2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar selam, hamileliğin tam 11.haftasını bitirdim. Doktorum bana cumartesi günü artık folik asiti bırakıp imom omegaya geçebilirsin dedi. Ancak ilk 12 hafta folik asit desteği şart diye düşündüğüm için 1 hafta daha folik kullanıp bırakayım diyorum. Sizin doktorlarınız folik asitle ilgili ne dedi?

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar nasılsınız. Öncelikle depremde hayatlarını kaybedenlere ALLAHtan rahmet.. Kalanlara sağlık ve selamet diliyorum. Allah tekrarından ülkemizi ve İstanbulumuzu korusun.

Bende başından beri bu Gruptayım bilen tanıyan elbet vardır ama bu ara fazla yazmadım.

Bende bugün kontrole gittim. Sata göre 10+5 ultrasona göre 11+1 çıktı. Ben hiç sormadan doktor cinsiyet tahmini yaptı %70 kız dedi. Sizce değişir mi sizler neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor. Benim sabah bulantılarım var. Daha sonra gün boyu devam eden hazımsızlık rahatsızlık halsizlik :) sizce cinsiyet ne

Eklentiler

• IMG-20230220-WA0002.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 67

Ay bu kadar erken söylüyorlar mı
Değişebilir sanırım sonradan

Çok erken değilmi bana 12 haftamda kız denişlerdi 16 haftamda gittiğimde erkek dediler ve bir oğlum oldu değişebilir bence

Benim 11+4 te folik asiti bıraktırdı o I mom a başlattı bence doktor kullanmayın dediyse kullanmayin.

Ben de 12. Haftadayim folik asit i biraktik fakat bize multivitamin verdi bütün vitaminler var içinde folik asit de bulunuyor

bende bugün muayene oldum 11+1 iz 1 gün öndeyiz her şey yolunda çok Şükür bizde cinsiyeti sorduk ama henüz erken dedi zaten benim ters rahim hala net görünmüyor bulantım azalmıştı ama dün gece tam uyuyacakken ilk defa kustum sabahta devam etti aç kalmaya asla gelemiyorum direk bulantı yapıyor bende, cinsiyeti de hiç anlamıyorum bebeğin elini kolunu zor ayırt ediyorum inşallah sağlıkla gönlünüze göre olur bu arada ben 2 li test için kan verdim siz ne yaptınız?

Ben ikili test yaptırmıyorum

Benimde doktorum 11. Haftada kan ilacı ve multivitamine başlıcaz demişti

Evt bende ilk sağlık ocağına gittim yapmıyomuş özelde yaptırdım ben ama pahalı oluyo o şekilde devlet hastanesindede yaptırabilirsiniz randevu alıp kağın doğumdan kan uyuşmazlığı var diyince yaparlar
Siz nereye yaptırdınız bu testi ? Sağlık ocağı yapmıyormuş da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…