2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Koltuk altı derecen varsa koltuk altı ölçümu yap canım mutlaka.ben öyle anladım ateşinin olduğunu
Kulaktan var hep onla ölçüyordum ama.. şimdi ölçerim koltukaltıda. Hiç durmadı en son anakucağına takıp giydim.. meyve püresi şeysine anne sütü koydum orda onunla oyalandı biraz sonra oturuyorum ağlıyor. Hem üstümde olacak hem gezecez uyudu şimdi terliyor da çıkaramıyorum uyusun aman ağlamasın

Terliyorsa ateş varsa da düşüyordur zaten ölçüme gerek Yok şuan

Banada huysuzluklar hep diş gibi geliyo ama doktor baktı diş yok daha dedi

Ne zaman çıkar acaba ya
Bizim dün baktı dr altlar kabarmış gelirler dedi ne zaman dedim bilinmez bazılarında 4 ay bile sürer kısmet dedi zaten bence de kabarıktı biriniz bir görsel paylaşmıştınız ordaki gibi.. ben de o yüzden dişe yordum ama dün aşı oldu ondan olsa dün gece de olurdu bilmiyom

İnşallah görürüz o günlerini canları sağolsun ama bu kadar hareketliyse ilerde işin biraz zor olabilir kolay gelsin
Ya inşallah iştahlı olurlar diğer türlüsü sıkıntı eziyet
İlk zamanlar iştah oluyor da sonrası çok büyük sıkıntı.bunda blw ye ağırlık vericem belki işe yarar. Kızım hala bir kase yemek yiyemiyor tek elimde bebekle peşine koşmaktan yoruldum..
Bence yakında yapar yere koy ve bekle sırt üstünden yüzüstüne dönmeyi henüz benimki de öğrenmedi.acele yok hareketlendikçe yerinde durmayacak koltuğun altına girecekler zaten acele etmeyelim

Herkes alışverişini paylaşır ben de doğalgaz faturamı paylaşayım geçen ay 2.700dü bu ay daha da artmış.sanki sauna işletiyoruz gündüz 21,gece 23 bakarken arka fonda sabır ver Allahım çalıyor benim neyime alışveriş

Eklentiler

• IMG_20240208_174128.jpg
    109,2 KB · Görüntüleme: 55
Eyvah bu fatura bize gelse benimde neyime alışveriş olurdu hajaja

Eviniz mi büyük? Sen izmirde değil miydin canım yalıtımı falan mı iyi değil acaba sizin evin. Biz 2 hafta evde yoktuk 2 hafta yaktık 540lira gelmiş

Bize de 2600 gelmiş hep 23 derecede ev 3+1 150m2 normal diyorum ben ama sizinki bu ay coşmuş

Sırt üstü mü uyuyorsunuz acaba öyleyken daha sık görülebilirmis öyle şeyler bi de kansızlıktan mı neydi .yine de dua okuyun uyurken sağ solunuza üfleyin
Yani sırtüstü de uyuyorum yanda yani Berke uyuduğu kadar aşlında yani . Duâsız asla yatmam

Eviniz mi büyük? Sen izmirde değil miydin canım yalıtımı falan mı iyi değil acaba sizin evin. Biz 2 hafta evde yoktuk 2 hafta yaktık 540lira gelmiş
İzmirdeyiz evet ama aydına yakınız dağlardan soğuk geliyor diye açıyoruz yine. Yalıtımı yok ev sahibi bir anda çıkarınca anca böyle bir yer alabildik.ilerde yalıtımlı nasip olur inşallah borç bitince çıkmayı düşünüyoruz size baya iyi gelmiş
Bize de 2600 gelmiş hep 23 derecede ev 3+1 150m2 normal diyorum ben ama sizinki bu ay coşmuş
Sizin ev baya büyükmüş normal sanırım. Bizimki de 130 3+1 ama yalıtım olmadığından çoştukça çoşmuş kombi

Ben 6 ayında götüreceğim suya neyle giriyorlar acaba kıyafet ayrı mı alınıyor
Gideceğimiz yer her şeyi veriyormuş . Zaten su için külotları var . Biz sadece kendi kişisel ihtiyaçlarımızı götüreceğiz o kadar . Her şeyi onlar karşılıyorlarmış . Ben şimdi götüreceğim artık sık sık götürürüm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…