• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Erkeğe benziyor dedi. Ben zaten erkek hissediyordum hep 13+2 de pipisini gösterdi kesin erkek dedi. Erkek bebekler daha çabuk belli ediyor bu arada çok hareketli oluyorlar 🤭
Ya bende ilk günden beri erkek hissediyorum, rüyalarıma bile girdi 🤭 en son 9+5te muayene olmuştum kıpır kıpırdı yerinde durmuyordu 😅

Ya bende ilk günden beri erkek hissediyorum, rüyalarıma bile girdi 🤭 en son 9+5te muayene olmuştum kıpır kıpırdı yerinde durmuyordu 😅
Benimde öyleydi canım her gittimizde hareketli doktor bile gülüyordu alkış falan yapıyordu erkek hissediyorsan dogrudur canm anneler hissediyor eşim de kız hissediyordu

Kızlarr selammm, şimdi doktordan geldim. Cinsiyetini öğrendim bebişin. Kızım olacakmış çok mutluyum ☺️ daha eşime bile söylemedim akşam yüz yüze söyleyeceğim. Zaten kız olduğunu hissediyordum oğlumda hiç bu kadar zor geçmemişti hamileliğim. Bu fındık kurdu beni çok zorladı. Nitekim içime doğduğu gibi de oldu çok şükür ☺️

Kızlarr selammm, şimdi doktordan geldim. Cinsiyetini öğrendim bebişin. Kızım olacakmış çok mutluyum ☺️ daha eşime bile söylemedim akşam yüz yüze söyleyeceğim. Zaten kız olduğunu hissediyordum oğlumda hiç bu kadar zor geçmemişti hamileliğim. Bu fındık kurdu beni çok zorladı. Nitekim içime doğduğu gibi de oldu çok şükür ☺️
Aa tebrik ederim 😍😍 ne güzel cinsiyet öğrenme haftalarına da geldik 🤲😄 kaç haftalık sizin bebiş?

Allahim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ne mutlu oğlunuz varmış zaten üstüne kız Allah bağışlasın gözünüz Aydın 🌸

Arkadaşlar dün akşam hafif kasık ağrısı olduğu için içim rahat etmedi eşimle acile gittik. Yapılan tahliller sonrası idrar yolu enfeksiyonu çıktı. İdrarda kan ve 87 bakteri görüldü. Bunun sonucu doktor MUNUROL verdi.Aranızda hamileyken kullanan var mı? Ayrıca iki gündür aralıklarla burun kanaması yaşıyorum. İnternetten araştırdığım kadarıyla hamilelikte artan kan basıncından dolayı normalmiş. Bu gebelik beni çok pimpirikli yaptı :(

Kızlar cinsiyet tahmini yapan var mı 10+4 gün lük 🤭
IMG_20230222_114643.webp

Cok sevindim saglikla gelsin güzeller güzeli kiziniz

Arkadaşlar dün akşam hafif kasık ağrısı olduğu için içim rahat etmedi eşimle acile gittik. Yapılan tahliller sonrası idrar yolu enfeksiyonu çıktı. İdrarda kan ve 87 bakteri görüldü. Bunun sonucu doktor MUNUROL verdi.Aranızda hamileyken kullanan var mı? Ayrıca iki gündür aralıklarla burun kanaması yaşıyorum. İnternetten araştırdığım kadarıyla hamilelikte artan kan basıncından dolayı normalmiş. Bu gebelik beni çok pimpirikli yaptı :KK43:
Benimde idrar yolu enfeksiyonum vardiz doktorum mumkunse 3 ay tamamlanmadan ilac kullanmayalim dedi. Bol su icmemi soyledi ve genital bolgemi sirkeli suyla silmemi soyledi.

Arkadaşlar dün akşam hafif kasık ağrısı olduğu için içim rahat etmedi eşimle acile gittik. Yapılan tahliller sonrası idrar yolu enfeksiyonu çıktı. İdrarda kan ve 87 bakteri görüldü. Bunun sonucu doktor MUNUROL verdi.Aranızda hamileyken kullanan var mı? Ayrıca iki gündür aralıklarla burun kanaması yaşıyorum. İnternetten araştırdığım kadarıyla hamilelikte artan kan basıncından dolayı normalmiş. Bu gebelik beni çok pimpirikli yaptı :KK43:
Benimde rutin sağlık ocağı tahlillerinde çıktı; idrarda kan ve enfeksiyon. Herhangi bi şikayetim yoktu açıkçası. Direkt kadın doğum doktoruna gittik çok sık rastlanılan bir durum olduğunu endişelenecek bişey olmadığını söyledi. Bana antibiyotik ve suda eriyen bi ilaç yazdı. Az kaldı antibiyotiğin bitmesine haftaya devlete gidip tahlil vericem bakalım umarım geçmiştir. İlaç dışında bol su içmeliyiz. Çok geçmiş olsun ❤️‍🩹

Selam canım hayırlı olsun tahmin mi yoksa net gördü mü çok erken değil mi kesin konuşmak için yüzde kaç dedi merak ettim

Hayırlı olsun bitanem benimde bulantılar kusmalar çok zorladı bunda oğlumda böyle olmamıştı acaba benimde mi kız olucak 💕 şimdiden tatlı bir heyecan sardı

Back
X