2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Teşekkür ederim, inşallah
4 ay önce 12. haftada düşük yaşadım, biraz onun korkusu var, hemen kendimi kaptırmayayım diye.. ama silik çıkması tedirgin ediyor açıkçası
Ah, çok geçmiş olsun. Haklısınız tabii. isterseniz pazartesiye kadar bekleyin ama sonra mutlaka gidin. Bir terslik olursa da biliyor olursunuz en azından. inşallah olmasın da tabi :)

Arkadaşlar doktorunuz sizden de tahliller istedi mi ? Bir kısmını sağlık ocağı yapıyor bir kısmını yapmıyor . Özellikle toxo ve rubella olanları yapmıyorlar . Hastaneye gitmek gerekiyor onun için

Arkadaşlar doktorunuz sizden de tahliller istedi mi ? Bir kısmını sağlık ocağı yapıyor bir kısmını yapmıyor . Özellikle toxo ve rubella olanları yapmıyorlar . Hastaneye gitmek gerekiyor onun için
Progesteron da bakmıyor kuzum mesela ama genelde 3 aya dogru net bakılıyordu sankı vıtamın falan o zamandan sonra verıyolar genelde bende daha yaptırmadım bı kısmını haftaıcı saglık ocagında yaptırırm

Bat den bir gün önce yapmıştım bende böyle silik çıkmıştı şuan 4900lerde. cuma günü keseyi görmeye çalışacağız. Rabbim sağlıklı bebiş ler nasip etsin hepimize inşaAllah

Benden keseyi gördüğümüz gün istemişti. 22 kalem tahlil.. Hepsini hastanede yaptırmıştım.

Bende 8 tüp kan verdim idrar da bakıldı. Bir sürü şey bakılmış. Düzenli aralıklarla da bakılır

Bunu ben yazmışım gibi alıntı bildirimi geldi. Alıntı yapan bazı kişilerde de kendi kullanıcı adımı görüyorum.
Neden böyle oldu ki

Evet randevu aldım hastaneye gitcem . Çalışırken izin almak da zor oluyor o yüzden zorlanıyorum biraz
Haklısın sürekli izin alınamıyor malesef
Kızlar ayrıyetten bir şey sorıcam dün aksamdan beri genital bölgemde yanma hissediyorum kaşıntı kötü kokulu akıntı falan yok sadece yanma sizde var mı sizce neden olabilir

Bende de bazen oluyor. Ara ara da kasıkta batma oluyor ayaktayken özellikle

Doktor haftada bir ilişkiye izin verdi ama ben tedirginim kalp atışı duyana kadar yapmam sanmıyorum 10 gün sonra gidicem doktora. Siz nasıl bir yol izliyorsunuz bu süreçte?

Tuvalette su deyince ben de yanma hissettim, akıntı artışı ve kaşıntı da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…