• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
10. Haftadan itibaren yaptirabiliyosun canim o yüzden geç olmaz ben istedim dr a sordum önerdi ikili uclu den olasilik almaktansa kesin sonuç almak istedim içimiz rahat olsun diye firma ismini de eve geçince yazarim
NewMamaa NewMamaa canim yaptirdigim firma bu dr bu firmayı önerdi ve yaptırdığım test daire icine aldim

Eklentiler

• 20230218_234518.webp
    20230218_234518.webp
    34 KB · Görüntüleme: 107
  • 20230218_234527.webp
    20230218_234527.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 100
Bende abur cubur çok severim ama daha dikkatli olmaya çalışıyorum kuzu bu 3. Hamileliğim 1 kaybım var bir kızım var canım, kaybımdan dolayı daha dikkatli besleniyorum. 31 yasındayim, siz kaç yaşındasınız kaçıncı hamilelik ☺️🌸
Ah kuzum Allah bağışlasın yavrunu. Kaybettiğinin de mekanı cennet bahçesi olsun. Ben de 32 ilk hamilelik canım benim . Benim de biraz riskli hamilelikti aslında. Ve mucize aynı zamanda. Beslenmeye ben de dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince ama bu haftaya kadar bulantılardan bişey yiyemedim bundan sonra bulantım olmazsa daha dikkat edeceğim

Kizlar selam, bayadir yazamamisim bulantilarla ugrasmaktan. Ben hamile gibi degil daha cok hasta gibiyim. Bulantilarim asla bitmiyor. Kuru yemekten mahvolmus durumdayim. Su bile icemiyorum ilaclari icmek icin zorluyorum sadece kendimi. Butun gun halsizim en ufak yurumeye kalkayim bayilacak gibi oluyorum. Hep bir halsizlik halim var. Aksamlari 9 da uyuya kaliyorum. Benden baska boyle bitik durumda olan yok mu arabizda 🤦‍♀️ 11+2 yiz bu arada..
Canım kullandığın bi ilaç var mı

Yok kuzum dr umuz bize kendisi renkli fotosunu çekip verdi biz istemedik sen simdi 13. Haftada gidince göreceksin nasil heryeri belli 🥰🥰🥰
Çok sağol canım bilgiler için. İnş bizim doktorda da vardır öyle renkli. İyi ya bende 13te gitçem diye geç mi kalmış olurum dna ya diye düşünüyordum. 13 te 14 te yapsak sorun olmaz demekki

Merhaba kaç gündür giremedim lekelenme azaldı o ara baya Dr ziyareti yaptimm kese düzeldi kalp sesi bangır bangır geliyor şükür bol sıvı al dedi ondan bence kese bozulmuştu bana kussanda iç su dedi ne yapıp edip içtim su yemek bile yapmadım evde herşeyi eşim yaptı şimdi kanama alanı yok ama ara ara lekelenme var şuan tam 9 da 12 de gel dedi

Maşallah canım sağlıkla gelsin yavrun , maalesef benim gebeliğimde kesen düzelmedi düşmesini bekliyoruz G goksu2017

saat kaç olmuş hala ayaktayım delirecem gecenin bi vakti uyanıyor gülüyor geride yatmıyor ikinci çocuk bana çok sıkıntı olacak çok ne yapacağımı hiçbilmiyorum şimdiden depresyona girdim

Benim bu haftalardan sonra geliyor canım 😅 gelmemesi temennim ama az biraz biliyorum. İsterim tabi hiç bozulmasın ama biliyorum ki sağlıklı gebeliğin işareti, sağlıklı olsun da razıyız ne yapalım 🫣😆
Himm bunyen öyle demekki seninde canim benm bazen inanılmaz şekilde rahat oluyor midem ama ne zaman böyle desem akşamına kusuyorum 😂 dediğin gibi sağlıkla devam etsin de olsun

saat kaç olmuş hala ayaktayım delirecem gecenin bi vakti uyanıyor gülüyor geride yatmıyor ikinci çocuk bana çok sıkıntı olacak çok ne yapacağımı hiçbilmiyorum şimdiden depresyona girdim
Allah yardımcınız olsun elbet bı zekilde büyür ederler can sağlığı olsun da iyi düşünmeye çalışın herkes nasıl bir şekilde buyuduyse onlar da öyle buyuyecekler

Ah kuzum Allah bağışlasın yavrunu. Kaybettiğinin de mekanı cennet bahçesi olsun. Ben de 32 ilk hamilelik canım benim . Benim de biraz riskli hamilelikti aslında. Ve mucize aynı zamanda. Beslenmeye ben de dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince ama bu haftaya kadar bulantılardan bişey yiyemedim bundan sonra bulantım olmazsa daha dikkat edeceğim
Allah razı olsun canım, Rabbim sağlıkla güzellikle kavuştursun sizi🥰 zaten bu haftalar senin birikmiş depolardan alıyor canım. Bundan sonrası daha önemli bence buyüdükçe daha önemli beslenme, Ama arada kaçamaklar olabilir kendini suçlu hissetme.

Canım kaç yaşında evladın?

Selamünaleyküm arkadaşlar, adetim 6 gun kala testi bu şekilde çıktı, şuan 3 gun var sabah adet sancısı gibi bir ağrı girdi karnıma sonra geçti. Hamile kalmış olabilirmiyim. Ara ara kaşıkla batma oluyor. Daha önce bu kadar çok kasiklarimda hareketlilik hissetmedim. Hamile kalan arkadaşlar yardımcı olabilirmi. Bulunduğum bölgede kadindogum randevu yok. Kan tahlili veremedim henüz

Eklentiler

• 20230217_120403.webp
    20230217_120403.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 85
Selamünaleyküm arkadaşlar, adetim 6 gun kala testi bu şekilde çıktı, şuan 3 gun var sabah adet sancısı gibi bir ağrı girdi karnıma sonra geçti. Hamile kalmış olabilirmiyim. Ara ara kaşıkla batma oluyor. Daha önce bu kadar çok kasiklarimda hareketlilik hissetmedim. Hamile kalan arkadaşlar yardımcı olabilirmi. Bulunduğum bölgede kadindogum randevu yok. Kan tahlili veremedim henüz
Canım çok silik birşey var ama zaten 6 gün çok erken geldi bana, acilden beta HCG baktirabilirsin ya da sağlık ocağından, adetle çok benziyor çünkü belirtiler. Adetini beklemeni tavsiye ederim ben.

Canım inşallah var gibi geldi bana🙏 Bende 5 gün kala böyle silikle öğrenmiştim. Bir de adetimde olmayan kasık batması olmuştu.. Aile hekiminde filan kan verebilirsin yarın. Bir de yarın yeniden test yap bence daha koyulaşır. Kadın doğuma hemen gitmene gerek yok zaten sadece kan tahlili ile takip et yeterli

Back
X