İyi bence ya ..Ya o kadar rahat ki
Diyorum ki bebem uyumuyor gece hiç
Büyüyor onun hayatına ayak uydurmak lazım diyor
Özellikle ek gıdaya çok serbest yaklasıyor bilmem iyi mi kötü mü
Ben normalde 2 çocuk isteyen biriydim ama bir tanesinin bana fazla fazla yettiğine kanaat getirdim. Anne olmak hem çooook güzel hem çoooook zormuş. 2. Çocuk düşünenlere yada 2 çocuğu olan insanlara "vay be iyi cesaret" diyerek bakar oldumHanımlar aranızda iki çocuklu olanlar var galiba nasıl gidiyo iyi ki mi diyorsunuz keşke mibazı yorumlar okuyorum korkuyorum ikinci çocuktan ama şimdiden kızın yeni doğmuş fotoğraflarına bakıp ay bundan yine olsun diyorum, huysuz anında aman yo kafayı mı yedin diyorum kendime
Annelik en zor ve güzel mesleklerden benceBen normalde 2 çocuk isteyen biriydim ama bir tanesinin bana fazla fazla yettiğine kanaat getirdim. Anne olmak hem çooook güzel hem çoooook zormuş. 2. Çocuk düşünenlere yada 2 çocuğu olan insanlara "vay be iyi cesaret" diyerek bakar oldum
Birde hep biz annelerin hayatı değişti bebekten sonra. Tüm sorumluluk bize yüklendi. Eşime bakıyorum oooh o kadar rahatki. Sabah işe gidiyor akşam geliyor yemek yiyoruz kızımla oynuyor seviyor 1 2 saat sonra uyku saatimiz gelince annesiiii al seni istiyorsende uyutmaya başla sanada alışsın sendede uyusun diyorum uyumuyor bende diyor ama denemiyor bile. Demin gelmiş ben çok yorgunum erken yatıcam diyor işe gitmenin işte yorulmanın gözünü seviyim yaaa. Ha bide kızım gece en az 5 kere uyanıyor hepsinde ben kalkıyorum emziriyorum kendisi bir gözünü açıyor pişpiş diyor geri dönüp uyuyor. Bide kendi tempoma bakıyorum. Bir yandan kızımla ilgileniyorum, evin işiyle ilgileniyorum, o da yetmiyor kızımdan kalan vakitte(uyuduğunda yada eşim işten geldiğinde) 4.5 saat çalışmaya çalışıyorum. Artık kendi ihtiyaçlarımı karşılayabildiğime ( yemek yemek, tuvalete gitmek, duş almak, uyumak) şükrediyorum. Ama benim eşim ben yorgunum yatıcam diyor ben mi anlayışsızım acaba
Ben 23 derecede 1 tog giydiriyorum yine terliyoÇok güzelmiş güle güle giysin
23 derece oda sıcaklığında 2.5 tog kalın olmuyor mu?
Baştan sona baktım yok.. akşam misafir geldi onalr varken sorun yapmadıPastil de kullanabiliyoruz
Fark etmişsinizdir artık ama yine de yazmak istedim ebebekte hello babylerde yazan ay son kullanım tarihi yani 6 yazıyosa 3 6, 9 yazıyosa 6 9. Ben bunu dolabı hazırlarken fark etmemiştim sonra allahtan fark ettim 2 aylık civarı da ziyan olmado aldıklarım
Parmaklarını da kontrol ediyorum ben boyle olunca saç ip vs olmasın diye. Gerci benimki sabah oyuncağını aldım diye agladı mesela
@DusunceBulutu nasıl oldu parmağı bu arada kremler işe yaradı mı
Ayy gözlerim şoklarda bu ne kızz?? sen uyku tulumu al astronot al az kısın kombiyi :)Herkes alışverişini paylaşır ben de doğalgaz faturamı paylaşayımgeçen ay 2.700dü bu ay daha da artmış.sanki sauna işletiyoruz gündüz 21,gece 23 bakarken arka fonda sabır ver Allahım çalıyor benim neyime alışveriş
Çıksada rahatlasak hep beraber benimkide çok huysuz
Kulak içi ateş ölçtüm 37.3 , koltukaltı ölçtüm 36.7.. huysuzluğu azaldı misafir gelince kafası karıştı galiba. Uykuda da sorun çıkarsa kesin diş diyecem.. bu arada huysuzken en son donuk anne sütü verdim meyve şeysinde ondan sonra rahatladı uyudu şükürKoltuk altı derecen varsa koltuk altı ölçümu yap canım mutlaka.ben öyle anladım ateşinin olduğunu
Oğlum çok zor bir bebek hele ilk aylar kafayı yiyecektim yani neden çocuk yaptım diye içten içe kendime kızdığım çok oldu ama şimdi alıştım bütün zorluklara canım oğlum yirim onuHanımlar aranızda iki çocuklu olanlar var galiba nasıl gidiyo iyi ki mi diyorsunuz keşke mibazı yorumlar okuyorum korkuyorum ikinci çocuktan ama şimdiden kızın yeni doğmuş fotoğraflarına bakıp ay bundan yine olsun diyorum, huysuz anında aman yo kafayı mı yedin diyorum kendime
Ya bende baktım da çok pahalı değil mi bir de yorumlarda manevrası iyi değil yazanlar olmuş.Kızlar globber indirime girmiş. Ne diyorsunuz yapalım mı bir çılgınlık
Melikeben septembrmom NewMamaa
Valla pahalı ama 10 aydan 5 yaşına kadar kullanımı var. Almadığım her an dahada pahalanacak malum ülkemizin şartlarıYa bende baktım da çok pahalı değil mi bir de yorumlarda manevrası iyi değil yazanlar olmuş.
3yıl sonra falan buradan birbirimizi gazlayalımOğlum çok zor bir bebek hele ilk aylar kafayı yiyecektim yani neden çocuk yaptım diye içten içe kendime kızdığım çok oldu ama şimdi alıştım bütün zorluklara canım oğlum yirim onuo minicik hallerini özlüyorum ilerde 2. yi de düşünüyorum ya onun kardeşsiz kalmasını istemiyorum hem bir kızım olmasını da çok istiyorum belki olur diyerek bir çılgınlık yapacağım
Ben 0-36kg olan oto koltuğu almıştım canım. Hala puset kullanıyoruz ama 1 aya biz de oto koltuğuna geçeriz gibibebek artık pusette tam sıgmıyor oto koltuğu da kiloları yüksek bebekler için baslıyor sanki .iki kez mi oto koltuğu alıncak acaba
Ben uzun kollu zıbın ve patikli alt giydiriyorum üstüne 0.5 tog torba tulum ne terliyor ne üşüyor 23 derecede. Sabahları sıcacık uyanıyorBen 23 derecede 1 tog giydiriyorum yine terliyo
Olur3yıl sonra falan buradan birbirimizi gazlayalım
Çok haklısın.GeçenValla pahalı ama 10 aydan 5 yaşına kadar kullanımı var. Almadığım her an dahada pahalanacak malum ülkemizin şartları
Hamileyken 5600 liraya aldığım bebek arabası 4 ay sonra (doğum yaptığımda) 14 bin liraydı. Bu bisiklette çok değil 2 ay sonra 10 bin lira olacak
Üçüncüyü yapsammı diye düşünüyorumHanımlar aranızda iki çocuklu olanlar var galiba nasıl gidiyo iyi ki mi diyorsunuz keşke mibazı yorumlar okuyorum korkuyorum ikinci çocuktan ama şimdiden kızın yeni doğmuş fotoğraflarına bakıp ay bundan yine olsun diyorum, huysuz anında aman yo kafayı mı yedin diyorum kendime
Valla o da 4 bin küsürd0 fiyatı ama tip olarak bana biraz hantal geldi globbera göre. En kötü ihtimal globber alıp kızım 5 yaşına geldiğinde aldığım fiyata satarımÇok haklısın.GeçenMelikeben in attığı muadil bir bisiklet vardı o nasıl acaba