- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 29
Ya ben kızım uyuduğunda 2-3 çocuk istiyorum. Kızım uyanık olduğunda bir tane yeter diyorum. Böyle bir anneyim işteBende böyle düşünüyorum ve 2.çocuğa hiç sıcak bakmıyorum
1 tane oldu şükür allah isteyene versin modundayım5 aydır acayip bir koşturmacanın içindeyim işe gitmeyi özledim yani gidip biraz oturayım diyorum o derece
Bu süreçte eşler ne kadar yardım etsede bütün yük ve sorumluluk annede emzirme alt değiştirme uyku başlı başına sorun ztn hepsi bize bakıyo eşler yardımcıda olsa bebekle bir annenin hayatı 3 4 yıl ciddi etkileniyo
Sanırım ben birazda kendi rahatıma düşkünüm 2 çocuğu olanlara dehşetle bakıyorum resmen
Gördüm de söylemedim size ben alamıyorum daha ya imkansız şuanKızlar globber indirime girmiş. Ne diyorsunuz yapalım mı bir çılgınlık
Melikeben septembrmom NewMamaa
Böyle şeyleri okuyunca hamileliği aşırı özlüyorum, sağlıkla alın kucağınıza, hastane hakkında bilgim yokKızlar selam, ben Medical Park Bahçelievler e gidiyorum. Tüp bebek bolumune başladım ve o şekilde hamile kaldım, bu nedenle sonuna kadarda doktorumla yürümek istiyorum. Doğumu da orada gerçekleştiricem Allah nasip ederse. Oraya giden var mı? Doğum odaları nasıldir bilen var mı? Arkadaşım iki oda var biri çok.kasvetli biri süit dedi ama aradaki maddi farkı falan bilmiyorum dedi. Merak ettim bilen varsa yazablir mi?
Biraz daha büyüdüklerinde bebek arabasına binmek istemeyecekler özellikle bahar ve yaz aylarında bunu kullanırım diye düşünüyorum ben. Ayrıca 3 tekerli bisiklette oluyor. İlk bisikleti olurBana globber almak için geçerli bir sebep söyleyin. Çok istiyorum kalbim okey ama beynim kabullenemiyor
Muadil markayı mi bunumu düşünüyorsun canım, bir de onu dusunmuyorsan sebebini söyler misinBiraz daha büyüdüklerinde bebek arabasına binmek istemeyecekler özellikle bahar ve yaz aylarında bunu kullanırım diye düşünüyorum ben. Ayrıca 3 tekerli bisiklette oluyor. İlk bisikleti olurtabii çok pahalı orası ayrı
Globberı bizim burdaki çocuk parkında birkaç ailede gördüm tip olarak çok hoşuma gitti. Tabii her şey tip değilMuadil markayı mi bunumu düşünüyorsun canım, bir de onu dusunmuyorsan sebebini söyler misin
Evet bana da hantal geldi diğeri. Sen alacak misin kesinGlobberı bizim burdaki çocuk parkında birkaç ailede gördüm tip olarak çok hoşuma gitti. Tabii her şey tip değilama muadil olan bana çok kaba geldi nedense
Temsili benBi arkadaşım ilk kızı doğunca ücretsiz izne ayrıldı çok uslu kolay bi Bebek diye izin süresi bitmeden ikinciyi yaptı uzattı bi daha iznini
Valla alıcam gibi yaa çok özendimEvet bana da hantal geldi diğeri. Sen alacak misin kesin
Bı de şu varGlobberı bizim burdaki çocuk parkında birkaç ailede gördüm tip olarak çok hoşuma gitti. Tabii her şey tip değilama muadil olan bana çok kaba geldi nedense
BUna bakarken bide bunu gördüm fiyat daha uygunBı de şu var
Maxi Taxi Easy Trike Ebeveyn Kontrollü Bisiklet Kırmızı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Maxi Taxi Easy Trike Ebeveyn Kontrollü Bisiklet Kırmızı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Onlar da kullanısli gibi ya bilemedimBUna bakarken bide bunu gördüm fiyat daha uygun
Prego Happy Dino Ebeveyn Kontrollü 360° Dönebilen Koltuklu Ãç Teker Ãocuk Bisikleti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Prego Happy Dino Ebeveyn Kontrollü 360° Dönebilen Koltuklu Ãç Teker Ãocuk Bisikleti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bende bazen şakasına bunu söylüyorum okulda dalga konusu olacağımBi arkadaşım ilk kızı doğunca ücretsiz izne ayrıldı çok uslu kolay bi Bebek diye izin süresi bitmeden ikinciyi yaptı uzattı bi daha iznini
Ya ben kızım uyuduğunda 2-3 çocuk istiyorum. Kızım uyanık olduğunda bir tane yeter diyorum. Böyle bir anneyim işte
Aynı bennnBirkaç saat uyuduğunda bende özlüyorum ama uyumayıncada sinirleniyorum
Benimki özlemeye fırsat bırakmıyor ki hiçBirkaç saat uyuduğunda bende özlüyorum ama uyumayıncada sinirleniyorum
Benimki özlemeye fırsat bırakmıyor ki hiç
Aldın mı kız:)Valla pahalı ama 10 aydan 5 yaşına kadar kullanımı var. Almadığım her an dahada pahalanacak malum ülkemizin şartları
Hamileyken 5600 liraya aldığım bebek arabası 4 ay sonra (doğum yaptığımda) 14 bin liraydı. Bu bisiklette çok değil 2 ay sonra 10 bin lira olacak