2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Pastil de kullanabiliyoruz
1 Yaş mı aldın canım 9 ay mı aldın? Güle güle kullanın
Fark etmişsinizdir artık ama yine de yazmak istedim ebebekte hello babylerde yazan ay son kullanım tarihi yani 6 yazıyosa 3 6, 9 yazıyosa 6 9. Ben bunu dolabı hazırlarken fark etmemiştim sonra allahtan fark ettim 2 aylık civarı da ziyan olmado aldıklarım
Benim kıza bişi oldu ağlıyor 40 dakikadır ancak sustu sakinledi. Bakacağım inşallah
Parmaklarını da kontrol ediyorum ben boyle olunca saç ip vs olmasın diye. Gerci benimki sabah oyuncağını aldım diye agladı mesela

DusunceBulutu nasıl oldu parmağı bu arada kremler işe yaradı mı

Kızımla 2 gündür yaptığımız bir kaç saçma etkinliği paylasiyim sizle

Su içinde su balonları

Ponponlu tırtıl

Yukarı asılan ponponlu çubuk ve renkli bantlı çubuklar

El ve ayak bileğine şönil ve ponponla bir de göz yapıştırıp böyle bişi yaptım bakıyor göz göze geliyorlar kafası da titriyor ponponun sgdh (tabi gözüm üzerinde kızımın)
Bir de bir corabina ponpon ve zil diktim sürekli ayağını kaldırıp ponponu tutmaya zilin sesini çıkarmaya ugrasiyor

Gündüz çok yorulmadın herhalde gece dinlenmek yerine geziyorsun ben uyuduğumu anlamadan uyanıyorum rüyaya seyehata fırsat kalmıyor
Ay ne biliyim tuhaf rüyalar görüyorum bende anlamadım. Yoruluyorum da aslında, uykuya çok geç dalıyorum hatta

Boğaz ağrısı için majezik gargara vermişti doktor alıp kullanabilirsin
Bide bol bol ıhlamur iç beni kurtaran bunlar oldu
çok teşekkür ederim inşallah biran evvel atlatırım ya bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…