2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Amin canım bende sorguluyorum halbuki bunları kesin bi şekilde evlilikten önce eşimle konuşmuştum yani o zamanda para veriyordu diye ben ayrıldım hemde 3 kere , bana dedi evlendikten sonra vermem ama veriyor hemde çok kazandıkça çok veriyor yani eve bi miktar para aklında var getirmesi gerektiği geri kalan ne çıkarsa onlara gönderiyor anladığım kadarıyla
Kıbrıscım o zaman sen ye o parayı böylece verecek bir para da kalmaz araba iste ev iste canın ne istiyorsa al

O zaman sen fuzuli harcama yap eşinin gönderecek parası kalmasın. Sömür sömürebildiğin kadar. Baksana sömürenler daha kıymetli sende onlardan ol 🥲
Ben iki harcama çok yapınca söylenmeye başlıyor eşim bide kredi kartı verdi bana bu kadar limitin var diyor yani vermiyor para maalesef , düğünden bi kaç gün önce gidelim Mersin’i gezeriz dedim bütün sülalesi gittiğimiz gün geldiler , biz c.tesi gece 12 de yetiştik onlar pazar sabah 10 da mersine geldiler , 2+1 apart otel tutuk hepimiz beraber kaldık , hani yardımları da dokunmuyor , çocuğu tutsunlar bi biz dışarıya çıkalım nereye gitsek beraber gidiyorduk beraber geliyorduk , kızıma tulum alıcam ben alıyorum bi bakıyorum annesi bırakmış yerine ya dedim seneye giyer alıcam bence giymez diyor 🤣🤣 ya dedim ama annesi olarak bence giyer , giymez dolapta kalır🤣🤣🤣🤣

Ben iki harcama çok yapınca söylenmeye başlıyor eşim bide kredi kartı verdi bana bu kadar limitin var diyor yani vermiyor para maalesef , düğünden bi kaç gün önce gidelim Mersin’i gezeriz dedim bütün sülalesi gittiğimiz gün geldiler , biz c.tesi gece 12 de yetiştik onlar pazar sabah 10 da mersine geldiler , 2+1 apart otel tutuk hepimiz beraber kaldık , hani yardımları da dokunmuyor , çocuğu tutsunlar bi biz dışarıya çıkalım nereye gitsek beraber gidiyorduk beraber geliyorduk , kızıma tulum alıcam ben alıyorum bi bakıyorum annesi bırakmış yerine ya dedim seneye giyer alıcam bence giymez diyor 🤣🤣 ya dedim ama annesi olarak bence giyer , giymez dolapta kalır🤣🤣🤣🤣
İhtiyaçlara harcadığını söyleyip gizli birikim yapabilir misin az az canım

Amin canım bende sorguluyorum halbuki bunları kesin bi şekilde evlilikten önce eşimle konuşmuştum yani o zamanda para veriyordu diye ben ayrıldım hemde 3 kere , bana dedi evlendikten sonra vermem ama veriyor hemde çok kazandıkça çok veriyor yani eve bi miktar para aklında var getirmesi gerektiği geri kalan ne çıkarsa onlara gönderiyor anladığım kadarıyla
Her ay hesap hareketlerini kontrol etsen

kibrisss kibrisss valla çıldırdım okurken senin şu kocanı ya.. Allahım sen bu adama akıl ver.. bu öğrendiklerinden sonra hemen gidip kendine ıphone 15 pro max almalısın ya bunun başka yolu yok.. almıyorum derse de küfür edemiyorum ama 🤣🤣 bu yaptıklarından sonra nasıl almıyorum dersin filan de ne bileyim.. Allahım evlatlarımızı böyle adamlardan ve böyle ailelerden korusun ne diyimç.

Eviniz var mı sizin? Yoksa aldır.

Ooooo güle güle kullanın iyi yapmışsın 🥳 keşke yakın otursaydık bir tur verirdin 😂😂
Doktora gittim eve geçince listeyi atayım size anlatayım hiç öyle tadım bir kaşık iki kaşık olayına girmedi doktorum bilgilendiricem sizi de 😘😘
Hadi bakalım bilgilendir bizi 🤣🤣

Kızlar bebelere bol bol pirinçli yoğurt çorbası vs yapacağımız için size bir bilgi ile geldim. Türk milleti olarak çoook çeşitli sebze-meyve-baklagil-tohumlara sahibiz fakat çok yanlış tükettiğimizi düşünüyorum. O yüzden hepimizin demiri, B12si dusuk. Oysaki en çok et, baklagil tüketen ülkeyiz. Bazı şeyleri yanlış yapiyoruz. Ne bilsek kâr, bu da hap bilgi olsun bize. Pirincin içindeki arsenigin %80 ini yok eden yöntem buymuş.
IMG_20240209_181220.jpg

kibrisss kibrisss valla çıldırdım okurken senin şu kocanı ya.. Allahım sen bu adama akıl ver.. bu öğrendiklerinden sonra hemen gidip kendine ıphone 15 pro max almalısın ya bunun başka yolu yok.. almıyorum derse de küfür edemiyorum ama 🤣🤣 bu yaptıklarından sonra nasıl almıyorum dersin filan de ne bileyim.. Allahım evlatlarımızı böyle adamlardan ve böyle ailelerden korusun ne diyimç.

Eviniz var mı sizin? Yoksa aldır.
Evimiz var ama küçük , sürekli büyütelim diyorum burası küçük diyorum , ah canım ya nasıl bi aileler anlamıyorum ki , ben IPhone 15 alsam benimki 13pro max , benimkini öbür kardeşine verecek

Canım çalışıp kendi paramı ayrı biriktirmeyi düşünüyorum ya Allah’ın izniyle bi an önce işe başlicam , böyle maalesef olmaz çünkü kredi kartı
Kredi eksiye düşüyorsa düşür ödesin esin mecbur öder .ailesi ona çok mu masraf yapmış zamanında acaba onun minneti mi var ki

Kızlar bebeğinizin yüzüne hangi kremi kullanıyorsunuz? Ben vücuduna mustela kullanıyorum ama yüzüne de kalan kremi yediriyorum alnına yanağına 😄Artık özel bir krem almak istiyorum. Ne önerirsiniz?

Canım eşimin ailesinin bitmek bilmeyen istekleri benim canıma tak etti , çözüm bulamıyorum 😵‍💫😵‍💫😵‍💫 eşim kardeşine Iphon 13pro max almış , babası gilin arabası yoktu araba almış , oraya gidince öğrendim , yani tek başına almasa bile paranın %80 eşimin verdiğine eminim , kendine ne alıyorsa pahalı marka giymeden onlara veriyor
Aman 🤦‍♀️ gerçekten yeminle bende bıktım . Hadi eşiniz alıyor demiyorlarda ya bu adamın bi ailesi var , almamazlıkta yapmıyorlar .
Bende eşimin kardeşine olan bağımlılığından bıktım cidden 😟. Kardeşimde kardeşim . Yok borcu var yok şöyle yok uykusuz kalmış .. bi ton şeyler . Geçen dayanamadım borcu varsa ben mi vereceğim ala ala herkesin borcu kendine . Yüz bulsa verecek . Uykusuzsa git salla ninni söyle dedim geçen 🤣 evli 40 yaşındaki kadına ..
valla sizde isteyin bir şeyler yok yeni koltuk takımı yok dyson yok o yok bu alsın borca sokun. Başka türlü kesemezsiniz önünü ..

X