- 5 Ekim 2022
- 5.360
- 10.070
- 178
Yaa maaşallah sanaTeyzoslari benim bebisim yuzunu sakliyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa maaşallah sanaTeyzoslari benim bebisim yuzunu sakliyor
Özelde devam edeceğim. Bundan sonra aylik cift muayeneyi göze aliyorum..Evet sorma canım ya içime dert oldu üstün körü baktı bide yani ozellerde aşırı pahalı nabican bize ılımlı bizi rahatlatan doktorlar lazım sen de özel demi devam ediceksin? Bende dönüşümlü giderim diyorum nasipse ilerlesin gebeliklerimiz de inşallah sağlıkla aminnn aminnn![]()
Anladım canim bende dönüşümlü düşünüyorum ozelle şehir hastanesini perinatolog da devlet yönlendirdi randevu açılmasını bekliyorum talep oluşturdum sağlıkla skntisz sorunsuz tamamlariz bu süreçleri inşallah cnmmÖzelde devam edeceğim. Bundan sonra aylik cift muayeneyi göze aliyorum..
Ama arastirmayada gitmem gerekecek, diyabetliyim, kan uyuşmazligimiz da mevcut. Arada gidip orda da kaydim olacak sanirim.. bir de bulundugum şehirde perinatalog yok, yakin ilde bi perinatalogoda yönlendirecek özelde ki dr.
Canım bir ikiz arkadaşım yıllar önce yaptırdı. 2sinin de cinsiyetini öğrendi. Biri kız biri erkekti. Onun doktoru ikiz diye direk bunu yaptırtmıştı. Bir de ikilerde fiyat daha da yüksek oluyor bilgin olsun.Vaay bayagi kapsamli test. Cinsiyette belli oluyor mu. Benimkiler ikiz, bende ki kandan iki cinsiyette belli oluyor mu. Birde ortalama fiyatlar nasil.
Test yapmaya nasıl karar verdiniz siz mi doktor mu? Beniö doktor 13 haftada çağırdı beni hiç böyle şeylerden de bahsetmedi.ben de yaptıracağım inşallah şu an 10+1'im haftaya gelip kan alacaklar 1 hafta geçsin bebeğin kanı size geçsin o şekilde kan alalım dediler.
2li 3lü test sadece olasılık bildiriyor ve kafa karışmaktan baska bir işe yaramıyor bence, bunun stresini yaşamaktansa direk fetal dna yaptırır rahatlarım diye düşündüm.
12+3 de gidicez yaptir derse yaptiririm yapacak bi şey yok. Cinsiyetleri ögrenmek bu testin bonusu. Saglik acisindan tavsiye edecek mi bakalim doktorumCanım bir ikiz arkadaşım yıllar önce yaptırdı. 2sinin de cinsiyetini öğrendi. Biri kız biri erkekti. Onun doktoru ikiz diye direk bunu yaptırtmıştı. Bir de ikilerde fiyat daha da yüksek oluyor bilgin olsun.
Evet canım ama cinsiyeti söylemek doktorun elinde. İstemezee söylemiyormuş bilginiz olsun. Genelde çoğu söylüyor ama.. ben de 13+2 de gidicem ya daha test mest birşey konuşmadık bakalım.12+3 de gidicez yaptir derse yaptiririm yapacak bi şey yok. Cinsiyetleri ögrenmek bu testin bonusu. Saglik acisindan tavsiye edecek mi bakalim doktorum
Sonuç ne Zaman çıkacak kuzum sonucu bizlede paylaş unutmaArkadaşlar bugün fetal dna için kan verdim inşallah güzel sonuçlar alırım.![]()
7 is gunu dediler. Tabi ki paylasirimSonuç ne Zaman çıkacak kuzum sonucu bizlede paylaş unutma
Transferden beri benim de ağzımın tadı düzelmedi.. Açlığa gelemiyorum açken midem bulanıyor çok.. Şimdiden 2 kilo almışımmHerkese merhaba ben tüp bebekle hamileyim normalde 2 Ekim filan diyor ama ikiz gebelik nasip olursa devam ederse doğum eylüle gelir gibi 8 haftadayim henüzne yesem agzimin tadı bozuluyor
normalde de bozuk zaten
Beni de 10. Haftada çağırdı doktorum.. İkili test için tekrar çağırır büyük ihtimal..6+2 de ve 7+3 de muayeneye gittim. Çok şükür bir sıkıntımız yok.
Doktorum 10. Haftada tekrar çağırdı.
Tarama testi 12. Haftada oluyor diye duyuyordum, öyleyse 10. Hafta sadece görüntülemek için mi çağırıyorlar acaba ?
Deneyimleyen var mı ?
Ben kg verdim. İstahimda iyi ama. Şekerim yükselmesin diye yemek yedikten sonra kirk dk yürüyorum bi lt su içiyorum öylelikle kg almiyorum sanirimTransferden beri benim de ağzımın tadı düzelmedi.. Açlığa gelemiyorum açken midem bulanıyor çok.. Şimdiden 2 kilo almışımm![]()
Ben 7+4deyim ve 3 kilo almışım.Ben kg verdim. İstahimda iyi ama. Şekerim yükselmesin diye yemek yedikten sonra kirk dk yürüyorum bi lt su içiyorum öylelikle kg almiyorum sanirim
Ben 78 kg yum zaten cok alma lüksüm yok. Sizlerin kg durumu nasil hanimlar
Anne içinde kalmıs bı tane daha erkek doğuraydın deseydinBenim eşimde öyle kız hissediyorum diyo zaten herkes kız hissediyor Bi tek kaynanam erkek![]()
Sağlıkla kolaylıkla gelsin canım evlatlarınHerkese merhaba ben tüp bebekle hamileyim normalde 2 Ekim filan diyor ama ikiz gebelik nasip olursa devam ederse doğum eylüle gelir gibi 8 haftadayim henüzne yesem agzimin tadı bozuluyor
normalde de bozuk zaten
2li testten ve fetal dnadan bahsetti doktorum ama ben oncesinde cok arastirdim ve kendim karar verdim aslında doktorum hic yonlendirme yapmadi. Sizi 13.haftada direk 2li icinmi cagirdi?Test yapmaya nasıl karar verdiniz siz mi doktor mu? Beniö doktor 13 haftada çağırdı beni hiç böyle şeylerden de bahsetmedi.
Ay ne güzel keşke bende yürüyebilsem rahatlardım,ben almadım daha ama almam yakındır 73 üm bende çok almak istemiyorum, iyi yiyorum şimdilik.Ben kg verdim. İstahimda iyi ama. Şekerim yükselmesin diye yemek yedikten sonra kirk dk yürüyorum bi lt su içiyorum öylelikle kg almiyorum sanirim
Ben 78 kg yum zaten cok alma lüksüm yok. Sizlerin kg durumu nasil hanimlar