Amin canım hepimiz inşallahAllahım onların kalplerini duymayı nasip etsin inşallah güzel haberlerini alalım. Hayırlısıyla.
Benimde 9 şubattı döngümün 18. günde yumurtam çatladı 30 günde adet oluyorum düzenli artış oldu bu zamana kadar ama daha baktırmayı düşünmüyorum çok stres yaratıyor bencd neden öyle dediniz kötü bişey mi hissettiniz düşük falan Allah korusunDüşük olan gebelikte benim de 1326 çıkmıştı. Nasip değilmiş şimdi inşallah daha hayırlısı olur hakkımda. Benim ki dün verdiğim kan 2506 çıktı 9 şubatta olmam gerekiyordu sizinki ne zamandı adet tarihiniz
Hayır hayır sizi üzdüysem kusura bakmayın kötü günlerim geldi aklıma o yüzden, ben çok anlamıyorum zaten. Daha doktora gitmedim kendiminki normal mi onu bile bilmiyorum. İnşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız ❤Amin canım hepimiz inşallah
Benimde 9 şubattı döngümün 18. günde yumurtam çatladı 30 günde adet oluyorum düzenli artış oldu bu zamana kadar ama daha baktırmayı düşünmüyorum çok stres yaratıyor bencd neden öyle dediniz kötü bişey mi hissettiniz düşük falan Allah korusun
Yok canım sende üzme kendini inşallah hepimizin güzel ilerler seninde bu gebeliğin sıkıntısız ilerlesin inşallahHayır hayır sizi üzdüysem kusura bakmayın kötü günlerim geldi aklıma o yüzden, ben çok anlamıyorum zaten. Daha doktora gitmedim kendiminki normal mi onu bile bilmiyorum. İnşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız ❤
Yaa cok mutlu oldum saglıkla buyusunlerAmin Allahım can versin sağlıkla kucaklarımıza slmayı nasip etsinAllah razı olsun
Son adet tarihin 20 ağustostu 6 ekimde o değeri görmüştüm. Hatta karından görememişti doktor. 2 kasımda da kürtaj oldum. Bana hep boş gebelik denildi ama düşük başladıktan sonra başka hastaneye gidince beslenme kesesi duruyor demişti doktorYok canım sende üzme kendini inşallah hepimizin güzel ilerler seninde bu gebeliğin sıkıntısız ilerlesin inşallahdeğeri gördükten ne kadar sonra düşük olmuştu
Allah sağlıklı ilerletsin hepimiziSon adet tarihin 20 ağustostu 6 ekimde o değeri görmüştüm. Hatta karından görememişti doktor. 2 kasımda da kürtaj oldum. Bana hep boş gebelik denildi ama düşük başladıktan sonra başka hastaneye gidince beslenme kesesi duruyor demişti doktor
Bende nisan 2020 annelerindeydim aynı hislere sahibim.Merhabalar 2020 ağustos annelerinden burdaydim ve oğlum 2 buçuk yaşındayken 2023 Ekim annesi başlığını aratmak nasip oldu. Çok şaşkınım. Hala kabullendim diyemem. Tiroitten dolayı gecikme oluyordu önemsemedim. Bakalım neler bekliyor bizleri. Bu arada uygulama yok mu şu an siteden bağlanıyorum uygulama bulamadim
İnşallah çokça amin❤Allah sağlıklı ilerletsin hepimizi
Tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallahMerhabalar 2020 ağustos annelerinden burdaydim ve oğlum 2 buçuk yaşındayken 2023 Ekim annesi başlığını aratmak nasip oldu. Çok şaşkınım. Hala kabullendim diyemem. Tiroitten dolayı gecikme oluyordu önemsemedim. Bakalım neler bekliyor bizleri. Bu arada uygulama yok mu şu an siteden bağlanıyorum uygulama bulamadim
Maşallah maşallah5+2 de kalbini bile duydum ben cok şükür. Ama önceki gebeliğim de 5.hafta da sadece kese vardıher kadında ve her hamilelikte cok değişkenmiş onu anladım
Bana da öyle geldiMerhaba içindeki sanki bebek gibi geldi bana
Amin hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin rabbim.Maşallah maşallahAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Nedenini Öğrenirsen bana da söyler misin canım baya baktım ama görünmüyor gibi.Bende de görünmüyor
Amin inşallah hepimiz sağlıkla hayırlısıyla alalım kucağımızaAllah saglikli kucaginiza almayi nasip etsin insallah
Kız bebıs zatenBana da öyle geldi
Ayarlar kısmından takvımı gır dıye bı seçenek var onu tıklamanız lazımBende de görünmüyor
Maşallahh, sağlıkla ilerlesin inşallah.Herkese merhaba. 7 gün gecikmedeyim ama test çok silik çıkıyor. sizce kimyasal olduğundan mı böyledir? birkaç gündür yapıyorum ama koyulaşma olmadı. kimyasalsa diye de kan vermedim bekliyorum ama içim içimi yiyor.
bu arada + olanların gözleri aydın, sağılcakla kucaklarınıza almak nasip olsun inşallah :)
Teşekkür ederim, inşallahMaşallahh, sağlıkla ilerlesin inşallah.
Bence 2 günde 1 kan vererek takibini yapmanız daha doğru olur. En azından ne olduğunu bilirsiniz. Böylesi daha zor değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?