• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar günaydın,,
Şişlik yaşayan var mı? Ben çok yemememe rağmen tartıda sürekli kilo artışı görüyorum psikolojim bozuldu bu normal midir?? Tuvalete de çıkamıyorum kolay kolay :KK43:
Bol su kayısı kefır alın ıstersenız prenıyotık ıyı gelıyor bagırsakları duzenlemeye ben tartıya cıkmıyorum ama aksamları cok sısıyorum

Kızlar günaydın,,
Şişlik yaşayan var mı? Ben çok yemememe rağmen tartıda sürekli kilo artışı görüyorum psikolojim bozuldu bu normal midir?? Tuvalete de çıkamıyorum kolay kolay :KK43:
Tuvalete çıkamamaktan da kaynaklı tartı da artı çıkması… ben kayısı hoşafıyla yaşıyorum resmen 😅 evde bitmişti hemen yapmamıştım 3 gün zehir oldu resmen…

Bu arada günaydın kızlar nasılsınızz? Ben bugün kalp atışı duymaya gidicem çokk heyecanlıyım 🤩 dua edin olur mu her şey yolunda gitsin 🙏🏼

Tuvalete çıkamamaktan da kaynaklı tartı da artı çıkması… ben kayısı hoşafıyla yaşıyorum resmen 😅 evde bitmişti hemen yapmamıştım 3 gün zehir oldu resmen…

Bu arada günaydın kızlar nasılsınızz? Ben bugün kalp atışı duymaya gidicem çokk heyecanlıyım 🤩 dua edin olur mu her şey yolunda gitsin 🙏🏼
bebişlerimiz sağlıklı olsun da şişliği de hallederiz hepsinin üstesinden geliriz Allahın izniyle

canım inşallah güzel geçer bizi haberdar et :)

Bugün bende gittim 5+1 dedi ama sadece kese görünüyor bebek için çok erken dedi. Baya iyiymiş cihaz o zaman😀
😀 umarım ben bi terslik yaşamıyorumdurda cihaz çok iyidir😀
Birde karından muayene etti. Önceki gebeliğimde 5.haftada benim de sadece kese vardı. İnşallah hepimiz sağlıklı ilerleyişine şahit oluruz 😊

😀 umarım ben bi terslik yaşamıyorumdurda cihaz çok iyidir😀
Birde karından muayene etti. Önceki gebeliğimde 5.haftada benim de sadece kese vardı. İnşallah hepimiz sağlıklı ilerleyişine şahit oluruz 😊
Ben oglumda gıttıgım aynı doktora gıdıcem onda 6+2 kese ve yolk gözükmüştü 😌

Kac haftalıksınnnnnn 😍

Kızlar günaydın,,
Ben şişlik yaşıyorum ya tuvalete çıkıyorum ama şişlik de oluyor

Back