- 11 Temmuz 2018
- 555
- 741
- 103
- 33
Çok şükür inşallah sağlıklıdırlar Allahım bizlere hayırlsıyla kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah.Maşallah ikiz
Ah, çok geçmiş olsun. Haklısınız tabii. isterseniz pazartesiye kadar bekleyin ama sonra mutlaka gidin. Bir terslik olursa da biliyor olursunuz en azından. inşallah olmasın da tabi :)Teşekkür ederim, inşallah
4 ay önce 12. haftada düşük yaşadım, biraz onun korkusu var, hemen kendimi kaptırmayayım diye.. ama silik çıkması tedirgin ediyor açıkçası
inşallahAh, çok geçmiş olsun. Haklısınız tabii. isterseniz pazartesiye kadar bekleyin ama sonra mutlaka gidin. Bir terslik olursa da biliyor olursunuz en azından. inşallah olmasın da tabi :)
Progesteron da bakmıyor kuzum mesela ama genelde 3 aya dogru net bakılıyordu sankı vıtamın falan o zamandan sonra verıyolar genelde bende daha yaptırmadım bı kısmını haftaıcı saglık ocagında yaptırırmArkadaşlar doktorunuz sizden de tahliller istedi mi ? Bir kısmını sağlık ocağı yapıyor bir kısmını yapmıyor . Özellikle toxo ve rubella olanları yapmıyorlar . Hastaneye gitmek gerekiyor onun için
Bat den bir gün önce yapmıştım bende böyle silik çıkmıştı şuan 4900lerde. cuma günü keseyi görmeye çalışacağız. Rabbim sağlıklı bebiş ler nasip etsin hepimize inşaAllahHerkese merhaba. 7 gün gecikmedeyim ama test çok silik çıkıyor. sizce kimyasal olduğundan mı böyledir? birkaç gündür yapıyorum ama koyulaşma olmadı. kimyasalsa diye de kan vermedim bekliyorum ama içim içimi yiyor.
bu arada + olanların gözleri aydın, sağılcakla kucaklarınıza almak nasip olsun inşallah :)
Benden keseyi gördüğümüz gün istemişti. 22 kalem tahlil.. Hepsini hastanede yaptırmıştım.Arkadaşlar doktorunuz sizden de tahliller istedi mi ? Bir kısmını sağlık ocağı yapıyor bir kısmını yapmıyor . Özellikle toxo ve rubella olanları yapmıyorlar . Hastaneye gitmek gerekiyor onun için
oy maşallah :) sağlıkla gelişsin tebriklerBat den bir gün önce yapmıştım bende böyle silik çıkmıştı şuan 4900lerde. cuma günü keseyi görmeye çalışacağız. Rabbim sağlıklı bebiş ler nasip etsin hepimize inşaAllah
Bende 8 tüp kan verdim idrar da bakıldı. Bir sürü şey bakılmış. Düzenli aralıklarla da bakılırArkadaşlar doktorunuz sizden de tahliller istedi mi ? Bir kısmını sağlık ocağı yapıyor bir kısmını yapmıyor . Özellikle toxo ve rubella olanları yapmıyorlar . Hastaneye gitmek gerekiyor onun için
AminnÇok şükür inşallah sağlıklıdırlar Allahım bizlere hayırlsıyla kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah.
Evet detaylı seroloji asm yapmayabilir bir devlet hastanedinde yaparlarArkadaşlar doktorunuz sizden de tahliller istedi mi ? Bir kısmını sağlık ocağı yapıyor bir kısmını yapmıyor . Özellikle toxo ve rubella olanları yapmıyorlar . Hastaneye gitmek gerekiyor onun için
Evet randevu aldım hastaneye gitcem . Çalışırken izin almak da zor oluyor o yüzden zorlanıyorum birazEvet detaylı seroloji asm yapmayabilir bir devlet hastanedinde yaparlar
Bunu ben yazmışım gibi alıntı bildirimi geldi. Alıntı yapan bazı kişilerde de kendi kullanıcı adımı görüyorum.Arkadaşlar doktorunuz sizden de tahliller istedi mi ? Bir kısmını sağlık ocağı yapıyor bir kısmını yapmıyor . Özellikle toxo ve rubella olanları yapmıyorlar . Hastaneye gitmek gerekiyor onun için
Haklısın sürekli izin alınamıyor malesefEvet randevu aldım hastaneye gitcem . Çalışırken izin almak da zor oluyor o yüzden zorlanıyorum biraz
Bunu ben yazmışım gibi alıntı bildirimi geldi. Alıntı yapan bazı kişilerde de kendi kullanıcı adımı görüyorum.
Neden böyle oldu ki
Bende de bazen oluyor. Ara ara da kasıkta batma oluyor ayaktayken özellikleHaklısın sürekli izin alınamıyor malesef
Kızlar ayrıyetten bir şey sorıcam dün aksamdan beri genital bölgemde yanma hissediyorum kaşıntı kötü kokulu akıntı falan yok sadece yanma sizde var mı sizce neden olabilir
Ben vajınadada batma hıssedıyorum ama yanms yeni olmaya başladıBende de bazen oluyor. Ara ara da kasıkta batma oluyor ayaktayken özellikle
Tuvalette su deyince ben de yanma hissettim, akıntı artışı ve kaşıntı da varHaklısın sürekli izin alınamıyor malesef
Kızlar ayrıyetten bir şey sorıcam dün aksamdan beri genital bölgemde yanma hissediyorum kaşıntı kötü kokulu akıntı falan yok sadece yanma sizde var mı sizce neden olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?