- 1 Nisan 2022
- 2.684
- 1.591
- 38
Benmde arkadaşım kullandı memnun olduğunu söyledi ama ben almadım akacaksa aksın normal akışında her şeyiKehrıbar kolye aldım işe yarar inşallah kullanan arkadaşlarım memnun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benmde arkadaşım kullandı memnun olduğunu söyledi ama ben almadım akacaksa aksın normal akışında her şeyiKehrıbar kolye aldım işe yarar inşallah kullanan arkadaşlarım memnun
İyi geliyormuş belki Berke de rahatlarBen kızımı 55 günlükken götürmüştüm çok sevmişti önümüzdeki ay yine götüreceğim
Elinle ölçme elin soğuksa yanıltır, ben dudağımı alnına koyuyorumBen elelyince kafası sıcak geliyor ateşini ölçüyorum normal.. dişte böyle bir şey mümkün mü
Bende yoğurt makinemi tamire verdim gelsin denemesini yapacağım ..İlk yogurdumu altın süt ve bunla yapicam bana bol sans
Eki Görüntüle 3384049
Sonucu da paylaşırsınİlk yogurdumu altın süt ve bunla yapicam bana bol sans
Eki Görüntüle 3384049
Pastil de kullanabiliyoruzBen yine hastalanıyorum ya. Sağlık ocağına gidip geldikten sonra boğazım yanmaya başladı bugün daha da kötü gıcık yaptı öksürüyorum ve boğazım ağrıyor. Herhangi bi ilaç kullanamıyoruz değil mi ya limonlu tuzlu su gargara yaptım. Maske taktım yine bebeğime geçmesin diye
Fark etmişsinizdir artık ama yine de yazmak istedim ebebekte hello babylerde yazan ay son kullanım tarihi yani 6 yazıyosa 3 6, 9 yazıyosa 6 9. Ben bunu dolabı hazırlarken fark etmemiştim sonra allahtan fark ettim 2 aylık civarı da ziyan olmado aldıklarım1 Yaş mı aldın canım 9 ay mı aldın? Güle güle kullanın
Parmaklarını da kontrol ediyorum ben boyle olunca saç ip vs olmasın diye. Gerci benimki sabah oyuncağını aldım diye agladı meselaBenim kıza bişi oldu ağlıyor 40 dakikadır ancak sustu sakinledi. Bakacağım inşallah
Ay ne biliyim tuhaf rüyalar görüyorum bende anlamadım. Yoruluyorum da aslında, uykuya çok geç dalıyorum hattaGündüz çok yorulmadın herhalde gece dinlenmek yerine geziyorsun ben uyuduğumu anlamadan uyanıyorum rüyaya seyehata fırsat kalmıyor
çok teşekkür ederim inşallah biran evvel atlatırım ya bendeBoğaz ağrısı için majezik gargara vermişti doktor alıp kullanabilirsin
Bide bol bol ıhlamur iç beni kurtaran bunlar oldu
Ayy süperr meslek neydi acabaaKızımla 2 gündür yaptığımız bir kaç saçma etkinliği paylasiyim sizle
Eki Görüntüle 3384067
Su içinde su balonları
Eki Görüntüle 3384069
Ponponlu tırtıl
Eki Görüntüle 3384071
Yukarı asılan ponponlu çubuk ve renkli bantlı çubuklar
Bir de bir corabina ponpon ve zil diktim sürekli ayağını kaldırıp ponponu tutmaya zilin sesini çıkarmaya ugrasiyor
Fizyoterapist idim ama mesleğimi bıraktım şuan rektör özel kalemi olarak görev yapıyorumAyy süperr meslek neydi acabaa
Aradığım doktorKızlar bugün doktorum şey dedi
Kelle paça bile içiyorsan ver bir iki kaşık yok tuzuymus yok baharatiymis uğraşma ne varsa yedir sonra çok ugrasirsin dedi
Ben de saf saf ek gıdaya ne ile baslamamiz bebeğimizin fizyolojik, psikolojik ve sosyal gelişimi için uygun olur diye sorcaktim ki kelle paça dediAradığım doktor
Hepimizin aradığı doktorAradığım doktor
Ya o kadar rahat kiHepimizin aradığı doktor
Çok kasmamak iyidir bence yaYa o kadar rahat ki
Diyorum ki bebem uyumuyor gece hiç
Büyüyor onun hayatına ayak uydurmak lazım diyor
Özellikle ek gıdaya çok serbest yaklasıyor bilmem iyi mi kötü mü