Çok teşekkür ederim ben çok panik bi insan oldjm çok kızıyorum kendimeCanım panik yapma lütfen tsh hemen ilaçla halledilecektir t4 de zaten tsh ile bağlantılı b12 vitamin verecektir, hemogram mov kanla ilgili gebeliğe bağlı kan değerlerinde artış olabilir diye biliyorum sen sakin ol ve doktoruna güven sıkıntı olmaz bence canım
Korkma kuzum bi problem yok tsh arkadaşın da dediği gibi ilaçla hallediliyor b12 içinde vitamin vericek ama hemogram kan sayımının devamını atmamışsın hgb hct göremedim benÇok teşekkür ederim ben çok panik bi insan oldjm çok kızıyorum kendime
Korkma kuzum bi problem yok tsh arkadaşın da dediği gibi ilaçla hallediliyor b12 içinde vitamin vericek ama hemogram kan sayımının devamını atmamışsın hgb hct göremedim ben
Kuzum onlar da böyle bi sorun yok gibi onlar daKorkma kuzum bi problem yok tsh arkadaşın da dediği gibi ilaçla hallediliyor b12 içinde vitamin vericek ama hemogram kan sayımının devamını atmamışsın hgb hct göremedim ben
Gayet güzel kan miktarın
Benin test sonucuna 6 gun kaldi allahim beklemek çok zorbu arada ben minigimin hareketlerini hissetmeye başladım başka hisseden var mi ozellikle tatli bisey yerken ve kahvalti ederken kelebek çirpmasi gibi hissediyorum hatta oynamadığı zamanlar tatli bise yiyip uyandiriyorm ya çok guzel bisey bu
çok teşekkürler rahatladım3 hafta önceki kan testimde benimde 3.34 çıktı canım 2.5 en fazla bekleniyor çok tedirgin olmuştum hem dahiliyeye hemde sağlık ocağına danıştım ancak şuan yani ilk trimester için çok sorun değil ilaç kullanmamıza gerek yok dedi doktorum
Evet çok şükür canım . Sen en son ne zaman baktırdın?Gayet güzel kan miktarın
Bir ay oluyor canım çok şükür benimde iyi geldi hepsiEvet çok şükür canım . Sen en son ne zaman baktırdın?
Bende 2 hafta sonra dinleyeyim bakalım hissedecek miyim :) Çok güzel ya ne güzel günler geliyor, cinsiyet bebeği hissetmek filan. 2.trimester güzel olacak inşallah :)Hayir ilk gebeliğim canim ama ben çalışmıyorum evde sürekli kendimi dinledigimden olabilir
Ozellikle gece uzandiginda kendini dinleBende 2 hafta sonra dinleyeyim bakalım hissedecek miyim :) Çok güzel ya ne güzel günler geliyor, cinsiyet bebeği hissetmek filan. 2.trimester güzel olacak inşallah :)
Çok sevindim canımBir ay oluyor canım çok şükür benimde iyi geldi hepsi
Maşallah canım çok sevindimKızlar benim kendi doktorum 6 hafta sonra çağırdı diye ben bugün yani önceki muay.den yaklaşık 1 ay sonra devlet hastanesine gittim.. 6 hafta beklemek uzun geldi diye :) Bebeğim 1hafta gerideydi çok şükür yetişmiş geçmiş bile :) (ben 7+2 iken bebiş 6+2di) içim öyle rahatladı ki anlatamam. 10+6 olmam lazım bebiş 11+3 çıktı :) Maalesef pek bilgi alamadım başka
Benim bir teorim var ama tamamen güvensizCinsiyet tahmini yapar mısınız :) Doktor birşey demedi bende sormayı unutmuşum zaten alelacele bir muay. Yaptı. Ekranı bile görmedim ya kendine çevirdi ben göremedim sonra resmi verdi ya yahu eli ayağı var ya baya ayağı var. Göremedim yavrucumun hareketlerini ekranda;( Allah herkese nasip etsin bu duyguyu. Şuan iple kendi doktor randevumu çekiyorum
Ay çok tatlı evrelerBenin test sonucuna 6 gun kaldi allahim beklemek çok zorbu arada ben minigimin hareketlerini hissetmeye başladım başka hisseden var mi ozellikle tatli bisey yerken ve kahvalti ederken kelebek çirpmasi gibi hissediyorum hatta oynamadığı zamanlar tatli bise yiyip uyandiriyorm ya çok guzel bisey bu
Benim bebegin de kesede durduğu yer aynı bence bizim bebeklerin cinsiyeti ayni olcakCinsiyet tahmini yapar mısınız :) Doktor birşey demedi bende sormayı unutmuşum zaten alelacele bir muay. Yaptı. Ekranı bile görmedim ya kendine çevirdi ben göremedim sonra resmi verdi ya yahu eli ayağı var ya baya ayağı var. Göremedim yavrucumun hareketlerini ekranda;( Allah herkese nasip etsin bu duyguyu. Şuan iple kendi doktor randevumu çekiyorum
Benim bir teorim var ama tamamen güvensizben kız diyorum, erken haftalarda tahmin yapılamayan bebişlerin kız olduğunu
düşünüyorumsağlıkla gelsin öğrenince yaz , 2 hafta sonraya baya netleşir diye düşünüyorum
Ya nub teorisi varmışta baktım inceledim inceledim bence kızBenim bebegin de kesede durduğu yer aynı bence bizim bebeklerin cinsiyeti ayni olcak
Canım ben beslenmede yasaklı hiçbirşey yemiyorum. Pilav beyaz ekmek vs de yok. Kilo almayayım diye onlara da dikkat ediyorum. Benim hayatımda hep demir eksikliği problemim oldu. Ee hamilelikle ilerleyen aylarda çoğu kişide bu oluyor benim kesin olur diye kendi kendime önlem amaçlı her sabah ilikli kemik suyu içiyorum.. bilimsel filan değil ben kendim yapıyorum yani bunu. Başka da yok özel durum. He birde avakado yemeye çalışıyoru kahvaltılardaMaşallah canım çok sevindim, peki özel birşey yaptın mı bu aşamada beslenme olarak falan tamamen meraktan soruyorum. Niye başka birşey demedi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?