- 15 Temmuz 2015
- 18.724
- 31.217
- 598
Bı bakıcaksın ultrasona sıgmayacak hepı topu bı bı bucuk ay sonra o mercımekEvet öyleymiş . Doktor çok stres yapıyorsun yapma dedi . Aslında ben sabah kahverengi akıntı gördüm korkudan koşa koşa gittim doktora . Progestan var verdi ne olur ne olmaz diye .
MaşallahMerhaba teyzeler
Çok üzüldüm canımNe yazık ki duyamadık... bende öyle umudediyordum fakat olmadı. Allah sizlerin evlatlarınız kucağınıza almanızı nasip etsin.
Tüm destekleriniz için teşekkür ederim. Bana müsade...
Cok tesekkur ederimkorkma i alınabılcek her onlemı almıssınız Rabbımın ıznıyle sag saglım alırsınız kucagınıza ınsallah :) benım ılk gebelıgımde 5 ayıma kadar lekelenmem kahve pembe oldu hep , cok sukur saglıkla dogdu :)
5+2 de kalbini bile duydum ben cok şükür. Ama önceki gebeliğim de 5.hafta da sadece kese vardıMaşallahmerhaba minik 5 haftalıkken bebek görünüyor mu ki kese görünüyor sanırım sadece değil mi
Bende de görünmüyorKızlar hamilelik takvimi bende neden görünmüyor dersiniz?
Maşallah ikizKızlar muayne oldum 2 kese gördük çok şükür Allahıma şükürler olsun rabbim bize nasip etti. Sağlıkla kalplerini duymayıda nasip etsin inşallah.
Kan verdiniz miKızlar bende anlık keseyi görmüş bulunuyorum5+2 olmam lazım doktor 4-5 haftalık gibi dedi
Evet bugün 1327 çıktıKan verdiniz mi
Allahım onların kalplerini duymayı nasip etsin inşallah güzel haberlerini alalım. Hayırlısıyla.Maşallah ikiz
Düşük olan gebelikte benim de 1326 çıkmıştı. Nasip değilmiş şimdi inşallah daha hayırlısı olur hakkımda. Benim ki dün verdiğim kan 2506 çıktı 9 şubatta olmam gerekiyordu sizinki ne zamandı adet tarihinizEvet bugün 1327 çıktı
Merhaba içindeki sanki bebek gibi geldi banaMaşallahmerhaba minik 5 haftalıkken bebek görünüyor mu ki kese görünüyor sanırım sadece değil mi
Hüüüğğğğ ağlarımBı bakıcaksın ultrasona sıgmayacak hepı topu bı bı bucuk ay sonra o mercımek
Ne güzel bir haber ikizler annesi olacaksınızKızlar muayne oldum 2 kese gördük çok şükür Allahıma şükürler olsun rabbim bize nasip etti. Sağlıkla kalplerini duymayıda nasip etsin inşallah.
Yook doktor da normal dedi ama progestan verdi ne olur olmaz diyeYa geçen hafta bende de pembe lekeler oldu biraz.. ara ara adet sancısı gibi sancılarım oluyor ama geçiyor. Aşırı olmuyor. Herkes normal diyor o yüzden gitmedim doktora. Gitse miydim ki acaba
Amin Allahım can versin sağlıkla kucaklarımıza slmayı nasip etsinNe güzel bir haber ikizler annesi olacaksınızAllahım sağlıkla taşımayı ve doğurmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?