- 13 Ocak 2023
- 511
- 894
- 33
Tül de deneyebilirsinOoo birileri aktivite yapıyoorrr .. ya benimki buzdolabı poşetine 2 dakikada yırtıyor ya onu yeni bir başka bir poşet çeşidi bulmam lazım bu etkinlik için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tül de deneyebilirsinOoo birileri aktivite yapıyoorrr .. ya benimki buzdolabı poşetine 2 dakikada yırtıyor ya onu yeni bir başka bir poşet çeşidi bulmam lazım bu etkinlik için
Yok çok şükür iyim ya , sizler napıyorsunuz özledim siziOohh be döndün.. valla bir şey oldu sandıkk çok şükÜr bizler iyiyiz sen iyi misln
İyim çok şükür evet ya telefonum karman çorman oldu bi telefon alıcam valla , aynen ya 5 yaşa kadar kullanılıyorsa çok iyiEvet çok pahalı ama 5 yaşına kadar kullanıcaz inşallah
Sen nasılsın canım bayadır yoktun buralarda
İyiz canım ya teşekkür ederim yaniii çok dertli ve sinirliyim ama artık pes ettim ve kendime sitres vermemeye karar verdimCanimm hoşgeldin nasıl düğün problemsiz geçti dimi
Anlat kız anlat ıncığını cıncığınıİyiz canım ya teşekkür ederim yaniii çok dertli ve sinirliyim ama artık pes ettim ve kendime sitres vermemeye karar verdim
Kıbrıs çok merak ettik seniYok çok şükür iyim ya , sizler napıyorsunuz özledim sizi
Canım eşimin ailesinin bitmek bilmeyen istekleri benim canıma tak etti , çözüm bulamıyorum eşim kardeşine Iphon 13pro max almış , babası gilin arabası yoktu araba almış , oraya gidince öğrendim , yani tek başına almasa bile paranın %80 eşimin verdiğine eminim , kendine ne alıyorsa pahalı marka giymeden onlara veriyorAnlat kız anlat ıncığını cıncığını
Canım iyim sağolun valla telefon biraz arızalandı ya açmıyordu bi çoğu şeyiKıbrıs çok merak ettik seni
Kolay gelsinHem işimin hemde çocuğumun başında, parkta online'ım
AABBOOOOVVVCanım eşimin ailesinin bitmek bilmeyen istekleri benim canıma tak etti , çözüm bulamıyorum eşim kardeşine Iphon 13pro max almış , babası gilin arabası yoktu araba almış , oraya gidince öğrendim , yani tek başına almasa bile paranın %80 eşimin verdiğine eminim , kendine ne alıyorsa pahalı marka giymeden onlara veriyor
Eşinin kardeşi kendi çalışmıyor mu abisinden böyle bir hediyeyi kabul etmesi ne tuhaf. Ki abisinin bebeği varken. Tamamen tüm iş eşinde bitiyor canım. Maalesef evlenmiş ama ailesinin evinden kopamamış gibi hala. Allah akıl fikir versinCanım eşimin ailesinin bitmek bilmeyen istekleri benim canıma tak etti , çözüm bulamıyorum eşim kardeşine Iphon 13pro max almış , babası gilin arabası yoktu araba almış , oraya gidince öğrendim , yani tek başına almasa bile paranın %80 eşimin verdiğine eminim , kendine ne alıyorsa pahalı marka giymeden onlara veriyor
Ya , ev aldılar paranın %70 eşim verdi ama ev kız kardeşinin üstüne , bide kardeşi yedek öğretmen , şimdi evlendi babası sen buna para gönder yedek öğretmenlik yapmasın oturup ders çalışsın atanmak için , yani inşallah yapmaz , ama bizim düğün oldu bebeğimiz oldu yemin ederim bi bluz bile almadılar bebeğime yani diyim ki amcası bi bluz almış yeğenine , şimdi kız kardeşi evlenecek 20 bine bilezik alacak , oda yeni atandı dedim halası olarak ne aldı senin kızına ?! Ama sağır duymuyor canını ver deseler verecek bıktım artıkAABBOOOOVVV
Ben patates havuç kabak püre yapıp zeytin yağı ve yoğurt ekleyip veriyorum yiyorPatatesi sade verdim biraz zeytinyağı ekledim sadece. Ama hiç sevmedi.
Yarın da havuç deneyeceğim
Ooooo güle güle kullanın iyi yapmışsın keşke yakın otursaydık bir tur verirdin
Kız kardeşi 26 yaşında ama çalışmıyor , ders çalışıyor atanmak için , özelde az para verirlermiş çok yorulurmuş , atanmazsam bana iş yeri açin diyor 20bin dolar sermaye istiyor haspamEşinin kardeşi kendi çalışmıyor mu abisinden böyle bir hediyeyi kabul etmesi ne tuhaf. Ki abisinin bebeği varken. Tamamen tüm iş eşinde bitiyor canım. Maalesef evlenmiş ama ailesinin evinden kopamamış gibi hala. Allah akıl fikir versin
Yok artık yaaa kız senin gibi biri nasıl buldu böyle tuhaf aileyi Allah sana sabırlar versinKız kardeşi 26 yaşında ama çalışmıyor , ders çalışıyor atanmak için , özelde az para verirlermiş çok yorulurmuş , atanmazsam bana iş yeri açin diyor 20bin dolar sermaye istiyor haspam
Amin canım bende sorguluyorum halbuki bunları kesin bi şekilde evlilikten önce eşimle konuşmuştum yani o zamanda para veriyordu diye ben ayrıldım hemde 3 kere , bana dedi evlendikten sonra vermem ama veriyor hemde çok kazandıkça çok veriyor yani eve bi miktar para aklında var getirmesi gerektiği geri kalan ne çıkarsa onlara gönderiyor anladığım kadarıylaYok artık yaaa kız senin gibi biri nasıl buldu böyle tuhaf aileyi Allah sana sabırlar versin
O zaman sen fuzuli harcama yap eşinin gönderecek parası kalmasın. Sömür sömürebildiğin kadar. Baksana sömürenler daha kıymetli sende onlardan olAmin canım bende sorguluyorum halbuki bunları kesin bi şekilde evlilikten önce eşimle konuşmuştum yani o zamanda para veriyordu diye ben ayrıldım hemde 3 kere , bana dedi evlendikten sonra vermem ama veriyor hemde çok kazandıkça çok veriyor yani eve bi miktar para aklında var getirmesi gerektiği geri kalan ne çıkarsa onlara gönderiyor anladığım kadarıyla