2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Özelde devam edeceğim. Bundan sonra aylik cift muayeneyi göze aliyorum..
Ama arastirmayada gitmem gerekecek, diyabetliyim, kan uyuşmazligimiz da mevcut. Arada gidip orda da kaydim olacak sanirim.. bir de bulundugum şehirde perinatalog yok, yakin ilde bi perinatalogoda yönlendirecek özelde ki dr.

Anladım canim bende dönüşümlü düşünüyorum ozelle şehir hastanesini perinatolog da devlet yönlendirdi randevu açılmasını bekliyorum talep oluşturdum sağlıkla skntisz sorunsuz tamamlariz bu süreçleri inşallah cnmm

Vaay bayagi kapsamli test. Cinsiyette belli oluyor mu. Benimkiler ikiz, bende ki kandan iki cinsiyette belli oluyor mu. Birde ortalama fiyatlar nasil.
Canım bir ikiz arkadaşım yıllar önce yaptırdı. 2sinin de cinsiyetini öğrendi. Biri kız biri erkekti. Onun doktoru ikiz diye direk bunu yaptırtmıştı. Bir de ikilerde fiyat daha da yüksek oluyor bilgin olsun.

Test yapmaya nasıl karar verdiniz siz mi doktor mu? Beniö doktor 13 haftada çağırdı beni hiç böyle şeylerden de bahsetmedi.

12+3 de gidicez yaptir derse yaptiririm yapacak bi şey yok. Cinsiyetleri ögrenmek bu testin bonusu. Saglik acisindan tavsiye edecek mi bakalim doktorum

12+3 de gidicez yaptir derse yaptiririm yapacak bi şey yok. Cinsiyetleri ögrenmek bu testin bonusu. Saglik acisindan tavsiye edecek mi bakalim doktorum
Evet canım ama cinsiyeti söylemek doktorun elinde. İstemezee söylemiyormuş bilginiz olsun. Genelde çoğu söylüyor ama.. ben de 13+2 de gidicem ya daha test mest birşey konuşmadık bakalım.

lidyadgn canım sen fetal dna yaptırdın sanırım. Kendin mi karar verdin nasıl oldu süreç. Ben en son 7. Haftada gittim doktora. 13. Haftada çağırdı. Testlerden filan da hiç konuşmadık. Herhalde o gittiğimse konuşacağız herhalde ama inşallah geç olmaz:/ bir de hangi firmasa yaptırıyorsunuz

6+2 de ve 7+3 de muayeneye gittim. Çok şükür bir sıkıntımız yok.
Doktorum 10. Haftada tekrar çağırdı.
Tarama testi 12. Haftada oluyor diye duyuyordum, öyleyse 10. Hafta sadece görüntülemek için mi çağırıyorlar acaba ?
Deneyimleyen var mı ?

Herkese merhaba ben tüp bebekle hamileyim normalde 2 Ekim filan diyor ama ikiz gebelik nasip olursa devam ederse doğum eylüle gelir gibi 8 haftadayim henüz ne yesem agzimin tadı bozuluyor normalde de bozuk zaten
Transferden beri benim de ağzımın tadı düzelmedi.. Açlığa gelemiyorum açken midem bulanıyor çok.. Şimdiden 2 kilo almışımm

Beni de 10. Haftada çağırdı doktorum.. İkili test için tekrar çağırır büyük ihtimal..

Transferden beri benim de ağzımın tadı düzelmedi.. Açlığa gelemiyorum açken midem bulanıyor çok.. Şimdiden 2 kilo almışımm
Ben kg verdim. İstahimda iyi ama. Şekerim yükselmesin diye yemek yedikten sonra kirk dk yürüyorum bi lt su içiyorum öylelikle kg almiyorum sanirim
Ben 78 kg yum zaten cok alma lüksüm yok. Sizlerin kg durumu nasil hanimlar

Ben kg verdim. İstahimda iyi ama. Şekerim yükselmesin diye yemek yedikten sonra kirk dk yürüyorum bi lt su içiyorum öylelikle kg almiyorum sanirim
Ben 7+4deyim ve 3 kilo almışım.
Sabahları midem bulanıyor ama iştahım yerinde. Fazla aldım galiba
Normalde zayıfım. Beden kitle endeksimde çok düşük.

Benim eşimde öyle kız hissediyorum diyo zaten herkes kız hissediyor Bi tek kaynanam erkek
Anne içinde kalmıs bı tane daha erkek doğuraydın deseydin ay goy goy yapıyorum saygısızlık etmeni istemem,hissedebilir böyle bir arzusu olabilir, ama baskı yapamaz yaniii

Herkese merhaba ben tüp bebekle hamileyim normalde 2 Ekim filan diyor ama ikiz gebelik nasip olursa devam ederse doğum eylüle gelir gibi 8 haftadayim henüz ne yesem agzimin tadı bozuluyor normalde de bozuk zaten
Sağlıkla kolaylıkla gelsin canım evlatların hoşgeldin, Eylülde olur muhtemelen ikiz ya, ağzımızın tadı bozulmayanlarda yakında bozulacak ben daha 7 kusurdeyim

Test yapmaya nasıl karar verdiniz siz mi doktor mu? Beniö doktor 13 haftada çağırdı beni hiç böyle şeylerden de bahsetmedi.
2li testten ve fetal dnadan bahsetti doktorum ama ben oncesinde cok arastirdim ve kendim karar verdim aslında doktorum hic yonlendirme yapmadi. Sizi 13.haftada direk 2li icinmi cagirdi?

Ay ne güzel keşke bende yürüyebilsem rahatlardım,ben almadım daha ama almam yakındır 73 üm bende çok almak istemiyorum, iyi yiyorum şimdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…