• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar ben de bugün fetal dna yaptırma kararı aldım kendi kendime. Yarın inşallah kan alınacak. 🙏 Hayırlı sağlıklı sonuçlar alırız inşallah
Bende bu hafta yada pazartesi kuzum inşallah güzel hayırlı sağlıklı haberler alırız hangi firmada yaptırıcağına karar verdinmi

Bende bu hafta yada pazartesi kuzum inşallah güzel hayırlı sağlıklı haberler alırız hangi firmada yaptırıcağına karar verdinmi
Canım nipttturkey diye firma, bir yakın arkadaşım orada yaptırdı konuşunca oraya karar verdik. Senin firmaya yaptıracaktık son anda arkadaşımdan bunu önerince buna karar verdik.. 11+0 olcam boya kiloya göre uygun dedi inşallah sorun çıkmaz. Ben daha doktora bile gitmedim, kendi kendime karar veriyom🤣

Canım nipttturkey diye firma, bir yakın arkadaşım orada yaptırdı konuşunca oraya karar verdik. Senin firmaya yaptıracaktık son anda arkadaşımdan bunu önerince buna karar verdik.. 11+0 olcam boya kiloya göre uygun dedi inşallah sorun çıkmaz. Ben daha doktora bile gitmedim, kendi kendime karar veriyom🤣
Fiyat ne dediler peki hayırlı olsun bebeğim

Merhaba,
Benim iki düşüğüm var. Bu 3. Hamileliğim. Şu an 11+1 deyim. Ben de fetal dna yaptırmayı düşünüyorum ama doğruluk oranı %95 diye duydum. Siz yaptırdınız mı?
Canım %99.9999 gibi bir oran diyor firmaların çoğu ve internet ama siz de bir araştırın. Bi yaptırmaya karar verdik. Kan vereceğim inşallah

Fiyat ne dediler peki hayırlı olsun bebeğim
Valla canım biz tanıdık bulunca indirim yaptı 6bine yakın (normalde 7 küsur dedi) ...sizinki de 5500 demişti. Az fark var yani.. Bir firmada da 8 9bin gibi birşey çıktı. Euro üzerinden söyleniyor... direk yurtdışına gönderilenler biraz daha pahalı anladığım kadarıyla. Ama turkiyede yapılması da sağlık bakanlığı onaylı kanların yolda gitmemesi gibi sebeplerle bana mantıklı geldi.

kızlar bugün sağlık ocağında kan vermiştim, Tsh 3.58 çıkmış ve yüksek 2.5 un altında olması gerekiyor, burdan okumuştım benzer sorunları yaşayanları yarın tekrar kan vericem belki sağlık ocağında kan bekledi diye yanlış çıkmıştır yani umarım da öyledir, eğer öyleyse ne gibi sorunlara yol açıyor bilginiz var mı
Canım benim de tsh sorunum var hamilelikten önce de vardı. Kontrol altına alınmazsa bütün herşey ini etkiler bebeğin. Ama kontrol altına almak çok kolay ilaç kullanınca da hemen düşüyor. Hiç telaş yapacak bir durum yok doktoruna düzenli kontrol ettir o ilaç dozunu ayarlar her ay.. 🌸

Canım benim tsh 5 civarında yüksek yani. Ama hiç korkma benim ablalarımında hep hamileliklerinde yükseldi. İlaçla kontrol altına alıyorlar. Beta hormonu tsh direk etkiliyor. Ondan oluyor rahat ol sorun yaşamazsın inşallah. İlacını düzenli kullan aynı saatte almaya çalış hep.
çok sağol teşekkür ederim, 12.haftadayım inşallah geç kalmamışımdır yeni verdim tahlili

Canım benim de tsh sorunum var hamilelikten önce de vardı. Kontrol altına alınmazsa bütün herşey ini etkiler bebeğin. Ama kontrol altına almak çok kolay ilaç kullanınca da hemen düşüyor. Hiç telaş yapacak bir durum yok doktoruna düzenli kontrol ettir o ilaç dozunu ayarlar her ay.. 🌸
teşekkür ederim 💕 hamilelikten önce bir kaç defa baktırmıştım hiç sorun yaşamadım, aslında bu değer de normal ama gebelik için fazla

Merhaba,
Benim iki düşüğüm var. Bu 3. Hamileliğim. Şu an 11+1 deyim. Ben de fetal dna yaptırmayı düşünüyorum ama doğruluk oranı %95 diye duydum. Siz yaptırdınız mı?
Merhaba evet yaptırdım her firmanın doğruluk oranı değişiyor benim yaptırdığımda yanılma payı %0.03

Benin test sonucuna 6 gun kaldi allahim beklemek çok zor 😬 bu arada ben minigimin hareketlerini hissetmeye başladım başka hisseden var mi ozellikle tatli bisey yerken ve kahvalti ederken kelebek çirpmasi gibi hissediyorum hatta oynamadığı zamanlar tatli bise yiyip uyandiriyorm 😁 ya çok guzel bisey bu

kızlar bugün sağlık ocağında kan vermiştim, Tsh 3.58 çıkmış ve yüksek 2.5 un altında olması gerekiyor, burdan okumuştım benzer sorunları yaşayanları yarın tekrar kan vericem belki sağlık ocağında kan bekledi diye yanlış çıkmıştır yani umarım da öyledir, eğer öyleyse ne gibi sorunlara yol açıyor bilginiz var mı
3 hafta önceki kan testimde benimde 3.34 çıktı canım 2.5 en fazla bekleniyor çok tedirgin olmuştum hem dahiliyeye hemde sağlık ocağına danıştım ancak şuan yani ilk trimester için çok sorun değil ilaç kullanmamıza gerek yok dedi doktorum

Çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza inşallah. Ben şuan 10+4 oldum 🌸

Benin test sonucuna 6 gun kaldi allahim beklemek çok zor 😬 bu arada ben minigimin hareketlerini hissetmeye başladım başka hisseden var mi ozellikle tatli bisey yerken ve kahvalti ederken kelebek çirpmasi gibi hissediyorum hatta oynamadığı zamanlar tatli bise yiyip uyandiriyorm 😁 ya çok guzel bisey bu
Yaa amann allahım ne güzel yaaa çok sevindim senin adına kuzum biz dr heycanla bekliyoruz.. 2. gebelik mi senin? İlk gebeler daha geç hisseder diyorlar da. 13 baya erken gibi:)

Arada bende hissediyorum ama henüz erken bağırsak hareketleri dedikleri için acaba mı oluyorum ama inan uzanırken hafif göz seğirmesi gibi banada oluyor içten hissediyorum dokunuşu

33CB4BA2-46FE-415C-B468-CD2BC29316B2.webp

Arkadaşlar gebeligimin basindan itibaren CRP değerim 8'in üstünde, dün tekrar verdim bu sekilde cikti.. Gribal enf.filan yok. İdrarda da bi sey cikmamisti. Bu durumu yaşayan ya da bilgisi olan var mi?

Yaa amann allahım ne güzel yaaa çok sevindim senin adına kuzum biz dr heycanla bekliyoruz.. 2. gebelik mi senin? İlk gebeler daha geç hisseder diyorlar da. 13 baya erken gibi:)
Hayir ilk gebeliğim canim ama ben çalışmıyorum evde sürekli kendimi dinledigimden olabilir 😁

Arkadaşlar merhaba doktorum benden bazı tahliller istemişti ama sonuç hep kötü çıkmış doktoruma da şuan ulaşamadığımdan panik yaptım çünkü hiçbiri değerinde değil.
Canım panik yapma lütfen tsh hemen ilaçla halledilecektir t4 de zaten tsh ile bağlantılı b12 vitamin verecektir, hemogram mov kanla ilgili gebeliğe bağlı kan değerlerinde artış olabilir diye biliyorum sen sakin ol ve doktoruna güven sıkıntı olmaz bence canım

Back
X