2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Benim bulantılarım baya azaldı çok şükür. O bulantılarda ne yumurta yiyebildim ne başka bişey. Şimdi iki gündür yumurtaya yürüyorum stoklayayım depolarımda diye:) abur cubur olarak da bitter çikolata yiyorum. Siz neler yiyorsunuz özellikle ne yemeye gayret ediyorsunuz? Abur cubur yiyor musunuz? Bir de ben hamilelikte sigarayı bıraktım. Mide bulantılar bu konuda çok yardımcı oldu. Şuan tiksiniyorum. Aranızda içen var mı?

Ben sigara kullanmıyorum canım, şimdilik başlamadı bulantılarım sanki daha zor sindiriyor büyem öyle hissediyorum. , Abur cubur yemiyorum, incir aldım kuru siyah üzüm aldım ve portakal muz vs yiyorum genllikle. Bunlar hem sağlıklı diye dusunerekten içim rahat ama arada az az çikolata vs yediğim oluyor. Yumurta hamileler için önemli yiyebilirler ye

En güzelini yapıyorsunuz. Ben çok sağlıksız beslenen biriydim abur cubursuz yapamazdım şimdi cipsten falan midem bulanıyor ama çikolatayı özlüyorum ne yalan söyleyeyim onda da bitter yiyorum. Sizin yaş kaçtı ve kaçıncı hamilelikti

Sağlıkla kolaylıkla gelsin canım evlatların hoşgeldin, Eylülde olur muhtemelen ikiz ya, ağzımızın tadı bozulmayanlarda yakında bozulacak ben daha 7 kusurdeyim
Sağol canım hoşbuldum aminn hepimizin yok bende hafta olarak 8 ama 7 lerdeyim canm gün olarak benm bayadır bozuk 10 gündür zaten senin bozulmadiysa bozulmaz daha inşallah

Transferden beri benim de ağzımın tadı düzelmedi.. Açlığa gelemiyorum açken midem bulanıyor çok.. Şimdiden 2 kilo almışımm
Benim bebekler oluşmaya başladığında başladı ya ilkte mide yanmam çöktü sora bulantı ve ağız tadı bozukluğu
Bende azar azar sık yiyorum aç kaldkca daha kötü oluyot sanki dediğin gibi mide gazı çok var bide o yapıyor bulantiya da ne yicemi şaşırdım

2li testten ve fetal dnadan bahsetti doktorum ama ben oncesinde cok arastirdim ve kendim karar verdim aslında doktorum hic yonlendirme yapmadi. Sizi 13.haftada direk 2li icinmi cagirdi?
Valla hiç bir açıklama yapmadı. Takvime baktı.. 9 martta görüşürüz dedi. Ben 7 haftalıkken gittiğimde bebek 6 haftalıktı. (12. Haftaya kadar yakalayabilir bu sorun değil dedi) sonra bebeğe göre hesapladı bebeğin12. Haftasında çağırdı. Bende 13 oluyorum.. yani o geldiğinde 2li test yapçaz bilmem ne birşey demedi

Ben kg verdim. İstahimda iyi ama. Şekerim yükselmesin diye yemek yedikten sonra kirk dk yürüyorum bi lt su içiyorum öylelikle kg almiyorum sanirim
Ben 78 kg yum zaten cok alma lüksüm yok. Sizlerin kg durumu nasil hanimlar
Yemek sonrası yürüyüşler ve su içtiğinden almıyorsundur ben yiyip yiyip yatıyorum
53 kiloyum şuan canım

Sabahları bulantım oluyor benim de yatağımın ucunda hep çubuk kraker bırakıyorum güne onla başlıyorum. Leblebi de iyi geliyor bulantıya

10. Haftadan itibaren yaptirabiliyosun canim o yüzden geç olmaz ben istedim dr a sordum önerdi ikili uclu den olasilik almaktansa kesin sonuç almak istedim içimiz rahat olsun diye firma ismini de eve geçince yazarim

Bende abur cubur çok severim ama daha dikkatli olmaya çalışıyorum kuzu bu 3. Hamileliğim 1 kaybım var bir kızım var canım, kaybımdan dolayı daha dikkatli besleniyorum. 31 yasındayim, siz kaç yaşındasınız kaçıncı hamilelik

Yaa maaşallah sana yüz görümlüğü istiyor bak göstermiyor. Oyuncak filan alın:) renkliyi da aynı doktor mu yapıyor canım? Özel istekle mi nasıl oluyor o
Yok kuzum dr umuz bize kendisi renkli fotosunu çekip verdi biz istemedik sen simdi 13. Haftada gidince göreceksin nasil heryeri belli

Sağol canım hoşbuldum aminn hepimizin yok bende hafta olarak 8 ama 7 lerdeyim canm gün olarak benm bayadır bozuk 10 gündür zaten senin bozulmadiysa bozulmaz daha inşallah
Benim bu haftalardan sonra geliyor canım gelmemesi temennim ama az biraz biliyorum. İsterim tabi hiç bozulmasın ama biliyorum ki sağlıklı gebeliğin işareti, sağlıklı olsun da razıyız ne yapalım

Merhaba kaç gündür giremedim lekelenme azaldı o ara baya Dr ziyareti yaptimm kese düzeldi kalp sesi bangır bangır geliyor şükür bol sıvı al dedi ondan bence kese bozulmuştu bana kussanda iç su dedi ne yapıp edip içtim su yemek bile yapmadım evde herşeyi eşim yaptı şimdi kanama alanı yok ama ara ara lekelenme var şuan tam 9 da 12 de gel dedi

Kizlar selam, bayadir yazamamisim bulantilarla ugrasmaktan. Ben hamile gibi degil daha cok hasta gibiyim. Bulantilarim asla bitmiyor. Kuru yemekten mahvolmus durumdayim. Su bile icemiyorum ilaclari icmek icin zorluyorum sadece kendimi. Butun gun halsizim en ufak yurumeye kalkayim bayilacak gibi oluyorum. Hep bir halsizlik halim var. Aksamlari 9 da uyuya kaliyorum. Benden baska boyle bitik durumda olan yok mu arabizda 11+2 yiz bu arada..

Bu arada doktorum bana bu testleri yaptimamin yeterli olacagini soyledi. Yukarida yazanlar haftalari. Ama ben sadece ikili tarama ve detayli ultrason yaptiracagim.

Eklentiler

• 7E790B79-55F9-4EC7-BEE0-3369A72E262B.webp
    39 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…