17 aylık şuanCanım kaç yaşında evladın?
Ben de aynı bu şekildeydim doktor beni hastaneye yatırdı istifra da vardı bende bir hafta hastanede yatınca kendime geldim 11+4 benimdeKizlar selam, bayadir yazamamisim bulantilarla ugrasmaktan. Ben hamile gibi degil daha cok hasta gibiyim. Bulantilarim asla bitmiyor. Kuru yemekten mahvolmus durumdayim. Su bile icemiyorum ilaclari icmek icin zorluyorum sadece kendimi. Butun gun halsizim en ufak yurumeye kalkayim bayilacak gibi oluyorum. Hep bir halsizlik halim var. Aksamlari 9 da uyuya kaliyorum. Benden baska boyle bitik durumda olan yok mu arabizda11+2 yiz bu arada..
Amin hepimizi canım benm evet öyleymiş sen fetal dna yaptıracak mısınAllah razı olsun canım, Rabbim sağlıkla güzellikle kavuştursun sizizaten bu haftalar senin birikmiş depolardan alıyor canım. Bundan sonrası daha önemli bence buyüdükçe daha önemli beslenme, Ama arada kaçamaklar olabilir kendini suçlu hissetme.
Düzelttim canım
Merhaba sizin kadar değil ama bende bulantı halsizlik ve uykuyla uğraşıyorum. Prilam kullanıyorum bulantı için ama yemek yerken zorlanıyorum midem bulanıyor özellikle su içerken. Akşamları 10da yatıp sabah 11de kalkıyorum ona rağmen gün içinde de uyuyorum. Allah yardımcımız olsun geçecek inşaallahKizlar selam, bayadir yazamamisim bulantilarla ugrasmaktan. Ben hamile gibi degil daha cok hasta gibiyim. Bulantilarim asla bitmiyor. Kuru yemekten mahvolmus durumdayim. Su bile icemiyorum ilaclari icmek icin zorluyorum sadece kendimi. Butun gun halsizim en ufak yurumeye kalkayim bayilacak gibi oluyorum. Hep bir halsizlik halim var. Aksamlari 9 da uyuya kaliyorum. Benden baska boyle bitik durumda olan yok mu arabizda11+2 yiz bu arada..
Yok canim sorun olmaz aksine bebegin dna si daha çok kanına geçmiş olurÇok sağol canım bilgiler için. İnş bizim doktorda da vardır öyle renkli. İyi ya bende 13te gitçem diye geç mi kalmış olurum dna ya diye düşünüyordum. 13 te 14 te yapsak sorun olmaz demekki
Yaptırmayı düşünmüyorum canım, herhangi bir risk görmezse doktor yaptırmayacağım.Amin hepimizi canım benm evet öyleymiş sen fetal dna yaptıracak mısın
Ayy çok zor kararlar bunlarYok canim sorun olmaz aksine bebegin dna si daha çok kanına geçmiş olur
Senin zamanlarında bende çok zorlanmıştım canım, hem yeni bir bebek geliyor hem diğerinin hala sana çok ihtiyacı var. Doğru dürüst yururyemiyor, anlatamıyor gelişim aşamaları cabası, uyku düzeni oturmamış. Sinirlerime hakim olamıyordum vs. Lütfen yardım al yanında yakınında biri varsa destek olsun büyük olanı çıkarsın gezdirsin parkta oynatsın.17 aylık şuan
Zaten önemli olan eşinin sıkıntı çıkarmaması Allah razı olsun onlardan gerisini boşverBenim eşimde öyle kız hissediyorum diyo zaten herkes kız hissediyor Bi tek kaynanam erkek
Ona çocuk olsun yeterZaten önemli olan eşinin sıkıntı çıkarmaması Allah razı olsun onlardan gerisini boşver
Ne yaptın kuuzm nıfty testi verdinmi sonuç ne zaman çıkıcak sonucu bizede söylersinYok canim sorun olmaz aksine bebegin dna si daha çok kanına geçmiş olur
Bence bir hafta bekleyin acele etmenin manası yok adetiniz geçsin sonra test yaparsınız boşuna kan vermeye gerek yok 2-3 hafta sonra herşey rayına oturmuş olur. Çok silik bile olsa o çizgi göründüyse genelde hamilelik pozitif demek oluyorSelamünaleyküm arkadaşlar, adetim 6 gun kala testi bu şekilde çıktı, şuan 3 gun var sabah adet sancısı gibi bir ağrı girdi karnıma sonra geçti. Hamile kalmış olabilirmiyim. Ara ara kaşıkla batma oluyor. Daha önce bu kadar çok kasiklarimda hareketlilik hissetmedim. Hamile kalan arkadaşlar yardımcı olabilirmi. Bulunduğum bölgede kadindogum randevu yok. Kan tahlili veremedim henüz
Sat. 06.01.2023Hoşgeldiniz
1. Posttaki bilgileri eksiksiz yazar mısınız :)
Sat, Beklenen doğum tarihi şehir
Arkadaşlar aranızda eşiyle kan uyuşmazlığı olan var mı varsa herhangi bir ilaç kullandınız mı?
Ne testi canım bana yapılmadı? İlk zaman benm de kese arkası kanama oldu proluton iğne ve progestan fitil kullandım şimdi iğneyi bıraktım fitile devam ediyorumBende var canım bana bi test yapıldı negatif çıktı ama takip etcz 7.ayda iğne olcan demişti ama kanaman olursa haber ver iğne olcan diye
Benimde 7.haftada ufak bi kanamam oldu iğne yapıldı
Bizim uyusmazligimiz var. İlk gebeligimde 28.haftada bir de dogumda igne yapildi. Bu gebeligimde de yapilacakArkadaşlar aranızda eşiyle kan uyuşmazlığı olan var mı varsa herhangi bir ilaç kullandınız mı?
Canim benimde sat 6 ocak ama benim dogum tarihi 13 ekim nasil oluyor oyle anlamadmSat. 06.01.2023
Doğum tarihi 27.09.2023
İstanbul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?