• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ne yazık ki duyamadık... bende öyle umudediyordum fakat olmadı. Allah sizlerin evlatlarınız kucağınıza almanızı nasip etsin.
Tüm destekleriniz için teşekkür ederim. Bana müsade...
Çok üzüldüm canım 😔 Allah ım hakkında ne hayırlı ise onu nasip etsin. En kısa, en sağlıklı zamanında sağlıklı bebiş nasip etsin🙏

korkma i alınabılcek her onlemı almıssınız Rabbımın ıznıyle sag saglım alırsınız kucagınıza ınsallah :) benım ılk gebelıgımde 5 ayıma kadar lekelenmem kahve pembe oldu hep , cok sukur saglıkla dogdu :)
Cok tesekkur ederim 🙏🏼 kasıklarımda ılk zamandan beri ağrıyo ve cok da gazım var. Karnım o yuzden mı rahatsız bilemiyorum :/ belirsizlik insanı yoruyor. 2 hafta sonra ultrasona bakalım dedi. O zamana kadar bol dua ve istirahat. Insallah hepımız saglıklı haberler alalım

Maşallah 🧿 merhaba minik 😂 5 haftalıkken bebek görünüyor mu ki kese görünüyor sanırım sadece değil mi
5+2 de kalbini bile duydum ben cok şükür. Ama önceki gebeliğim de 5.hafta da sadece kese vardı😊her kadında ve her hamilelikte cok değişkenmiş onu anladım

Kızlar muayne oldum 2 kese gördük çok şükür Allahıma şükürler olsun rabbim bize nasip etti. Sağlıkla kalplerini duymayıda nasip etsin inşallah.
Ne güzel bir haber ikizler annesi olacaksınız 🧿 Allahım sağlıkla taşımayı ve doğurmayı nasip etsin

Ya geçen hafta bende de pembe lekeler oldu biraz.. ara ara adet sancısı gibi sancılarım oluyor ama geçiyor. Aşırı olmuyor. Herkes normal diyor o yüzden gitmedim doktora. Gitse miydim ki acaba
Yook doktor da normal dedi ama progestan verdi ne olur olmaz diye

Merhabalar 2020 ağustos annelerinden burdaydim ve oğlum 2 buçuk yaşındayken 2023 Ekim annesi başlığını aratmak nasip oldu. Çok şaşkınım. Hala kabullendim diyemem. Tiroitten dolayı gecikme oluyordu önemsemedim. Bakalım neler bekliyor bizleri. Bu arada uygulama yok mu şu an siteden bağlanıyorum uygulama bulamadim

Back