2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Evet çok pahalı ama 5 yaşına kadar kullanıcaz inşallah

Sen nasılsın canım bayadır yoktun buralarda
İyim çok şükür evet ya telefonum karman çorman oldu bi telefon alıcam valla , aynen ya 5 yaşa kadar kullanılıyorsa çok iyi

Anlat kız anlat ıncığını cıncığını
Canım eşimin ailesinin bitmek bilmeyen istekleri benim canıma tak etti , çözüm bulamıyorum eşim kardeşine Iphon 13pro max almış , babası gilin arabası yoktu araba almış , oraya gidince öğrendim , yani tek başına almasa bile paranın %80 eşimin verdiğine eminim , kendine ne alıyorsa pahalı marka giymeden onlara veriyor

AABBOOOOVVV

Eşinin kardeşi kendi çalışmıyor mu abisinden böyle bir hediyeyi kabul etmesi ne tuhaf. Ki abisinin bebeği varken. Tamamen tüm iş eşinde bitiyor canım. Maalesef evlenmiş ama ailesinin evinden kopamamış gibi hala. Allah akıl fikir versin

Ya , ev aldılar paranın %70 eşim verdi ama ev kız kardeşinin üstüne , bide kardeşi yedek öğretmen , şimdi evlendi babası sen buna para gönder yedek öğretmenlik yapmasın oturup ders çalışsın atanmak için , yani inşallah yapmaz , ama bizim düğün oldu bebeğimiz oldu yemin ederim bi bluz bile almadılar bebeğime yani diyim ki amcası bi bluz almış yeğenine , şimdi kız kardeşi evlenecek 20 bine bilezik alacak , oda yeni atandı dedim halası olarak ne aldı senin kızına ?! Ama sağır duymuyor canını ver deseler verecek bıktım artık

Kız kardeşi 26 yaşında ama çalışmıyor , ders çalışıyor atanmak için , özelde az para verirlermiş çok yorulurmuş , atanmazsam bana iş yeri açin diyor 20bin dolar sermaye istiyor haspam

Kız kardeşi 26 yaşında ama çalışmıyor , ders çalışıyor atanmak için , özelde az para verirlermiş çok yorulurmuş , atanmazsam bana iş yeri açin diyor 20bin dolar sermaye istiyor haspam
Yok artık yaaa kız senin gibi biri nasıl buldu böyle tuhaf aileyi Allah sana sabırlar versin

Yok artık yaaa kız senin gibi biri nasıl buldu böyle tuhaf aileyi Allah sana sabırlar versin
Amin canım bende sorguluyorum halbuki bunları kesin bi şekilde evlilikten önce eşimle konuşmuştum yani o zamanda para veriyordu diye ben ayrıldım hemde 3 kere , bana dedi evlendikten sonra vermem ama veriyor hemde çok kazandıkça çok veriyor yani eve bi miktar para aklında var getirmesi gerektiği geri kalan ne çıkarsa onlara gönderiyor anladığım kadarıyla

O zaman sen fuzuli harcama yap eşinin gönderecek parası kalmasın. Sömür sömürebildiğin kadar. Baksana sömürenler daha kıymetli sende onlardan ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…