Erkeğe benziyor dedi. Ben zaten erkek hissediyordum hep 13+2 de pipisini gösterdi kesin erkek dedi. Erkek bebekler daha çabuk belli ediyor bu arada çok hareketli oluyorlarNe demişti 11 3 de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkeğe benziyor dedi. Ben zaten erkek hissediyordum hep 13+2 de pipisini gösterdi kesin erkek dedi. Erkek bebekler daha çabuk belli ediyor bu arada çok hareketli oluyorlarNe demişti 11 3 de
Evet özele gidiyorumÖzele gidıorsan yapar canım bana 11+3 de yaptı 13+2 kesinleşti cinsiyet![]()
Ya bende ilk günden beri erkek hissediyorum, rüyalarıma bile girdiErkeğe benziyor dedi. Ben zaten erkek hissediyordum hep 13+2 de pipisini gösterdi kesin erkek dedi. Erkek bebekler daha çabuk belli ediyor bu arada çok hareketli oluyorlar![]()
Benimde öyleydi canım her gittimizde hareketli doktor bile gülüyordu alkış falan yapıyordu erkek hissediyorsan dogrudur canm anneler hissediyor eşim de kız hissediyorduYa bende ilk günden beri erkek hissediyorum, rüyalarıma bile girdien son 9+5te muayene olmuştum kıpır kıpırdı yerinde durmuyordu
![]()
Benim doktor da hamsi balığı dedi çocuğumaBenimde öyleydi canım her gittimizde hareketli doktor bile gülüyordu alkış falan yapıyordu erkek hissediyorsan dogrudur canm anneler hissediyor eşim de kız hissediyordu
ayy o kadar erken kesinleşiyor muÖzele gidıorsan yapar canım bana 11+3 de yaptı 13+2 kesinleşti cinsiyet![]()
Aa tebrik ederimKızlarr selammm, şimdi doktordan geldim. Cinsiyetini öğrendim bebişin. Kızım olacakmış çok mutluyumdaha eşime bile söylemedim akşam yüz yüze söyleyeceğim. Zaten kız olduğunu hissediyordum oğlumda hiç bu kadar zor geçmemişti hamileliğim. Bu fındık kurdu beni çok zorladı. Nitekim içime doğduğu gibi de oldu çok şükür
![]()
Allahim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ne mutlu oğlunuz varmış zaten üstüne kız Allah bağışlasın gözünüz AydınKızlarr selammm, şimdi doktordan geldim. Cinsiyetini öğrendim bebişin. Kızım olacakmış çok mutluyumdaha eşime bile söylemedim akşam yüz yüze söyleyeceğim. Zaten kız olduğunu hissediyordum oğlumda hiç bu kadar zor geçmemişti hamileliğim. Bu fındık kurdu beni çok zorladı. Nitekim içime doğduğu gibi de oldu çok şükür
![]()
HahhahaBenim doktor da hamsi balığı dedi çocuğumaakşama belli olursa yazarım buraya
![]()
Evet canım doktorlada alakası var benim doktor çok iyi şükürayy o kadar erken kesinleşiyor mu![]()
Cok sevindim saglikla gelsin güzeller güzeli kizinizKızlarr selammm, şimdi doktordan geldim. Cinsiyetini öğrendim bebişin. Kızım olacakmış çok mutluyumdaha eşime bile söylemedim akşam yüz yüze söyleyeceğim. Zaten kız olduğunu hissediyordum oğlumda hiç bu kadar zor geçmemişti hamileliğim. Bu fındık kurdu beni çok zorladı. Nitekim içime doğduğu gibi de oldu çok şükür
![]()
Aslinda cuna gunu 12 haftalik olacak ama ultrasonda 12+2 ciktiAa tebrik ederimne güzel cinsiyet öğrenme haftalarına da geldik
kaç haftalık sizin bebiş?
Benimde idrar yolu enfeksiyonum vardiz doktorum mumkunse 3 ay tamamlanmadan ilac kullanmayalim dedi. Bol su icmemi soyledi ve genital bolgemi sirkeli suyla silmemi soyledi.Arkadaşlar dün akşam hafif kasık ağrısı olduğu için içim rahat etmedi eşimle acile gittik. Yapılan tahliller sonrası idrar yolu enfeksiyonu çıktı. İdrarda kan ve 87 bakteri görüldü. Bunun sonucu doktor MUNUROL verdi.Aranızda hamileyken kullanan var mı? Ayrıca iki gündür aralıklarla burun kanaması yaşıyorum. İnternetten araştırdığım kadarıyla hamilelikte artan kan basıncından dolayı normalmiş. Bu gebelik beni çok pimpirikli yaptı![]()
Amin insallah tesekkur ederimCok sevindim saglikla gelsin güzeller güzeli kiziniz
Benimde rutin sağlık ocağı tahlillerinde çıktı; idrarda kan ve enfeksiyon. Herhangi bi şikayetim yoktu açıkçası. Direkt kadın doğum doktoruna gittik çok sık rastlanılan bir durum olduğunu endişelenecek bişey olmadığını söyledi. Bana antibiyotik ve suda eriyen bi ilaç yazdı. Az kaldı antibiyotiğin bitmesine haftaya devlete gidip tahlil vericem bakalım umarım geçmiştir. İlaç dışında bol su içmeliyiz. Çok geçmiş olsunArkadaşlar dün akşam hafif kasık ağrısı olduğu için içim rahat etmedi eşimle acile gittik. Yapılan tahliller sonrası idrar yolu enfeksiyonu çıktı. İdrarda kan ve 87 bakteri görüldü. Bunun sonucu doktor MUNUROL verdi.Aranızda hamileyken kullanan var mı? Ayrıca iki gündür aralıklarla burun kanaması yaşıyorum. İnternetten araştırdığım kadarıyla hamilelikte artan kan basıncından dolayı normalmiş. Bu gebelik beni çok pimpirikli yaptı![]()
Selam canım hayırlı olsun tahmin mi yoksa net gördü mü çok erken değil mi kesin konuşmak için yüzde kaç dedi merak ettimKızlarr selammm, şimdi doktordan geldim. Cinsiyetini öğrendim bebişin. Kızım olacakmış çok mutluyumdaha eşime bile söylemedim akşam yüz yüze söyleyeceğim. Zaten kız olduğunu hissediyordum oğlumda hiç bu kadar zor geçmemişti hamileliğim. Bu fındık kurdu beni çok zorladı. Nitekim içime doğduğu gibi de oldu çok şükür
![]()
Hayırlı olsun bitanem benimde bulantılar kusmalar çok zorladı bunda oğlumda böyle olmamıştı acaba benimde mi kız olucakKızlarr selammm, şimdi doktordan geldim. Cinsiyetini öğrendim bebişin. Kızım olacakmış çok mutluyumdaha eşime bile söylemedim akşam yüz yüze söyleyeceğim. Zaten kız olduğunu hissediyordum oğlumda hiç bu kadar zor geçmemişti hamileliğim. Bu fındık kurdu beni çok zorladı. Nitekim içime doğduğu gibi de oldu çok şükür
![]()