• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Allahım onların kalplerini duymayı nasip etsin inşallah güzel haberlerini alalım. Hayırlısıyla.
Amin canım hepimiz inşallah🤲
Düşük olan gebelikte benim de 1326 çıkmıştı. Nasip değilmiş şimdi inşallah daha hayırlısı olur hakkımda. Benim ki dün verdiğim kan 2506 çıktı 9 şubatta olmam gerekiyordu sizinki ne zamandı adet tarihiniz
Benimde 9 şubattı döngümün 18. günde yumurtam çatladı 30 günde adet oluyorum düzenli artış oldu bu zamana kadar ama daha baktırmayı düşünmüyorum çok stres yaratıyor bencd neden öyle dediniz kötü bişey mi hissettiniz düşük falan Allah korusun😞

Amin canım hepimiz inşallah🤲
Benimde 9 şubattı döngümün 18. günde yumurtam çatladı 30 günde adet oluyorum düzenli artış oldu bu zamana kadar ama daha baktırmayı düşünmüyorum çok stres yaratıyor bencd neden öyle dediniz kötü bişey mi hissettiniz düşük falan Allah korusun😞
Hayır hayır sizi üzdüysem kusura bakmayın kötü günlerim geldi aklıma o yüzden, ben çok anlamıyorum zaten. Daha doktora gitmedim kendiminki normal mi onu bile bilmiyorum. İnşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız ❤

Hayır hayır sizi üzdüysem kusura bakmayın kötü günlerim geldi aklıma o yüzden, ben çok anlamıyorum zaten. Daha doktora gitmedim kendiminki normal mi onu bile bilmiyorum. İnşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız ❤
Yok canım sende üzme kendini inşallah hepimizin güzel ilerler seninde bu gebeliğin sıkıntısız ilerlesin inşallah ❤️değeri gördükten ne kadar sonra düşük olmuştu😞

Yok canım sende üzme kendini inşallah hepimizin güzel ilerler seninde bu gebeliğin sıkıntısız ilerlesin inşallah ❤️değeri gördükten ne kadar sonra düşük olmuştu😞
Son adet tarihin 20 ağustostu 6 ekimde o değeri görmüştüm. Hatta karından görememişti doktor. 2 kasımda da kürtaj oldum. Bana hep boş gebelik denildi ama düşük başladıktan sonra başka hastaneye gidince beslenme kesesi duruyor demişti doktor

Son adet tarihin 20 ağustostu 6 ekimde o değeri görmüştüm. Hatta karından görememişti doktor. 2 kasımda da kürtaj oldum. Bana hep boş gebelik denildi ama düşük başladıktan sonra başka hastaneye gidince beslenme kesesi duruyor demişti doktor
Allah sağlıklı ilerletsin hepimizi🤲

Merhabalar 2020 ağustos annelerinden burdaydim ve oğlum 2 buçuk yaşındayken 2023 Ekim annesi başlığını aratmak nasip oldu. Çok şaşkınım. Hala kabullendim diyemem. Tiroitten dolayı gecikme oluyordu önemsemedim. Bakalım neler bekliyor bizleri. Bu arada uygulama yok mu şu an siteden bağlanıyorum uygulama bulamadim
Bende nisan 2020 annelerindeydim aynı hislere sahibim.😊

Merhabalar 2020 ağustos annelerinden burdaydim ve oğlum 2 buçuk yaşındayken 2023 Ekim annesi başlığını aratmak nasip oldu. Çok şaşkınım. Hala kabullendim diyemem. Tiroitten dolayı gecikme oluyordu önemsemedim. Bakalım neler bekliyor bizleri. Bu arada uygulama yok mu şu an siteden bağlanıyorum uygulama bulamadim
Tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah 🎈 iPhone ise uygulama açmıyor malesef 😔

Kızlar evet arkadaş doğru söylemiş her hamilelikte bile değişiyor kesenin bebeğin görünme haftaları. Ayrıca muayene olduğumuz cihazlarında bunda payı büyük. Ben geçen ki gebeliğimde devlette muayene olmuştum hiç bişey görmediler ama doktor da söyledi özelde cihazlar daha iyi olabiliyor bİzdekiler gelişmiş cihazlar degil diye.
Cihazlar da kalite kalite. Endişenmesin hiç kimse rabbim yazmışsa er yada geç görünecek miniklerimiz ♥️🌹

Herkese merhaba. 7 gün gecikmedeyim ama test çok silik çıkıyor. sizce kimyasal olduğundan mı böyledir? birkaç gündür yapıyorum ama koyulaşma olmadı. kimyasalsa diye de kan vermedim bekliyorum ama içim içimi yiyor.

bu arada + olanların gözleri aydın, sağılcakla kucaklarınıza almak nasip olsun inşallah :)

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-02-15 at 10.05.12.jpeg
    WhatsApp Image 2023-02-15 at 10.05.12.jpeg
    75,6 KB · Görüntüleme: 44
Herkese merhaba. 7 gün gecikmedeyim ama test çok silik çıkıyor. sizce kimyasal olduğundan mı böyledir? birkaç gündür yapıyorum ama koyulaşma olmadı. kimyasalsa diye de kan vermedim bekliyorum ama içim içimi yiyor.

bu arada + olanların gözleri aydın, sağılcakla kucaklarınıza almak nasip olsun inşallah :)
Maşallahh, sağlıkla ilerlesin inşallah.
Bence 2 günde 1 kan vererek takibini yapmanız daha doğru olur. En azından ne olduğunu bilirsiniz. Böylesi daha zor değil mi?

Maşallahh, sağlıkla ilerlesin inşallah.
Bence 2 günde 1 kan vererek takibini yapmanız daha doğru olur. En azından ne olduğunu bilirsiniz. Böylesi daha zor değil mi?
Teşekkür ederim, inşallah 🙏🏻
4 ay önce 12. haftada düşük yaşadım, biraz onun korkusu var, hemen kendimi kaptırmayayım diye.. ama silik çıkması tedirgin ediyor açıkçası

Back