• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Canım panik yapma lütfen tsh hemen ilaçla halledilecektir t4 de zaten tsh ile bağlantılı b12 vitamin verecektir, hemogram mov kanla ilgili gebeliğe bağlı kan değerlerinde artış olabilir diye biliyorum sen sakin ol ve doktoruna güven sıkıntı olmaz bence canım
Çok teşekkür ederim ben çok panik bi insan oldjm çok kızıyorum kendime

Korkma kuzum bi problem yok tsh arkadaşın da dediği gibi ilaçla hallediliyor b12 içinde vitamin vericek ama hemogram kan sayımının devamını atmamışsın hgb hct göremedim ben
C4E178D6-FACB-4DE0-B08F-2625C1713D42.webp

Benin test sonucuna 6 gun kaldi allahim beklemek çok zor 😬 bu arada ben minigimin hareketlerini hissetmeye başladım başka hisseden var mi ozellikle tatli bisey yerken ve kahvalti ederken kelebek çirpmasi gibi hissediyorum hatta oynamadığı zamanlar tatli bise yiyip uyandiriyorm 😁 ya çok guzel bisey bu
3 hafta önceki kan testimde benimde 3.34 çıktı canım 2.5 en fazla bekleniyor çok tedirgin olmuştum hem dahiliyeye hemde sağlık ocağına danıştım ancak şuan yani ilk trimester için çok sorun değil ilaç kullanmamıza gerek yok dedi doktorum
çok teşekkürler rahatladım 🙏 bende kan verdim tekrar sonucunu bekliyorum nolur nolmaz diye dahiliyeye de randevu aldım

Kızlar benim kendi doktorum 6 hafta sonra çağırdı diye ben bugün yani önceki muay.den yaklaşık 1 ay sonra devlet hastanesine gittim.. 6 hafta beklemek uzun geldi diye :) Bebeğim 1hafta gerideydi çok şükür yetişmiş geçmiş bile :) (ben 7+2 iken bebiş 6+2di) içim öyle rahatladı ki anlatamam. 10+6 olmam lazım bebiş 11+3 çıktı :) Maalesef pek bilgi alamadım başka
Maşallah canım çok sevindim🥰, peki özel birşey yaptın mı bu aşamada beslenme olarak falan 😁tamamen meraktan soruyorum. Niye başka birşey demedi ki

Cinsiyet tahmini yapar mısınız :) Doktor birşey demedi bende sormayı unutmuşum zaten alelacele bir muay. Yaptı. Ekranı bile görmedim ya kendine çevirdi ben göremedim sonra resmi verdi ya yahu eli ayağı var ya baya ayağı var. Göremedim yavrucumun hareketlerini ekranda;( Allah herkese nasip etsin bu duyguyu. Şuan iple kendi doktor randevumu çekiyorum
Benim bir teorim var ama tamamen güvensiz 😁 ben kız diyorum, erken haftalarda tahmin yapılamayan bebişlerin kız olduğunu düşünüyorum 🥰 sağlıkla gelsin öğrenince yaz , 2 hafta sonraya baya netleşir diye düşünüyorum 😅

Benin test sonucuna 6 gun kaldi allahim beklemek çok zor 😬 bu arada ben minigimin hareketlerini hissetmeye başladım başka hisseden var mi ozellikle tatli bisey yerken ve kahvalti ederken kelebek çirpmasi gibi hissediyorum hatta oynamadığı zamanlar tatli bise yiyip uyandiriyorm 😁 ya çok guzel bisey bu
Ay çok tatlı evreler ☺️🤌❤️ bende hasretle o anları bekliyorum, inşallah sonucunuz çok güzel gelir 🌸 8 haftalık daha benim minnoşum 🥰

Cinsiyet tahmini yapar mısınız :) Doktor birşey demedi bende sormayı unutmuşum zaten alelacele bir muay. Yaptı. Ekranı bile görmedim ya kendine çevirdi ben göremedim sonra resmi verdi ya yahu eli ayağı var ya baya ayağı var. Göremedim yavrucumun hareketlerini ekranda;( Allah herkese nasip etsin bu duyguyu. Şuan iple kendi doktor randevumu çekiyorum
Benim bebegin de kesede durduğu yer aynı bence bizim bebeklerin cinsiyeti ayni olcak 😆

Merhaba kızlar ya bende fetal DNA konusunu bu hafta doktora danışacağım, kararsızım DNA sebepli problemler yasamadım çünkü. Bir de bulantılarım ufak ufak başladı, özellikle akşam yemeklerinden sonra🫣

Benim bir teorim var ama tamamen güvensiz 😁 ben kız diyorum, erken haftalarda tahmin yapılamayan bebişlerin kız olduğunu
düşünüyorum 🥰 sağlıkla gelsin öğrenince yaz , 2 hafta sonraya baya netleşir diye düşünüyorum 😅
Benim bebegin de kesede durduğu yer aynı bence bizim bebeklerin cinsiyeti ayni olcak 😆
Ya nub teorisi varmışta baktım inceledim inceledim bence kız🥰 canım öyle istiyor ya ondan kız gibi geliyor. Sonra bir daha bakıyorum erkek gibi de:) neyse 10 güne öğreniriz inşallah 🥰🤣

Maşallah canım çok sevindim🥰, peki özel birşey yaptın mı bu aşamada beslenme olarak falan 😁tamamen meraktan soruyorum. Niye başka birşey demedi ki
Canım ben beslenmede yasaklı hiçbirşey yemiyorum. Pilav beyaz ekmek vs de yok. Kilo almayayım diye onlara da dikkat ediyorum. Benim hayatımda hep demir eksikliği problemim oldu. Ee hamilelikle ilerleyen aylarda çoğu kişide bu oluyor benim kesin olur diye kendi kendime önlem amaçlı her sabah ilikli kemik suyu içiyorum.. bilimsel filan değil ben kendim yapıyorum yani bunu. Başka da yok özel durum. He birde avakado yemeye çalışıyoru kahvaltılarda

Merhaba icinizde sürpriz gebelik mi olur ya hu diye büyük söyleyen varsa beni bulsun :) aynını yaptım ve 7. Haftada öğrendim şok etkisiyle. Tiroid yüzünden zaten adet düzensizliği mevcuttu. Bugün 16 da kadın doğum randevum var , muhtemelen 8 haftayı geçti. Hicbir fikrim yok. Herkese selam vermış olayım. Bir oğlum var 2.5 yaşında 30 yasindayim. Oglumdan evvel iki kimyasal gebelik yaşadım. Bu benim için büyük sürpriz gerçekten. Sağlıkla gelsin yavrular.

Bi kaç arkadaşımdan birşey öğrendim kızlar internette Çin takvimi cinsiyet yazın çıkıyor ve gerçekte de çoğunlukla tutuyormuş cinsiyet tahmini söylüyor size arkadaşımın erkek demişti erkek çıktı bana da kız diyor ama bakalım nasip acaba çıkacak mı 🤭

Back
X