Kesemiyorum zaten , onu da denedim o zaman da bana veren paradan kesiyor onlara verilen paradan değil , kendine marka bi kaç elbise almıştı onları bile paraya gittik geldiğimizde yoktu almışlar kaşla göz arasında halbuki onları gerçekten eşim hiç giymemişti etiketleri üstündeydi , yahu dedim demiyorlar mı senin kendine yakışıyor kendin giy diyeAmangerçekten yeminle bende bıktım . Hadi eşiniz alıyor demiyorlarda ya bu adamın bi ailesi var , almamazlıkta yapmıyorlar .
Bende eşimin kardeşine olan bağımlılığından bıktım cidden. Kardeşimde kardeşim . Yok borcu var yok şöyle yok uykusuz kalmış .. bi ton şeyler . Geçen dayanamadım borcu varsa ben mi vereceğim ala ala herkesin borcu kendine . Yüz bulsa verecek . Uykusuzsa git salla ninni söyle dedim geçen evli 40 yaşındaki kadına ..
valla sizde isteyin bir şeyler yok yeni koltuk takımı yok dyson yok o yok bu alsın borca sokun. Başka türlü kesemezsiniz önünü ..