• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar selam bugün kontrolümüz vardı, bebiş çok hareketliydi yerinde durmuyordu çok güzel duygular gerçekten, ense kalınlığı 1.1mm çıktı (2.5mm altında olması gerekiyormuş) güzel dedi doktorumuz burun kemiği oluşmuş ikili test için kan verdim, fetal DNA için sordum doktorum risk çıkmazsa ve özellikle ailede genetik yatkınlık yoksa ben gerek duymuyorum dedi biz de şimdilik ikili test sonucumuzu beklemeye karar verdik 1 haftada çıkacakmış sonuçlar

Ben de aynı bu şekildeydim doktor beni hastaneye yatırdı istifra da vardı bende bir hafta hastanede yatınca kendime geldim 11+4 benimde
Benim de yarın kontrolüm var düzeldiyseniz eğer şimdi bende yatayım madem. Hiç iyi hissetmiyorum çünkü, git gide daha iyi olacağına daha kötü oluyor 😢

kızlar dün sağlık ocağında Tsh değerim 3.58 çıkmıştı, bugün özel hastanede tekrar kan verdim 2.41 çıktı çok şükür, sanırım bir daha sağlık ocağında kan vermeyeceğim, kanlar beklediği için sonuçlar böyle yanlış çıkıyor 🤷🏻‍♀️

Kızlar selam bugün kontrolümüz vardı, bebiş çok hareketliydi yerinde durmuyordu çok güzel duygular gerçekten, ense kalınlığı 1.1mm çıktı (2.5mm altında olması gerekiyormuş) güzel dedi doktorumuz burun kemiği oluşmuş ikili test için kan verdim, fetal DNA için sordum doktorum risk çıkmazsa ve özellikle ailede genetik yatkınlık yoksa ben gerek duymuyorum dedi biz de şimdilik ikili test sonucumuzu beklemeye karar verdik 1 haftada çıkacakmış sonuçlar
Canım çok güzel benm ki de hareketliymiş doktor erkek olabilir demişti. İnşallah ikili test de tertemiz çıkar . Bende de fetalde genetik yatkınlık yoktu ama baktırmak istedik yine de. Ama dediğin gibi geneldw bu risk grubunda olanlar ve tarama testleri yüksek çıkanları yönlendiriyorlar

kızlar dün sağlık ocağında Tsh değerim 3.58 çıkmıştı, bugün özel hastanede tekrar kan verdim 2.41 çıktı çok şükür, sanırım bir daha sağlık ocağında kan vermeyeceğim, kanlar beklediği için sonuçlar böyle yanlış çıkıyor 🤷🏻‍♀️
Evet benm doktorum da lütfen sağlık ocağında yaptırma hastanede yaptır dedi. Bidaha yaptıracağım

Benim de yarın kontrolüm var düzeldiyseniz eğer şimdi bende yatayım madem. Hiç iyi hissetmiyorum çünkü, git gide daha iyi olacağına daha kötü oluyor 😢
Hastaneye yatmadan önce ölü gibiydim ya iyi ki yatmışım diyorum doktorun da uygun görürse bence yat bu şekilde hem kendine hem bebeğe zorluk. şuan inanki evde temizliktir yemektir herşeyi yapıyorum kendime geldim

Bi kaç arkadaşımdan birşey öğrendim kızlar internette Çin takvimi cinsiyet yazın çıkıyor ve gerçekte de çoğunlukla tutuyormuş cinsiyet tahmini söylüyor size arkadaşımın erkek demişti erkek çıktı bana da kız diyor ama bakalım nasip acaba çıkacak mı 🤭
Canım bende tuttu ablamın ikisinde de tuttu bi kardeşimde tutmadı

Canım ben beslenmede yasaklı hiçbirşey yemiyorum. Pilav beyaz ekmek vs de yok. Kilo almayayım diye onlara da dikkat ediyorum. Benim hayatımda hep demir eksikliği problemim oldu. Ee hamilelikle ilerleyen aylarda çoğu kişide bu oluyor benim kesin olur diye kendi kendime önlem amaçlı her sabah ilikli kemik suyu içiyorum.. bilimsel filan değil ben kendim yapıyorum yani bunu. Başka da yok özel durum. He birde avakado yemeye çalışıyoru kahvaltılarda
Çok iyi yapıyorsun biliyor musun, benimde demir eksikliğim var hep bende bununla savaşıyorum yazın tedavi gördüm bende baya serumlar iğneler ama devam ediyor yine aynı düşüyor. İlikli kemik suyunu alıyor musun yapıyor musun canım bende yapayım, avokadoya da alışmam lazım. Teşekkür ederim paylaştığın için.

Canım çok güzel benm ki de hareketliymiş doktor erkek olabilir demişti. İnşallah ikili test de tertemiz çıkar . Bende de fetalde genetik yatkınlık yoktu ama baktırmak istedik yine de. Ama dediğin gibi geneldw bu risk grubunda olanlar ve tarama testleri yüksek çıkanları yönlendiriyorlar
hareketli olanlara erkek mi diyorlar 😁 dün benimkini zor hareket ettirdik dr bayağı uğtaştı rahatı yerindeydi kız mı dersiniz 😬 boyun kalınlığı da inceymiş eşim kesin kız bu diyo 🤭

hareketli olanlara erkek mi diyorlar 😁 dün benimkini zor hareket ettirdik dr bayağı uğtaştı rahatı yerindeydi kız mı dersiniz 😬 boyun kalınlığı da inceymiş eşim kesin kız bu diyo 🤭
Ya canım bilmiyorum ben hep kız hissediyordum aslında ama bugün o hareketleri görünce zıpır bir erkek canlandı gözümde 🤣 doktor henüz tahmin yapamam dedi 2 hafta sonra belki dedi hareketli kızlarda var ama dedi bilemiyorum hiç sağlıklı olsun önemli olan o 🙏

Ya canım bilmiyorum ben hep kız hissediyordum aslında ama bugün o hareketleri görünce zıpır bir erkek canlandı gözümde 🤣 doktor henüz tahmin yapamam dedi 2 hafta sonra belki dedi hareketli kızlarda var ama dedi bilemiyorum hiç sağlıklı olsun önemli olan o 🙏
aynen tabi önce sağlık 🙏 benimde hiçbir fikrim yok ya kız mı erkek mi hiç tahmin yapamıyorum 😬 hayırlısı olsun hepimiz için 💕

Merhaba kızlar galiba bende Eylül annesi olacağım inşallah
12+4 bugün itibari ile Eylül başı gibi olabilir doğum cinsiyet belli değil ikili testi verdim sonuç bekliyorum 3 hafta sonra randevum var inş o zaman öğreniriz
Bu arada benim akşam çok bulantı ve koku hassasiyetim oluyor Dr omega üç demir decavir D vitamini verdi yalnız hiçbirini kullanamıyorum bulantım kusmaya döner diye
Geçen hafta demir ilacından kusmuştum baya kötü şimdi korkuyorum
Prilam içiyorum özellikle akşam yatmadan ve ve bulantım fazla olduğunda

Hastaneye yatmadan önce ölü gibiydim ya iyi ki yatmışım diyorum doktorun da uygun görürse bence yat bu şekilde hem kendine hem bebeğe zorluk. şuan inanki evde temizliktir yemektir herşeyi yapıyorum kendime geldim
İyi olmana çok sevindim canım 🙏

Merhaba kızlar galiba bende Eylül annesi olacağım inşallah
12+4 bugün itibari ile Eylül başı gibi olabilir doğum cinsiyet belli değil ikili testi verdim sonuç bekliyorum 3 hafta sonra randevum var inş o zaman öğreniriz
Bu arada benim akşam çok bulantı ve koku hassasiyetim oluyor Dr omega üç demir decavir D vitamini verdi yalnız hiçbirini kullanamıyorum bulantım kusmaya döner diye
Geçen hafta demir ilacından kusmuştum baya kötü şimdi korkuyorum
Prilam içiyorum özellikle akşam yatmadan ve ve bulantım fazla olduğunda
öncelikle hayırlı olsun ve çok geçmiş olsun, özellikle demir ilacı mideye fazla dokunuyor şahsen benim öyle aç karna almak çok zor, bulantı dönemini atlatana kadar prilama devam edebilirsiniz ilaçları daha rahat alırsınız 🙏

Anlamadım valla. Doktor ‘çok hareketli erkek gibi hissediyorum ‘’ dedi ama tabi belli olmaz:)

Back
X