- 5 Ekim 2022
- 5.358
- 10.070
Amaaann almışşş bravooo darısı başımızaaaaKızlar ben aldım gitti 5 yaşa kadar inşallah tepe tepe kullanırız
Eki Görüntüle 3384296
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amaaann almışşş bravooo darısı başımızaaaaKızlar ben aldım gitti 5 yaşa kadar inşallah tepe tepe kullanırız
Eki Görüntüle 3384296
Bebimkide sevmediKızlar bebeğime patates püresi denedim hiç sevmedi bı çay kaşığını bile yemedi. Ağladı üzüldüm.
Direk sıktığınız limonlari çöpe atmayın biriktirin sonra kettle içinde kaynatın ya da çaydanlık. Kireç tamamen gidiyor parlıyor. Sonra o kettle içinde limonları kaynattigimiz su ile lavabolari muslukları ya da klozeti temizleyebilirsiniz. Oralar da parliyor. Musluklardaki kireç gidiyorDemlikteki kireci limon tuzuyla kaynatıp çıkardım bu pratik bilgiyi yeni öğrendim boş yere kimyasallarla uğraşmışım başka evde böyle pratik fikirler var mı aklınızda
Aaahhh teker teker geliyordu globberlar aklımı karıştırmayyıınnnnn eşime söyledim indirim var diye iç geçirdi yorum yok ya biz martta yurtdışına gideceğiz de orada daha uygunsa ordan alırız diye düşünüyorum
Canım iyim çokKızlar kibrisss nerde bilen var mı hiç sesi soluğu çıkmıyor
kibrisss Seni merak ediyorum, her şey yolundadır umarım
Kızlar nasılsınız sizi çok özeldim ya telefonum karıştırdı nasıl olduysa anlamadım bi çoğu şeyi açmıyordu , hafıza doldu diye telefon ağırlaştı heralde bazen açıyor bazen açmıyor gibiydi tr gittim verdim orda fabrika ayarlarına getirdik falan düzeldi , nasılsınızkibrisss nerdesiin kızzz merak ediyoruz cidden yaa
Ya telefonun bozuldu khkjkjk gittim orda tamire verdim aslında bozulmamıştı ama bozulmuştu çok doldu diye hiç bişey açmaz oldu boşalttım yine olmadı en son fabrika ayarları yaptılarkibrisss kızz düğüne gittin ne oldu devamıı? Ses yok
Canimm 100 lira indirim kuponu vardı kullanmadın mi
Güle güle kullanın , çok pahalı ama ya
Güle güle kullanın eğer 5 yaşa kadar gerçekten kullanılıyorsa iyi ya , ben sandım max 2 yaşa kadar bunlarKızlar ben aldım gitti 5 yaşa kadar inşallah tepe tepe kullanırız
Eki Görüntüle 3384296
Yoğurt ve zeytin yağı karıştır ver ben öyle verdim yedi tek yemiyorKızlar bebeğime patates püresi denedim hiç sevmedi bı çay kaşığını bile yemedi. Ağladı üzüldüm.
Aaaa görmedimm neyse 100 lira da sadakam olsumCanimm 100 lira indirim kuponu vardı kullanmadın mi
Oohh be döndün.. valla bir şey oldu sandıkk çok şükÜr bizler iyiyiz sen iyi mislnCanım iyim çok
Kızlar nasılsınız sizi çok özeldim ya telefonum karıştırdı nasıl olduysa anlamadım bi çoğu şeyi açmıyordu , hafıza doldu diye telefon ağırlaştı heralde bazen açıyor bazen açmıyor gibiydi tr gittim verdim orda fabrika ayarlarına getirdik falan düzeldi , nasılsınız
Güzel fikir deneyeceğim mutlakaDirek sıktığınız limonlari çöpe atmayın biriktirin sonra kettle içinde kaynatın ya da çaydanlık. Kireç tamamen gidiyor parlıyor. Sonra o kettle içinde limonları kaynattigimiz su ile lavabolari muslukları ya da klozeti temizleyebilirsiniz. Oralar da parliyor. Musluklardaki kireç gidiyor
Evet çok pahalı ama 5 yaşına kadar kullanıcaz inşallahGüle güle kullanın , çok pahalı ama ya
Baba oğul ne güzel aktivite canım yat uyu sakın iş falan yapmaKızlar az önce oğlumu babası ile dışarı yolladım bi tarafım ohh baba oğul çıktı diğer tarafım vicdanım
Eşim ben alayım sen mamamızı ver oğlumla balık tutacağım sende duşunu al yat dedi
Yem yerine benim oğlanı atma bak dedim . Balık sevdasına çocuğumu unutma bi yerde
Yahu saçma sapan konuşma oğlum o benim fırsaaatb istifade yat dinlen . 5 aylık daha küçük bak durmazsa aç kalır mama yemezse gel dedim . Tamam dedi ama bu seferde ben uyuyamıyorum
Canimm hoşgeldin nasıl düğün problemsiz geçti dimiGüle güle kullanın , çok pahalı ama ya
Türk kadını durur mu çamaşır attım . Baktım annem terlikle kovalıyor adam boşuna mı çıkardı çocuğu git yat dedi bende uzanacağımBaba oğul ne güzel aktivite canım yat uyu sakın iş falan yapma