2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Ya ben kızım uyuduğunda 2-3 çocuk istiyorum. Kızım uyanık olduğunda bir tane yeter diyorum. Böyle bir anneyim işte

Kızlar selam, ben Medical Park Bahçelievler e gidiyorum. Tüp bebek bolumune başladım ve o şekilde hamile kaldım, bu nedenle sonuna kadarda doktorumla yürümek istiyorum. Doğumu da orada gerçekleştiricem Allah nasip ederse. Oraya giden var mı? Doğum odaları nasıldir bilen var mı? Arkadaşım iki oda var biri çok.kasvetli biri süit dedi ama aradaki maddi farkı falan bilmiyorum dedi. Merak ettim bilen varsa yazablir mi?

Böyle şeyleri okuyunca hamileliği aşırı özlüyorum, sağlıkla alın kucağınıza, hastane hakkında bilgim yok

Bana globber almak için geçerli bir sebep söyleyin. Çok istiyorum kalbim okey ama beynim kabullenemiyor
Biraz daha büyüdüklerinde bebek arabasına binmek istemeyecekler özellikle bahar ve yaz aylarında bunu kullanırım diye düşünüyorum ben. Ayrıca 3 tekerli bisiklette oluyor. İlk bisikleti olur tabii çok pahalı orası ayrı

Muadil markayı mi bunumu düşünüyorsun canım, bir de onu dusunmuyorsan sebebini söyler misin

BUna bakarken bide bunu gördüm fiyat daha uygun

Aldın mı kız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…